Ozan Kabak, 12 Milyon Euro'ya Stutgart'ta İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7.5 m cikis maddesi olan bir hayin icin 12 m euro iyi para. Dandik bir takima gonderilmesi de hos olmus. Kendisine Bundesliga 2de mutluluklar dileriz.

Hayırlı uğurlu olsun başarılar aslan parçası. Hocaya hergün hakaret edenler futboldan futbolcudan transferden anlamıyor diyenler haklı çıktı yine. 10 maç oynayan adamı 80 Trilyona sattı:)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Stuttgart, parayi nakit verir cunku Bayern hic bankalar kullanmiyor oyuncu alis/satislarda direk cash oduyor

hoeness aciklamisti

7.5a bedava yav adam nakit olma ihtimali yok. 2 seneye falan yayılmıştır.
Muhtemelen. Ozan sıkıştırdı o zaman bizimkileri bu kadar geri zekalı olmalarına imkan yok çünkü.
Sana şunu sorayım o halde 12 milyon euronun hepsini şimdi almasak bile ffp bütçemize geçiyor mu tam olarak? Yoksa atıyorum 5 milyonluk ödeme aldık o kadar mı transfer yapabiliyoruz?

Havadan gelen bir 12 milyon olur bize nefes aldırır. Artık böyle genç oyuncular bulup parlatıp satmalıyız.

Ben düşüş bekliyordum açıkcası bence iyi olur satılması yüzde 20 satışından opsiyon koydurmalıyız bence

Kimse kusura bakmasin, 15 mac oynamis bir cocuk icin 12m euro muazzam bir para.

buna kabul etmeyen futboldan anlamiyor.

5 maç oynamış balerdi ocakta 15 artıya dortmunda gitti doğru dürüst resmi maç oynamayan bruma bize 10a geldi.. Sen mi futboldan anlıyorsun şimdi?

Yolu açık olsun. Kendisi için en doğru olan buydu.

AMA TAKIM DAĞILDI TAKIM!!!!

6 ay bizde oynayip gidecekse cok iyi olur

bu paraya da 2 tane oyuncu alirlar artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt