- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
8.1 benim de favorimdi ama 10 Proda sıkıntı yaşamadım.10 Pro kullandın mı peki kanka?
Kronik sorunları var mı?
Ben bir dönem 10 kullanıp tekrar 8.1'e dönmüştüm de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8.1 benim de favorimdi ama 10 Proda sıkıntı yaşamadım.10 Pro kullandın mı peki kanka?
Kronik sorunları var mı?
Ben bir dönem 10 kullanıp tekrar 8.1'e dönmüştüm de.
10 pro oem key 30 40 50 TL her fiyata bulunur ben 2 sene önce 3 tane almıştım tanesi 20 TLydi. Ama bilgisayara format atınca tekrardan yeni key almanız gerekiyor sanırım tek kullanımlık oluyor
bende bir sıkıntı yaşamadım 10 pro da, senin yaşadığın sıkıntı neydi denk gelirsem ve yaşarsam geri dönüş yapabilirim @Keramettin TANRIVERDİ
10'un ilk dönemlerinde çok stabilizasyon problemleri vardı, Pro değil klasik 10 kullanmıştım, örneğin durup durduk yerde Wifi falan kapanıyordu. Sormak istediğim işletim sisteminin artık stabilleşip stabilleşmediğiydi aslında.
Bilmiyorum 2 kere format atınca eski keyler bende olmamıştı benim aldığım bayağı ucuzdu ondan da olabilir***Ürünler Tek Pc İçindir. Başka Pc ye Taşınamaz. Format Sonrası Dahil Pc Ömrü Boyunca Kullanılabilir.***
Ahmet'in verdiğinde şöyle bir not var.
Ben beleşe cracklerim mevzu crack ise.20 tl ye windows cracklenir. garantisi ben yani agm sorumlunuz
1200 liralık lisansın 30tl ye satıldıgına güveniyon, benim crackime mi güvenmiyon yaniBen beleşe cracklerim mevzu crack ise.
Ulan kendi crackime de güveniyorum.1200 liralık lisansın 30tl ye satıldıgına güveniyon, benim crackime mi güvenmiyon yani
İlyas nereden alınabilir OEM key o fiyatlara? Önereceğin yer var mı?
Aklıni kaçırmış olmalısın, nimet nimet. Sattığını paraya yakin özellikte laptop bulamazsın.Ekli dosyayı görüntüle 100470
Arkadaşlar merhaba, satmak istersem sizce bu Notebook'un fiyatı ne olmalı? Sadece 7-8 ay kullanıldı. Roma'dan 800 Euro'ya almıştım.
Sattığım fiyatı söylemedim ki?Aklıni kaçırmış olmalısın, nimet nimet. Sattığını paraya yakin özellikte laptop bulamazsın.
R7 u işlemcili Vega 10 graphic, 7bin lira sıfır. aradaki farkı dusun sen karar ver.
Ekli dosyayı görüntüle 100470
Arkadaşlar merhaba, satmak istersem sizce bu Notebook'un fiyatı ne olmalı? Sadece 7-8 ay kullanıldı. Roma'dan 800 Euro'ya almıştım.
verdim aslinda reyiz, ben olsam satmazdim. Ha güzel fiyata veririm diye dusunuyorsan https://www.hepsiburada.com/asus-fa...cnpXrAX4T_vQGvIKPW6sE0WwPcw9iOuYaAjDjEALw_wcBSattığım fiyatı söylemedim ki?Tavsiye istemiştim. Açıkçası PC olaylarından biraz uzak kaldım. Değerini bilemiyorum.
Bunların içinde bir de işletim sistemi yok.. Gerçekten dip bu olsa gerek, yazık gerçekten.verdim aslinda reyiz, ben olsam satmazdim. Ha güzel fiyata veririm diye dusunuyorsan https://www.hepsiburada.com/asus-fa...cnpXrAX4T_vQGvIKPW6sE0WwPcw9iOuYaAjDjEALw_wcB
şu ikisine bakarak bir fiyat belirle.