- 4 Ağustos 2009
- 83.684
- 62.331
- 5.093
7.5 m cikis maddesi olan bir hayin icin 12 m euro iyi para. Dandik bir takima gonderilmesi de hos olmus. Kendisine Bundesliga 2de mutluluklar dileriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 milyon nakit mi acaba? Hiç sanmıyorum ama. Sonraki satıştan pay koydurma ihtimalleri de yok gibi bir şey maalesef.
belhandayi ve maiconu da satin
sonra da renato + stoper + rondon + 1 forvet daha gelsin
Versinler 4.5'u, 1 milyon euro da Alanya'ya gitsin.
olabilir
tam bizlik
herif okuz gibi kuvvetlibiraz ağır bir herif ama en az 10 golü var 2.devrede
Muhtemelen. Ozan sıkıştırdı o zaman bizimkileri bu kadar geri zekalı olmalarına imkan yok çünkü.7.5a bedava yav adam nakit olma ihtimali yok. 2 seneye falan yayılmıştır.
Kimse kusura bakmasin, 15 mac oynamis bir cocuk icin 12m euro muazzam bir para.
buna kabul etmeyen futboldan anlamiyor.
Belhanda'ya izin çıkmadığı için Ozan gönderildiyse muazzam yanlış tercih olmuş. Üstüne onu da satabilirler gerçi.
Satıp Stuttgart'tan 6 aylığına kiralayacağız deniyor.
Arkadaşlarıyla vedalaşıyor falan şeklinde haber yaptılar o yüzden şimdi gittiği izlenimine kapıldım. Sene sonuna kadar kalacaksa bir şey diyemem, sözleşmeyi yenilemeyecekti çünkü belli orası.Satıp Stuttgart'tan 6 aylığına kiralayacağız deniyor.
Arkadaşlarıyla vedalaşıyor falan şeklinde haber yaptılar o yüzden şimdi gittiği izlenimine kapıldım. Sene sonuna kadar kalacaksa bir şey diyemem, sözleşmeyi yenilemeyecekti çünkü belli orası.