Ozan Kabak, 12 Milyon Euro'ya Stutgart'ta İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çocuk büyük ihtimal yeni sözleşmeye yanaşmadı, 10 üzeri teklifte gelince kabul ettiler sanırım. Yoksa 7,5'e gidecekti. Eğer böyle olduysa mantıklı bir satış.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye'den stoper max 15€ gider 12 bence deli para hiç düşünmeden yollamak lazım, elimiz rahatlasın.

Türkiye piyasası belli.

Hayal görmeyin, saçma sapan rakamlar yazmayın, kendinizi komik duruma düşürmeyin.

Önceden maksimum 5-6 verirlerdi Ozan potansiyelinde oyuncuya ama son yıllarda dışarıya ihraç etme oranımız yükseldi ve başarıya ulaşan oyuncus sayımız arttı. rakamlar artıyor. Ozan gidecek başarılı olacak bir sonraki oyuncuyu 15-20’ye okutacaksın.

Gittiği takım parlatır ve 40’a satar ama sen sittin sene satamazsın mevcut durumla. Sonra yok olur gider niye satmadım vaktinde diye kafayı yersin. Semih’i de satsaydık keşke vaktinde.

Önemli olan gitmesi değil, fiyatı iyidir yaza maks 15 olurdu zaten. Ama bu beceriksizler transfer yapmayı beceremez ya da gider saçma sapan birine ozan parasını gömerler.

Serbest kalma maddesi olmazsa, yazin bile 12 milyondan fazla ederdi. Abv Dursun.

sttutgart türk sinemasında reklamının çokça yapılmasından ötürü mü 3.5 milyon euroluk bir kıyak yapmış klübümüze

11 deniyor 12 değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ozanı sevmem ama babası Eyyüp abi iyi adamdır. en son karstaydı naptı bilmiyorum

sttutgart türk sinemasında reklamının çokça yapılmasından ötürü mü 3.5 milyon euroluk bir kıyak yapmış klübümüze

11 deniyor 12 değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
7.5 nakit uzerine KDV felan baya masraf cikiyor

11 verip taksit taksit odemislerdir

Benim anlamadigim sey. Alman haberlerine göre Stuttgartin zaten ilk teklifi 11 milyondu. Bu kadar becerisizlik olmaz ya. Adamlarin ilk önerdigi teklif kabul edilirmi? Ilk teklifinde 11 ödeyen 13 de öder. 11 milyonun icinde 10% civarinda bir dahaki satistan pay yoksa, resmen fazia.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt