Oyun Takas Merkezi

Erman Oktay

10 Numara!
Forumda bilindiği üzere çok sayıda PlayStation-Xbox vb konsol oyuncuları bulunmakta.Piyasadaki oyunların pahalılığından ve 2.el piyasasında oyunları satanların da yüksek meblağlar istediğini görüyoruz.Böyle bir konu açıp forumdaki arkadaşların,ellerinde bulunan oyunları takas ederek yeni oyunlar oynamasını ve piyasaya para kazandırmak yerine birbirlerine yardımcı olarak daha fazla oyunun ucuz yollu bir şekilde oynanmasını düşünüyoruz.

Konu içinde satışla ilgili sohbetler gerçekleştirilmeyip oyunlarla ilgili bilgiler verilerek satış aşamaları özelden görüşülebilir.

Açılışı ben yapmak istiyorum elimde olan PS4 NBA 2K14'le :)

hm...
iyide. diyelim brisi birini dolandirdi diyelim burda. Gsccimbom forumun ismide cikmis olmaz mi kötüye?!

Hirsizlarin dolandirma platformu diye ismi cikarsa bilemem yani. olur mu ?! This is Türkiye, olur !

hm...
iyide. diyelim brisi birini dolandirdi diyelim burda. Gsccimbom forumun ismide cikmis olmaz mi kötüye?!

Hirsizlarin dolandirma platformu diye ismi cikarsa bilemem yani. olur mu ?! This is Türkiye, olur !

forumdan dolayı dolandırılmış olmuyo ki dolandırılan kişi.internetten alınan bir üründe de dolandırılma ihtimaliniz var.bu sitede birbirini çok yakından tanıyan insanlar da var haliyle.elbette bizde bu tür olayların olmasını istemeyiz.bizimki sadece yardımlaşma amaçla düşünülmüş bir oluşum.art niyeti olan kişi buraya gelene kadar sahibinden-gittigidiyor gibi sitelerde yapar sonuçta daha çok kitlelere ulaşan platformlar.

işlemi elden yaparsan dolandırma olmaz.. ben buradan takas veya satış yapacak olsam yüzyüze buluşurum.. sıkıntı olursa canlı canlı tokatlarım :)

1 senelik veya 1k mesajı doldurmamış kişilerle pek yapmayın derim ne olur ne olmaz

forumdan dolayı dolandırılmış olmuyo ki dolandırılan kişi.internetten alınan bir üründe de dolandırılma ihtimaliniz var.bu sitede birbirini çok yakından tanıyan insanlar da var haliyle.elbette bizde bu tür olayların olmasını istemeyiz.bizimki sadece yardımlaşma amaçla düşünülmüş bir oluşum.art niyeti olan kişi buraya gelene kadar sahibinden-gittigidiyor gibi sitelerde yapar sonuçta daha çok kitlelere ulaşan platformlar.

oralar ama alis veris konularda güvenlik garantilerini vere bilen platformlar bu konuda.
senin ve bir cok kisinin iyi niyetle yaklasdigi bu konuya eminim ama cakal her zaman cika bilir ki burasi satis konusunda ne lizansi var nede güvenligi saglaya bilir, forum olarak. görevi veya maksati degil zaten forumun bu konuda.
Ben izin vermezdim ama bu sadece kendi fikrim tabiki. Forum sahipleri daha iyi degerlendirir konuyu.

Her sitede o güvenliği veremiyo malesef.Biz iyi niyetimizle ve arkadaşlarımızla yardımlaşmak amacıyla böyle bir olaya başvuruyoruz.art niyeti olan insanlar elbette olabilir bunun önüne geçemeyiz.bizim burda yapmak istediğimiz sadece insanların bilgilerini paylaşıp onlar üstünde konuşmaları.elbette güvenceyi kimse veremez.biz sadece insanların birbirlerine ulaşmasını amaçlıyoruz.forum adminleri elbette bu konuda bir düşünce ortaya koyup durumu değerlendirirler.ama uzun senelerdir var olan bi forumda bu denli art niyetli kişilerin uzun yıllar barınabileceğini sanmıyorum ben.buradan faydalanmak isteyen arkadaşların az çok birbirleriyle sohbeti vardır elbet.bu da bi şekilde karşıdaki kişiye güven duygusunu oluşturur.

elden teslim iyi fikir, bu arada hem konsol oyun vs. aracılığıyla üyelerle hem 1-2 pes-fifa vs atılır hemde oyun takas edilir.

oralar ama alis veris konularda güvenlik garantilerini vere bilen platformlar bu konuda.
senin ve bir cok kisinin iyi niyetle yaklasdigi bu konuya eminim ama cakal her zaman cika bilir ki burasi satis konusunda ne lizansi var nede güvenligi saglaya bilir, forum olarak. görevi veya maksati degil zaten forumun bu konuda.
Ben izin vermezdim ama bu sadece kendi fikrim tabiki. Forum sahipleri daha iyi degerlendirir konuyu.

Ya hacı sen nediyorsun allah aşkına forumla ne alakası var. Bu olay birbirine güvenle alakalı. Ha adam güvenmezse sanalpazar veya gittigidiyor üzerinden satışta isteyebilir ki, oralarda havuz sistemi var diyebiliyorum, paranı onaylamadan karşı tarafa göndermiyorlar. Bu tarz takas veya satış olaylarındaki mantık güvenilir adamlarla alışveriş yapmaktır. Peki adamın güvenilir olduğunu anlayabilir miyiz? Hayır ama en azından bir fikrimiz olur. Bu da forumdaki hal hareketlerinden az çok anlaşılır. Ki, zaten forumun büyük bir kısmı birbirini tanıyor. Takasları veya satışları yaparken eski üye olmasına dikkat etmek yeterli olur sanırım. Hadi oldu da yamuk yaptı, forumdan süresiz ban yer ve aradan atılır. Sen de biliyorsun ben, sürekli digital oyun alıp kardeşlik yaparım allah'a şükür daha bir terslikle karşılaşmadım. Ama alım satımlarda seçiciyim. Bir de devamlı ortağım var, oyunları onunla alır oynadıktan sonra elden çıkarırız. Çocuğa şunu alalım mı dediğimde olur parayı göndereyim diyip, oyunun bulunduğu hesabı almadan parayı yatırıyor. Önemli olan bu tarz adamları bulmak.

Bende Korsan PC Pes 13 var beyler orjinal Fifa 2015 olan varsa takas olunur :D

Geri
Üst Alt