Ozan Kabak’ın Transferi İçin Stuttgart ile Resmi Görüşmelere Başlandı

Biliyorum, sonraki satiştan % icin demistim onu.
Su an 12 degil 50ye satsan bile oyuncular degerlenecek bizi kaz olarak goruyorlar zaten yonetim beceriksiz crbimizden daha fazla para cikar. O sebeple oyunculari hatta mumkunse zorunlu opsiyon seklinde satip 4kiralik +7(satis) gibi rakamlar daha iyi olur.
Yonetimin az zekasi varsa bu yola girer
Benim beklentim sıfır açıkçası. Ellerinden bir bok gelmeyeceği o kadar bariz ki , zerre inancım yok mantıklı iş yapacaklarına dair.

Karalar bağlamaya gerek yok, iyi olur gitmesi.

Muslera mariano semih marcao nagatomo ndiaye fernando belhanda feghouli onyekuru demba ba. Yüzde 99 bu kadro olacak

Benim beklentim sıfır açıkçası. Ellerinden bir bok gelmeyeceği o kadar bariz ki , zerre inancım yok mantıklı iş yapacaklarına dair.
Yapmak zorundalar yoksa hakikatten yonetici aptalligi yuzunden menemen donemi yasariz. Onceki yonetimlere bok atmalarida kendilerini kurtaramaz

Abi olacaklari söylüyorum. Ozanin yerine yabancı alamazlar. Ee forvete de rn fazla demba ba gelir
Saka yapiyorum sen yine beklentin fazla bana kimseyi almayacaklar gibi geliyor. Satip altyapidan takviye olacak gibi son 1 haftadir olan olaylar cok net onu gosteriyor

hocanın konuşmasından sonra kaldı demiştim ama kimseye güven olmayacağını görmüş olduk,hocanın dediğinin bile tersi oluyosa yok rodop şöyle demiş yok manu concon böyle demiş hiç önemi yok her an herşey olabilir..

Kendisi adına iyi oldu.

Kısa bir süre oynatıp iyi bir bonservis kazanırsak bizim adımıza da kazanç olur. Ama değerlendirebilen bir yönetim olmadığı için çekiniyorum maalesef.

Tarık camdal yüzüne tükürüp öyle gitmesi lazım ulan biz yıllardır tariga belki 15 mil verdik ozan bir sene içinde böyle maddi sıkıntı yaşayan camiamıza 12 mil kazandırdı helal olsun koçum benim Allah yolunu bahtını açık etsin umarım çok daha iyi yerlere gelirsin

yerine semih kayayi aliriz ne guzel muthis.

maiconu satariz dedik maicon disinda defans oyunculari gitti.

ahmet maicon gelirse srmih muthis 3 lu
birde ne verecegi belli olmayan marcano

Takımın en iyi oyuncularını satarak mı şampiyon olacağız? Yerine gelecek adamların -ki gelirse- gidenlerin eksiğini kapatacağı kesin mi? Satıyorsunuz madem red edilmeyecek bir teklif olsun. 11 milyona olmasa bile Ozan 'ı en kötü zamanında yani gelecekte böyle zamanları olursa bile 5-6 milyona satardık zaten. Yapacağızın için içine sıçayım. Yeter artık.

Hayirli ugurlu olsun.

Eger konusulan rakamlara olacaksa bu transfer ben memnunum. Hepimiz yazin 7,5 Milyona gider diye beklerken bu paranin 1,5-2 katina gitmesi güzel olur.

Keske kalsaydin be Ozan ama kendini gelistirmek isteyen futbolculara hic bir lafim yok. Bundesliga da Caglar'in yolundan gitmeyi hedeflemistir o da muhtemelen, kizamiyorum firsati kacirmamak istemistir.

Hayirli ugurlu olsun.

Eger konusulan rakamlara olacaksa bu transfer ben memnunum. Hepimiz yazin 7,5 Milyona gider diye beklerken bu paranin 1,5-2 katina gitmesi güzel olur.

Keske kalsaydin be Ozan ama kendini gelistirmek isteyen futbolculara hic bir lafim yok. Bundesliga da Caglar'in yolundan gitmeyi hedeflemistir o da muhtemelen, kizamiyorum firsati kacirmamak istemistir.
Daha 18 yaşında. Bu kadar erken gitmenin lüzumu nedir? 20 yaşında gidersin. Zaten piyasa yapmaya başladın.

Her sene böyle bir oyuncu çıkarabilirsek
Sırtımız yere gelmez
Bence bu satış bizi çok güçlendirecek

Geri
Üst Alt