Özbek Terim Diyor, Yalman da Feldkamp’ını Arıyor!

Bunlarin kafasi calismiyor, Yalman biraz daha akilli Dursun'dan o da daha tecrubeli oldugundan normal.

Yalnız Yalman bu Dursun'undan bile daha gençken gidip Derwall'i getirerek çağ atlattı bize

Yani demek istediğim bu Dursun'un beceriksizliği kendine has

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu takıma hocadan çok futbolcu lazım. Elde stoper ön libero ve forvet yok. Sağ taraf komple idare eder düzeyde. Yedeklere girmiyorum bile fazladan. Yedek kalecisi 1m , 3.sağ beki 1.5m alan, 2.sağ beki 1.7 m alan , 3. Sol bek ve sol kanat alternatifi 1.7m alan takımda göze Muslera Podolski ve Sneijderin aldığı para göze batıyor. Şu çöpler gidecek transfer yapılacak. Hocalık değil yönetimlik durum var..

Son düzenleme:
Yalnız Yalman bu Dursun'undan bile daha gençken gidip Derwall'i getirerek çağ atlattı bize

Yani demek istediğim bu Dursun'un beceriksizliği kendine has

Aman volkan alp yalman kalliyi getirdi. O da cok onemliydi tabi ama Derwalli getiren ve sampiyon olamadiginda arkasinda duran efsane baskanlarimizdan rahmetli Ali Uras ti!! ;)

Aman volkan alp yalman kalliyi getirdi. O da cok onemliydi tabi ama Derwalli getiren ve sampiyon olamadiginda arkasinda duran efsane baskanlarimizdan rahmetli Ali Uras ti!! ;)

Epic Fail olduk desene

Ben öyle biliyordum şaka maka. Yaşımızdan dolayı bilmiyoruz tabi ama yinede demek istediğimi değiştirmez

Bu Dursun kadar beceriksiz değil Alp Yalman

Epic Fail olduk desene

Ben öyle biliyordum şaka maka. Yaşımızdan dolayı bilmiyoruz tabi ama yinede demek istediğimi değiştirmez

Ya Volkan sen ne diyorsun Alp yalman ile Dursunu ayni cumle icinde kullanmak bile Yalmana hakarettir.

Ben bu kadar yalanci, beceriksiz capsiz bir GS baskani hatirlamiyorum. Adnan polat bile bunun yaninda buyuk baskan kaliyor sen dusun!! :(

Resmen bir utanc. Defolup gitmeden GS imizin basi dertten kurtulmaz.

Epic Fail olduk desene

başkan değildi o dönem ama derwalli getirmek için ısrar eden uğraş veren ekiptedir kendisi

Ya Volkan sen ne diyorsun Alp yalman ile Dursunu ayni cumle icinde kullanmak bile Yalmana hakarettir.

Ben bu kadar yalanci, beceriksiz capsiz bir GS baskani hatirlamiyorum. Adnan polat bile bunun yaninda buyuk baskan kaliyor sen dusun!! :(

Resmen bir utanc. Defolup gitmeden GS imizin basi dertten kurtulmaz.

Aynen öyle abi.

İşin ilginç yanı Alp Yalman'ın bu çapsız ile çalışması.

Geri
Üst Alt