Ozan Kabak Avrupa'nın Gündeminde!

futbol adina hic birsey tarif etmemissin.
Mustafa sarp ve baris ozbekte 18 yasindayken sahada eli ayagi titremezdi. gayet sogukkanli ve delikanli takilirlardi sahada.
Halen bu adamda futbolcu olarak ne goruluyor, cozmus degilim.
gelen tarifler hep eli ayagi duzgun, manken, eli ayagi titremeyen, sogukkanli, sert vs seklinde.
Bu adamin futbolla ilgili bir ekstrasi veya ozelligi var mi?
Ayagi top yapiyormus. kriterin ne? Serdar Aziz mi?
Ayagi bizim kazmalardan daha iyi bir kazma olusu mu muhtesem bir potansiyel olarak goruluyor?

Sogukkanlilik futbola dair bir bilgi degil midir
Yav hantal ve agir degil
Sezgileri guclu
Kendine guveni de var
Kolay kolay yikilmiyor

Ne diyeyim daha

futbol adina hic birsey tarif etmemissin.
Mustafa sarp ve baris ozbekte 18 yasindayken sahada eli ayagi titremezdi. gayet sogukkanli ve delikanli takilirlardi sahada.
Halen bu adamda futbolcu olarak ne goruluyor, cozmus degilim.
gelen tarifler hep eli ayagi duzgun, manken, eli ayagi titremeyen, sogukkanli, sert vs seklinde.
Bu adamin futbolla ilgili bir ekstrasi veya ozelligi var mi?
Ayagi top yapiyormus. kriterin ne? Serdar Aziz mi?
Ayagi bizim kazmalardan daha iyi bir kazma olusu mu muhtesem bir potansiyel olarak goruluyor?

Anlamıyorsan izleme yahu , herkes futboldan anlıyacak diye bir şey yok ki.

Voleybol , su topu , golf gibi güzel sporlar da var.

sezgilerim benimde guclu. cok sogukkanliyim. yilan gibiyim hatta. hislerime kesinlikle odun vermem ucuncu sahislari incelerken.
baskalarinin dedigine aldiris etmeden kendim gormek bilmek isterim bu adamda ne oldugunu.
bakiyorum, izliyorum. hic birsey goremiyorum.
sogukkanlilik karin doyurmuyor futbolda. onemli bir ozelliktir ama futbol malesef ayakla oynaniyor ve ben bu kazmada ne goruldugunu henuz ne gordum, ne de duydum.
Sabri sogukkanli degil mi? Iddia ediyorum sabrinin ayagi bundan daha iyi. mevki olarak farkli oyuncular biliyorum ama sabride gayet sogukkanliydi. yetti mi bizim takimda kalabilmesi icin? sabriye vasat agir hantal diyen tas olur. Geri alalim mi?
Kriteriniz nedir abicim? Maicon mu? Maiconu bende kosarsam gecebilirim.
Fizik olarak stoperlige uygun. eli ayagi duzgun. genelde bu adami oven ozellikler hep boyle. teknik oyun bilgisi falan pek goremedim.
Koray gunter bundan daha eli ayagi duzgundu. Koraysa kriter onda eyvallah. koraya gore iki gomlek ustun oyuncu. cunku koray bu yuzyillik kulubun Salih Dursun ile birlikte formayi giymis en kazma iki oyuncusundan biri.
farkli dunyada yasiyoruz

Soruyu ters çevirelim ne göremiyorsun yani ne görmek isteyipte göremiyorsun futbol adına?

anlattim yukarida az cok. ayagi abartildigi kadar iyi degil. hatta iyi bile degil.
iki uc mac ileri cikip, kontradan gol yedigimizde veya toplari saga sola servet setin gibi havaya dikmeye basladiginda homurdanmalar baslar.

sezgilerim benimde guclu. cok sogukkanliyim. yilan gibiyim hatta. hislerime kesinlikle odun vermem ucuncu sahislari incelerken.
baskalarinin dedigine aldiris etmeden kendim gormek bilmek isterim bu adamda ne oldugunu.
bakiyorum, izliyorum. hic birsey goremiyorum.
sogukkanlilik karin doyurmuyor futbolda. onemli bir ozelliktir ama futbol malesef ayakla oynaniyor ve ben bu kazmada ne goruldugunu henuz ne gordum, ne de duydum.
Sabri sogukkanli degil mi? Iddia ediyorum sabrinin ayagi bundan daha iyi. mevki olarak farkli oyuncular biliyorum ama sabride gayet sogukkanliydi. yetti mi bizim takimda kalabilmesi icin? sabriye vasat agir hantal diyen tas olur. Geri alalim mi?
Kriteriniz nedir abicim? Maicon mu? Maiconu bende kosarsam gecebilirim.
Fizik olarak stoperlige uygun. eli ayagi duzgun. genelde bu adami oven ozellikler hep boyle. teknik oyun bilgisi falan pek goremedim.
Koray gunter bundan daha eli ayagi duzgundu. Koraysa kriter onda eyvallah. koraya gore iki gomlek ustun oyuncu. cunku koray bu yuzyillik kulubun Salih Dursun ile birlikte formayi giymis en kazma iki oyuncusundan biri.
farkli dunyada yasiyoruz

Yav sabirli olmaya calisiyorum bir yigit bir sen
Nasil bu kadar sicmik mesajlar atmayi beceriyorsunuz.
18 yasinda daha Varane muamelesi yapan yok temkinli yaklasmaya calisiyor cogu insan
Bok atacagina bekle sen de biraz kestane mi cikiyor efsane mi gör
Ya anasini satayim adamin yerine oynayacaklar calikla maicon gelip burda ozana destek cikmayacagiz da ne yapacagiz
Hasta misiniz nesiniz

Kademe anlayışı iyiyse ve oyunu okuyabiliyorsa iyi stoper olacak demektir. Hava üstünlüğü filan zaten olmazsa olmazı. Daha 18 yaşındaki bir çocuk için karar vermek erken.

anlattim yukarida az cok. ayagi abartildigi kadar iyi degil. hatta iyi bile degil.
iki uc mac ileri cikip, kontradan gol yedigimizde veya toplari saga sola servet setin gibi havaya dikmeye basladiginda homurdanmalar baslar.
Bana göre de ayağı iyi, ikili mücadelede sağlam duruyor, pozisyon bilgisi de iyi gibi.Çok hızlı olmasada kağnı gibi değil hava toplarında etkili mi değil mi onu da zaman gösterecek(Boyu da uzar umarım biraz daha) zaten adam daha 2 3 maç anca oynadı.Bunlara ek altyapımızın mahsülü olup henüz 18 yaşında olması cezbedici nedenler.

Yav sabirli olmaya calisiyorum bir yigit bir sen
Nasil bu kadar sicmik mesajlar atmayi beceriyorsunuz.
18 yasinda daha Varane muamelesi yapan yok temkinli yaklasmaya calisiyor cogu insan
Bok atacagina bekle sen de biraz kestane mi cikiyor efsane mi gör
Ya anasini satayim adamin yerine oynayacaklar calikla maicon gelip burda ozana destek cikmayacagiz da ne yapacagiz
Hasta misiniz nesiniz

yanlissin.
bok atmiyorum. sen bosa yuceltiyorsun
Yucelttigin futbolcu siradan bir futbolcu diyorum.
Altyapidan adam cikardik diyebilmek icin duygusal bakiyorsun.
siradan bir futbolcu dedigim icin bok attigimi dusunuyorsun cunku senin kafanda bu oyuncu bir pirlanta.
benim icin altyapidan cikan Abdulkadir ve Yusuf yazici pirlantalar. asil topcu onlar. cunku o adamlar topla ozel. top ayagindayken ozel.
topla ayagi minimum sabri kadar bile hasir nedir olamayan bir defans oyuncusu ben kadroda artik gormek istemiyorum.
Semih kaya'nin ayagi bundan daha mi iyi, o bile tyartisilir. Yani cok net uzerine titreyecegimiz bir pirlanta yok ortada. sadece bunu savunuyorum.

8 milyon + bonuslar + 2,2 milyon maaş verdiğimiz topçudan iyi olması yüceltmek için yeterli sebep.

Ayağı iyi mi evet , nokta atışı paslar atıyor.
İkili mücadele de sağlam duruyor mu evet.
Pozisyon bilgisi nasıl iyi.
Fizik gücü nasıl iyi.
Maicon'a göre hızlı mı evet.
Soğukkanlı mı evet.
Oyun görüşü nasıl iyi.

Futbolunun üstüne koyabilir mi evet daha işin başında sadece 3 maça çıkmış bir topçu ve kendisinden 100 kat fazla maça çıkmış topçudan daha sağlam duruyor defansta ve güven veriyor , övmek için , umutlu olmak için yeterli sebepler bunlar.

8 milyon + bonuslar + 2,2 milyon maaş verdiğimiz topçudan iyi olması yüceltmek için yeterli sebep.

Ayağı iyi mi evet , nokta atışı paslar atıyor.
İkili mücadele de sağlam duruyor mu evet.
Pozisyon bilgisi nasıl iyi.
Fizik gücü nasıl iyi.
Maicon'a göre hızlı mı evet.
Soğukkanlı mı evet.
Oyun görüşü nasıl iyi.

Futbolunun üstüne koyabilir mi evet daha işin başında sadece 3 maça çıkmış bir topçu ve kendisinden 100 kat fazla maça çıkmış topçudan daha sağlam duruyor defansta ve güven veriyor , övmek için , umutlu olmak için yeterli sebepler bunlar.

Rafael Marquez Hayirli olsun.

Ozan'a karsi degilim. pohpohlanmasina ve yuceltilmesine karsiyim. cunku ortada yuceltilecek birsey henuz yok.
Bu gercek.
zoruna gitmesin..

Niye takımda çok iyi stoperler mi var , neye göre arkasında durmayacaz.

Maicon denen saatli bomba var takımda Ozan kötü olsa o oynuyacak ve o da oldukça kötü bir durum.

Belki arkasındaki desteği görür çalışmalarına son gaz devam eder Ozan diye arkasında duruyoruz olması gereken bu , bizim topçumuz.

Övmek zor , yermek kolay bizim millette bilirsin.

yanlissin.
bok atmiyorum. sen bosa yuceltiyorsun
Yucelttigin futbolcu siradan bir futbolcu diyorum.
Altyapidan adam cikardik diyebilmek icin duygusal bakiyorsun.
siradan bir futbolcu dedigim icin bok attigimi dusunuyorsun cunku senin kafanda bu oyuncu bir pirlanta.
benim icin altyapidan cikan Abdulkadir ve Yusuf yazici pirlantalar. asil topcu onlar. cunku o adamlar topla ozel. top ayagindayken ozel.
topla ayagi minimum sabri kadar bile hasir nedir olamayan bir defans oyuncusu ben kadroda artik gormek istemiyorum.
Semih kaya'nin ayagi bundan daha mi iyi, o bile tyartisilir. Yani cok net uzerine titreyecegimiz bir pirlanta yok ortada. sadece bunu savunuyorum.
Yani ozan dribling mi yapacak abdülkadir gibi ya da yusuf gibi şut mu çekecek veyahut sabri gibi kenardan bindirip orta mı açacak verdiğin örnekler yanlış bence

Yani ozan dribling mi yapacak abdülkadir gibi ya da yusuf gibi şut mu çekecek veyahut sabri gibi kenardan bindirip orta mı açacak verdiğin örnekler yanlış bence

biliyordum birinin boyle bir argumanla gelecegini.
mevki<>yetenek ratio'su oyle pohpohlandigi kadar yuksek degil. hepsi bu.
yusuf yazicinin yetenekleri mevkisinde olan futbolculardan bir hayli fazla. hayir diyebiliyor musun?
O yuzden Ozan mevkisinde oynayan diger futbolculara gore cok belirgin ozellikli, aha iste bu cocuk kesin tutar diyebilecegin bir adam degil.
hatta olmayacagina para bile basarim. semih kaya olur en fazla. O da semih gibi caliskansa.

arkadas illa hep ayni telden mi calalim? karsit goruslu biri cikinca niye bu kadar huzursuz paranoyak oluyor herkes?
hic mi ders almiyorsunuz eski mesajlardan.

wishful thinking gozluklerinizi cikarip atin. fenerli bir oyuncu izliyormussunuz gibi izleyin ozan'i.

Sirf elestirip itin gotune sokucam kafasiyla yazmasaydin boyle bir reaksiyon almazdin.
Hayir sana cevap verip aciklama yapan isimlerde biatci isimler degil.
Ordan ekmek cikmaz sana deşme

Geri
Üst Alt