- 1 Ağustos 2009
- 47.602
- 50.133
- 4.878
Oyun odası nedir hocam? salondaki tvye ps bağlı haftada 1 oğlan müsade ederse fut oynarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erayla aynı apartmanda oturuyoruz. Odalarımız dip dibe ne yapsa sesi geliyor. Gelir düzeyi ailecek bizden daha iyiler hatta hatta apartmanın en zenginleridir
Masa üstü çok karmaşık be Melihcim o yüzden 10/7Benim 5m2 oyun odaklı mağaram
Ne zamandır bir ultimate desk tasarımı üzerinde çalışıyordum.
Gala ürünü pek kullanmadım hiç ama burda görünmüyor sandalyede forma ve atkım var
Genelde zaten sarı kırmızı tonlarda kullanıyorum odayı denebilir
Ekli dosyayı görüntüle 322665
Fark etmez hobi odası olur çalışma odası olur sana ait nefes aldığın bir alan diyebilirizOyun odası nedir hocam? salondaki tvye ps bağlı haftada 1 oğlan müsade ederse fut oynarım
Bana 180 santim masa lazım ama o da beş metrekare yetmiyorMasa üstü çok karmaşık be Melihcim o yüzden 10/7
Alan küçükse haklısın.Bana 180 santim masa lazım ama o da beş metrekare yetmiyor
Oğlum bendeki tek araba fotoda gördüğün Logitech direksiyon kol ve koltuk. Onla mi seni hastaneye götüreceğim? Kafaya da huni takalım sokaklarda gezelimErayla aynı apartmanda oturuyoruz. Odalarımız dip dibe ne yapsa sesi geliyor. Gelir düzeyi ailecek bizden daha iyiler hatta hatta apartmanın en zenginleridir
Bir gece 2-3 civarı apandistim patladı. Ben odamda acıdan kıvranıyorum babam taksi arıyor gelen giden yok. Annem komşudan mı rica etsek sesi geliyor henüz uyumamışlar dedi.
Babam utana sıkıla bu herifin kapısını çaldı. Eray Emeklilerde; hayırdır bey amca dedi. Babam doruk rahatsız bizi acile kadar götürür müsün dönüşü biz ayarlarızn dedi.
Eray sanki iktidara yakın bir zengin gibi fakir babamı baştan aşağı süzdü. Ben çok uykusuzum nöbetten geldim kaza yaparım amca kusura bakma dedi.
Ben duyuyorum tabi acı içinde gece yarısı apartmanın sessizliğinde. Sonra babamın yüzüne kapanan kapı sesi ile sekronize bir pat pat koşu sesi geldi. Tam benim dibimdeki odaya bir yandan "amg köylüsü" gibi bir serzeniş duydum ve akabinde ETS 2 deki tır sesini...
Şimdi attığı fotoğraftaki direksiyon setini görünce aydınlanma yaşadım. Konumu tam benim duvar dibindeydi çünkü. Babama yorgunum diyen bu arkadaş sabahlara kadar ets de tır sürüyordu. Hastane 10 dk mesafe he ! sakın büyük birşey sanmayın. Utanacağını sanmam
LG monitör modelim, 2008 yılında almıştım (marka olarak donanımcı arkadaşın tavsiyesi ile). Taş gibi ürün nazar değmesin 20 yıla yakın oldu.Anlık böyle olduk odalara.. Nazar değmesin..
![]()
Oo maşallahı var abi. LG televizyonumuz 13. senede tekledi, bu sene tamir gördü. LG iyidir.LG monitör modelim, 2008 yılında almıştım (marka olarak donanımcı arkadaşın tavsiyesi ile). Taş gibi ürün nazar değmesin 20 yıla yakın oldu.
Bir de çok oyun meraklısı olmadığım için, kulaklık sadede Youtube ağırlıklı video falan izlerken lazım oluyor. Büyük kulaklıklar kaç zamandır kafaya baskı falan yapıyor, acayip baş ağrısı.Oo maşallahı var abi. LG televizyonumuz 13. senede tekledi, bu sene tamir gördü. LG iyidir.