ozan tufan

Kim ne derse desin yok yerliymis yok suymus buymus demesin bu cocuk alinmali bence.Seneye orta sahamiza adam akilli birini alamayacagimiza gore Ozani alalim bence.Cocuk Sneijderi iyi rahatlatir yahu bir Ekiciyi aldik mi tamamdir.

iyi topcu daha da iyi olacak avrupaya gitsin buralarda harcanmasın

Halen 8-9 milyondan bahseden var. Geçmişteki hatalar ders olmamış maalesef.

Yarısı bile etmez mevcut durumda.

ne 10 milyonu yav 2 milyon edecek topçu değil.
sadece fiziği var adamın. oyunu kafasında değil vücuduyla oynamaya çalışıyor.
potansiyel var mı ? var gibi. onuda değerlendirmek istiyorsa dışarıya çıkmalı.

Çok abartılıyor,etrafa bakınca böyle olması normal ama biraz gerçekci olmaya davet ediyorum herkesi.Göze çarpan üstün bir özelliği veya meziyeti yok daha çok standartlara yakın bir profile sahip gözüküyor.Yanılmıyorsam golden önceki 2 top kaybını yapan isim ayrıca.

10 milyon mu bunun nesi 10 milyon ya isterseniz Serdar Aziz le birlikte paket yapalım 15 e

yabancı sınırı kalkıyo hala ozan diyonuz

biraz mantık yahu

Arda bunun kanına giripte Atleticoya aldırırsa muhteşem bi oyuncu olur. Türkiyede bi yere kadar gelir sadece bunun en büyük örneği Arda

Özellikle 80'den sonra batırdı.Ayağında top tutamadı o dakikadan sonra.3 değişiklik hakkımız dolmamış olsa Hamit değişikliği olabilirdi ve maçı da kaybetmezdik ya da Hamit yerine başka biri.

Sanki takimin geneli iyiydi de oyle konusuyorsun.Gokhan Tore,Selcuk İnan,Kazim,Volkan Şen les gibi oynadi cok merak ediyorum nasil izlediniz maci.
Hayırda iyi oynadığımızı söyleyen mi var? Burda Ozan'ın iyi olmadığını söyleyenleri görünce bu yorumda bulundum.

Evet yabancı oyuncu sınırı kalkmışken ligden oyuncu almak anlamsız katılıyorum.

Ama Ozan net olarak uluslarrası çapta oyuncu. Daha da iyi olacaktır. Zaten bizim alacağımız yabancıların ortalama çapı da Ozan kadar olur.

Geri
Üst Alt