Arif Çelik
Hocaların Hocası
Florya'da 1000m2 üstüne kurulmuş olan bu köşk villanın güncel satış fiyatı 8m$'dır.
Peşkeşin boyutu işte bu kadar büyük!
Peşkeşin boyutu işte bu kadar büyük!
Öztürk var ama o korkak. Turgay Kıran da Aysal ve Dursundan daha beter birisine benziyor.
Kulubu futboldan anlayan kisilere satmak lazım bence. Arsenal gibi. Sanırım onların sahibi Kroenke.
@Sarper Yıldırım baskanin icin cember daraliyor :melo
Merak ettim hayalinde var olan başkan ve yönetim kurulu var mı?İlk günden beri Dursun İstifa dediğim için bir gecikme içinde olduğumu düşünmüyorum bana söylüyorsan o kısmı. Konuyu açan demene de gerek yok bir ismim var. O şekilde hitap edersen sevinirim.
Anlaşamamak ayrı bu ayrı bir şey.
Can BÜYÜK günaydın kısmını bana demediğini düşünüyorum.Galatasaray tarihinin bütün başkanlarını sevmeyen biri olarak Dursun'dan da en az Aysal kadar sevmiyorum. Bu satışı yedirmeye çalışması ile Aysal'ı da geçer hamleyi yapacak kendisi.
Yogun hayatimdan dolayi gundemi uUn bir suredir takip edemiyorum ne oluyor ne bitiyor ama yukarida bir yorum okudum yillik 30 milyon dolar faiz oduyoruz demis diye.
ilk olarak sunu soylemek istiyorum kardesim hani yillil 120 milyon lira idi dolar ne zaman 4 tl oldu lan o kadar mi gundemden uzak kaldim
Ikincisi 2 yil sonra para gelecek diye. Be zekadan eksik kalan patates herif bunu kendi halinde muhedis olan ben ta ilk bu projeyi acikladiginda 5dakikalik 4islem ile nasil bir zarara surukleyecegini hesaplarken sen nasil olurda boyle bir duzenbazlik, terbiyesizlik, hayinlik yapabilirsin.
2 senenin kulube zarari 240 milyon liradir. Ve bu baslangictir parca parca gelecek olan para ile elindeki arsalari faizr yedirirsin.
Bu boku becetrmeyecegini zaten biliyordum ya bakma iste. Basarabilsen heykelin dikilir diye 100 kere bosuna demedim.
Neyse en iyisi bi 10-20 gun daha uzak kalmak. Cinnet gecirir insan cunku
Desteklemen güzel lakin sonu kötü olur bilesinNe güzel iste ilklerin ve teklerin kulübü Galatasaray ülkenin ilk kadin baskanini öne cikarmis olur.
Begendim bu fikrini destekliyorum.
Yeşil alan olarak mı değeri? Kalan 66 dönüm için 50 milyon dolara alırız diye niye bagriliyor o zaman.çok açık söyleyeyim doğru değil. şu an ki değeri 130-140.000.000 milyon TL
ama şu anki.
Yeşil alan olarak mı değeri? Kalan 66 dönüm için 50 milyon dolara alırız diye niye bagriliyor o zaman.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dursunun icinde gezdirecekleri aklima gelince benHer türlü bu projeler genel kuruldan geçecek.Romantizm yapmaya gerek yok.Şu aşamada hiçkimse devleti,cumhurbaşkanını karşısına alamaz.
Hiçbir şey buradan gördüğümüzden ibaret değil.Ben altında çok derin meseleler yattığını düşünüyorum bu Riva ve Florya aceleciliğinin.
Dursunun icinde gezdirecekleri aklima gelince ben
![]()