Özbek: "CAS'tan uygun bir karar çıkacağını umuyorum"

Şu enteresan soruları çok merak ediyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Enteresan sorular sormuşlar, bu yüzden ümitliymişiz. Nasıl bir beyin yapısı var bu dursun'da? Bu herif öldüğünde beynini incelemek üzere ayırsınlar.

D.Ö: Gağassay'ı afedin lütfen. Affetmezseniz sizin yüzünüzden Sneijder , Muslera ve Poldi'yi satacağız. Gağassay Avrupanın marka değeridir.
Cas: Eyy Özbek Dursun , şunun şurasında birkaç yıl önce Madrid'i hoplatan Galatasaray'ı bu hale nasıl getirdiniz? Kendi liginizde bile 6. Olmuşsunuz gelmişsin bizi afedin diyorsun. Söyle Özbek Dursun 2015-2016 senesi transfer yapılmadığı halde nasıl 500m tl zarar edildi.

D.Ö: Cidden çok enteresan bir soruymuş CAS bey.

CAS: CAS bey mi? "Tanrı Galatasaray'lılara sabır versin. Küçük Fransamıza ne etmişler

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu dursun gebersede kurtalalim, kisa zamanda bukadar nefreti nasil sagladi anlamis degilim.
1 yilda Galatasarayi parcalara ayirdi, yakinda kume degil ptt ligde alt siralara mucadele edecek bi takim kurur.

gelecek sezonda ayni husran olacak, dahada kotu olacagiz..

Insallah ceza kaldirilmaz , yoksa bu yaprak, ceza benim sayemde kalkti kulubun finansini duzeltiyorum deyip kendini birsey zaneder ve iyice demir atar kulube

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Dursun sen defol git de ceza kalsın. Sanki ceza kalksa sen varken UEFA cup alacağız.

Bu mal böle diyorsa ceza artar kesin.Uğursuz herif kene gibi yapıştı klübe.Tipini senin ben.

Adamın konuşmalarını vs ben de sevmiyorum ama sürekli tipine fiziğine hakaret etmek ahlaksızlık, kimse dış görünüşünü seçemez saygı biraz.

Bugun karar aciklanabilirmis.

Sende uygun şekilde defol tez zamanda.

Moderatör tarafında düzenlendi:
BwzAZt1CMAABiBI.jpg

Ağam yeter biz iptaliz.

Red kararını o günden biz taraftarlara bildirdiği için kendisine teşekkürü bir borç bilirim...

Çok uygun bir karar çıktı. Tbrkler.

Geri
Üst Alt