Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Yok genele konustum ben. Böyle vasifiz pasif beceriksiz bir adamin Galatasaray baskani pozisyonuna getirilmesi zaten basli basina bu iste bir pisligin oldugunu gösteriyordu bize.
Uzun süre degil daha 4-5 ay önce bu adama herkes dümdüz gidiyordu, birden mi güvenilir hale geldi? Aysala gece gündüz saldiran adamlar (ki burada Aysali savunmak istemiyorum sadece Dursun'un hatalarinin hic bir sekilde elestirilmedigine deginmek istiyorum) nedense Dursunu hic bir sekilde kötü anmiyor veya onun (olmayan veya kötü olan) yaptirimlarini hic dile getirmiyor elestirmiyor. Biliyorum pek saglikli bir örnek degil bu ama bu adamlar her zaman gündemin icinde oldugu icin örnek olarak verebilirim, Beyaz Tv deki saklabanlar Aysali yerden yere vururken Dursunu hic bir sekilde elestirmiyorlar, hic laf etmiyorlar. Tekrar etmek istiyorum burada Aysali savunmak istemiyorum, sadece neden DUrsun gibi bir adamin hic bir sekilde elestiri görmemesinin sorusuna deginmek istiyorum.
Neyse ya biz burada bosuna tartisiyoruz hersey genel kurula bagli, baksana adamlar Galatasaray Genel kurulundur diyor. Taraftarlara acma sen kulübü, oradaki bir kac bin herifin kafasina göre yönet tabi isinize geliyor.
Sen Ünal Aysal´in sadece son 1.5 senesini hatirliyorsun Sportif anlamda tepetaklak gittigimiz icin, ona göre de haberler yapildi. Üst üste sampiyon oldugumuz dönemlerde, övgüler yagdiriyorlardi. Dursun Özbek ile de spor programlarinda resmen toshak gectiler gecen sene.