Ozan Kabak Avrupa'nın Gündeminde!

Romanya, moldova ve bulgaristandan ciddi transfer talepleri gelmis. Cocugun akli karismis. Acin onumu gideyim diyormus

Oğlum derdiniz ne yav.

sent via GSC

Bu cocukta ciddi potansyel var, oynasin ilk 11'de, ve hata yapsa bile oynamaya devam etsin.

Cidden 2 sezon as stoper olarak oynasin, bak nasil kendini gelistiriyor.

Semih'teki en buyuk problem zamaninda avrupa'ya gidip devam etmemesiydi.

hislerim o ki 40 milyon euroya rekor kırarak gidecek 2-3 yıla kadar

biliyordum birinin boyle bir argumanla gelecegini.
mevki<>yetenek ratio'su oyle pohpohlandigi kadar yuksek degil. hepsi bu.
yusuf yazicinin yetenekleri mevkisinde olan futbolculardan bir hayli fazla. hayir diyebiliyor musun?
O yuzden Ozan mevkisinde oynayan diger futbolculara gore cok belirgin ozellikli, aha iste bu cocuk kesin tutar diyebilecegin bir adam degil.
hatta olmayacagina para bile basarim. semih kaya olur en fazla. O da semih gibi caliskansa.

Abdülkadir neyse de Yusuf çöpün teki. Bunu ben degil Trabzonlular söylüyor. Semih dedigin adam 18 yasindaki draxlerden bir omuz yedi yerleri öptü. Ozan ile semihin 18 yaşındaki hallerine bir bak bakayim. Çoğu mesajı okudum seninkadar bos yapan birini görmedim

Bu Tarz haberler sakincali

Basin da biliyor Bunu israrla üstüne oynarlar artik ozan'in

başladık şişirmeye, bu şişirmeler hiç housma gitmiyor.

çok iyi oyuncu olacak inşallah..

De ligt kimpembe upamericano fonsu-mensah vs..

çok iyi çocuklar bunlarla adı geçmesi bile doğru yolda olduğunu gösterir

Çok çok iyi ve sevindirici yani çocuk zeki birisi.
Aile okul kulüp eğitimi artık neyse çok iyi kapmış.

Sakatlıklardan uzak, şansıda yanında olursa ve en önemlisi öğrenmeyi bırakmazsa oldum ben diye müthiş kariyer yapar

Romanya, moldova ve bulgaristandan ciddi transfer talepleri gelmis. Cocugun akli karismis. Acin onumu gideyim diyormus
Kardes
Gelisme caginda olan bir sporcu dogru ellerle dogru hamlelerle ve dogru oyuncular ile birlikte futbol da kendi sayfasini acacak.

Burds ne senin nede digerlerinin bahsettigi sey dogru degil. Zaman gosterecek herseyi
Eger scouting isiyle ugrasiyorsan ilgilenmessin bu topcuyla olur biter.
Eger futbol taraftariysan futbolun en basit olgularini yerine getirme kabiliyeti varmi ona bakarsin.
Stoper bolgesin de gormek istedigin oyuncu stili herzaman kapali kutudur. Zaman ve takim oyunuyla on plana cikar
(18 yasinda birisi hakkin da mevkisini dusunerek yorum yapin)

me gusto vinos, me gusto mujeres

Bir yandan Galatasaray para kazanmali diyorum ama diger yandan futbolumuzun hali ortada tüm gencler bir an önce yurt disina gitsinler diyorum.

Çok iyi bir potansiyeli var ama maalesef ulaşabileceği iyi düzeye bizde ulaşamaz. Bu sene oynatıp seneye Avrupa liglerine oynatma zorunluluğuyla kiralamalıyız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir aralar Semih için de öyle diyorlardı ama şimdi çoğumuz hangi takımda oynadiğını bile hatırlamıyoruz inşallah sonu Semih efendiye benzemez

Semih örnekleri falan verilmiş de Semih'in ilk çıktığında bile çok spesifik eksiklikleri vardı ve hiç düzeltemedi. Fiziksel olarak her daim felaket durumdaydı. Havadan çok kötüydü o konuda da gelişme olmadı. Hatta iyi olduğu yönlerde bile geriye gitti. Ozan daha şimdiden bu konularda Semih'ten daha önde. Hakikaten büyük potansiyel. Umarım çok daha iyi yerlere gelir.

bir anda aşırı sorumluluk yüklemek doğru değil. Lig maçları tamam ama CL de oynatmak tam bir kumar.

Geri
Üst Alt