Oyun, Ofis, Çalışma Odanızı Puanlayalım

Erayla aynı apartmanda oturuyoruz. Odalarımız dip dibe ne yapsa sesi geliyor. Gelir düzeyi ailecek bizden daha iyiler hatta hatta apartmanın en zenginleridir

Bir gece 2-3 civarı apandistim patladı. Ben odamda acıdan kıvranıyorum babam taksi arıyor gelen giden yok. Annem komşudan mı rica etsek sesi geliyor henüz uyumamışlar dedi.

Babam utana sıkıla bu herifin kapısını çaldı. Eray Emeklilerde; hayırdır bey amca dedi. Babam doruk rahatsız bizi acile kadar götürür müsün dönüşü biz ayarlarızn dedi.

Eray sanki iktidara yakın bir zengin gibi fakir babamı baştan aşağı süzdü. Ben çok uykusuzum nöbetten geldim kaza yaparım amca kusura bakma dedi.

Ben duyuyorum tabi acı içinde gece yarısı apartmanın sessizliğinde. Sonra babamın yüzüne kapanan kapı sesi ile sekronize bir pat pat koşu sesi geldi. Tam benim dibimdeki odaya bir yandan "amg köylüsü" gibi bir serzeniş duydum ve akabinde ETS 2 deki tır sesini...

Şimdi attığı fotoğraftaki direksiyon setini görünce aydınlanma yaşadım. Konumu tam benim duvar dibindeydi çünkü. Babama yorgunum diyen bu arkadaş sabahlara kadar ets de tır sürüyordu. Hastane 10 dk mesafe he ! sakın büyük birşey sanmayın. Utanacağını sanmam

oyun oynayacak kadar boş vakti nerde buluyorsunuz maşallah

Erayla aynı apartmanda oturuyoruz. Odalarımız dip dibe ne yapsa sesi geliyor. Gelir düzeyi ailecek bizden daha iyiler hatta hatta apartmanın en zenginleridir

Bir gece 2-3 civarı apandistim patladı. Ben odamda acıdan kıvranıyorum babam taksi arıyor gelen giden yok. Annem komşudan mı rica etsek sesi geliyor henüz uyumamışlar dedi.

Babam utana sıkıla bu herifin kapısını çaldı. Eray Emeklilerde; hayırdır bey amca dedi. Babam doruk rahatsız bizi acile kadar götürür müsün dönüşü biz ayarlarızn dedi.

Eray sanki iktidara yakın bir zengin gibi fakir babamı baştan aşağı süzdü. Ben çok uykusuzum nöbetten geldim kaza yaparım amca kusura bakma dedi.

Ben duyuyorum tabi acı içinde gece yarısı apartmanın sessizliğinde. Sonra babamın yüzüne kapanan kapı sesi ile sekronize bir pat pat koşu sesi geldi. Tam benim dibimdeki odaya bir yandan "amg köylüsü" gibi bir serzeniş duydum ve akabinde ETS 2 deki tır sesini...

Şimdi attığı fotoğraftaki direksiyon setini görünce aydınlanma yaşadım. Konumu tam benim duvar dibindeydi çünkü. Babama yorgunum diyen bu arkadaş sabahlara kadar ets de tır sürüyordu. Hastane 10 dk mesafe he ! sakın büyük birşey sanmayın. Utanacağını sanmam
Oğlum bendeki tek araba fotoda gördüğün Logitech direksiyon kol ve koltuk. Onla mi seni hastaneye götüreceğim? Kafaya da huni takalım sokaklarda gezelim

Anlık böyle olduk odalara.. Nazar değmesin..

OBD0Q_.gif

Oo maşallahı var abi. LG televizyonumuz 13. senede tekledi, bu sene tamir gördü. LG iyidir.
Bir de çok oyun meraklısı olmadığım için, kulaklık sadede Youtube ağırlıklı video falan izlerken lazım oluyor. Büyük kulaklıklar kaç zamandır kafaya baskı falan yapıyor, acayip baş ağrısı.

Küçüklerinde (telefon kablosu tarzı) baya kısa oluyor, kasaya yetiştiremiyorsun. Merak ettim Google da kulaklık uzatma kablosu diye arattım.

Vatan Bilgisayar'da çıktı, 1.5 ve 3.5 m. arada çok fiyat farkı yok, ben 1.5 aldım işimi görüyor. Baş ağrısından da kurtuldum ufak kulaklıkla çok rahatım. Bir çok alan da işe yarayacak 1 ürün aslında.

E birde büyük kulaklıklar baş ağrısı dışında fiyatları da yüksek, bozulunca yenisi yine pahallı. Küçük bozulduğunda maliyette bile ciddi tasarruf oluyor yenilerken.

20260512_234338.webp

Geri
Üst Alt