Oyundan Alınan Balotelli Agresif Davranışlar Sergiledi

Yakında hocasını sağlam marizler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu sığırı hiç bir ülkede dövmediler, burada sağlam bir dövüp yollasınlar da, belki özel hayatında adam olur.

Bu adana bi gümlerse soluğu bal liginde alır. Çok sürmez 2 seneye tv8 e çıkarlar adana halki el ele diye.

Benim anlamadığım Balotelli, Belhanda gibi adamlar büyük yatırımlar Adana Demirspor kalibresindeki takımlar için. O yüzden, bu adamların mümkünse 90dk oynatılması lazım. Bu PSG'nin Messiyi her maç 60. dk da oyundan alması gibi bişey.

Samet neyin kafasını yaşıyor anlamak mümkün değil. Anlayan varsa anlatsın bi zahmet.

Samet aybaba aba altından sopa gösteriyor. Otoriter teknik adam ya haspam. Ulan senin cürmün ne, ne kazandın bu zamana kadar 30 yıldır takım çalışıyorsun ne kazandın Allah aşkına otoriteni test edecek kadar. Ozgüvenin batsın senin çekik gözlü giran giresice. Hayır bunu gönderirler yarın iyi bi hoca gelir bizim maçta var gücüyle oynar bunlar ondan sonra al sana puan kaybı. Kötü de takım değil. Fener maçını tam zamanında oynadı.

MARIO BALOTELLI AÇIKLAMASI
Aybaba, Mario Balotelli'nin oyundan çıktıktan sonra tepki göstermesiyle ilgili bir soruya "Hep gösteriyor, sorun değil. Bakarız, ne dedi ne demedi bilmiyoruz. Profesyonel takımın disiplin talimatı var. Ona göre hareket ederiz." cevabını verdi.

"SORUMLULUK ALSIN DİYE KAPTAN YAPTIM"
Belhanda'nın kaptan olmasını kendisinin istediğini belirten Aybaba, "Balotelli ve Belhanda ile hafta içi konuştum. Belhanda'yı kaptan yaptım sorumluluk alsın diye. İki oyuncumuzu da takıma, futbola kazandırmaya çalışıyoruz. Kaliteleri belli ama tartışılması gereken şey performansları. Onunla ilgili de her maçtan sonra sahada gördüğümüzü iyi veya kötü değerlendiriyoruz. Bu takımın her oyuncuya ihtiyacı var. 'Ta ki o oyuncuya ihtiyacımız kalmadı.' diyene kadar." dedi.

Bu takima bu tinerci hoca olmaz.
Yilmaz Vural & HIkmet Karaman olur. Sumudika zaten tam bu takim icin yaratilmis :D

Kendini Mourinho belleyen adama dalması yakındır
Abi elinde Balotelli varsa oynatırsın yani
O transferlerle ismin duyuldu bu sene neyin havası ki bu

Samet aybaba nın kovulması an meselesi her maç balotelliyi çıkartıyor

MARIO BALOTELLI AÇIKLAMASI
Aybaba, Mario Balotelli'nin oyundan çıktıktan sonra tepki göstermesiyle ilgili bir soruya "Hep gösteriyor, sorun değil. Bakarız, ne dedi ne demedi bilmiyoruz. Profesyonel takımın disiplin talimatı var. Ona göre hareket ederiz." cevabını verdi.

"SORUMLULUK ALSIN DİYE KAPTAN YAPTIM"
Belhanda'nın kaptan olmasını kendisinin istediğini belirten Aybaba, "Balotelli ve Belhanda ile hafta içi konuştum. Belhanda'yı kaptan yaptım sorumluluk alsın diye. İki oyuncumuzu da takıma, futbola kazandırmaya çalışıyoruz. Kaliteleri belli ama tartışılması gereken şey performansları. Onunla ilgili de her maçtan sonra sahada gördüğümüzü iyi veya kötü değerlendiriyoruz. Bu takımın her oyuncuya ihtiyacı var. 'Ta ki o oyuncuya ihtiyacımız kalmadı.' diyene kadar." dedi.
belhandayi kaptan yapmasi kovulmasi icn bir baska neden

belhandayi oynatmak icin kaptan yapmak, aybabanin oyuncudan faydalanmayi ne kadar bilmediigni gösteriyor

bizde belhanda ne oynadi ki adanada ne oynasin

daha transfer oldugu gün belhanda patlar demistim

Geri
Üst Alt