Özbek ve Nazifoğlu Galatasaray Hainidir!

Florya'da 1000m2 üstüne kurulmuş olan bu köşk villanın güncel satış fiyatı 8m$'dır.
Peşkeşin boyutu işte bu kadar büyük!

CvIZ1rDW8AACpl5.jpg

Öztürk var ama o korkak. Turgay Kıran da Aysal ve Dursundan daha beter birisine benziyor.

Kulubu futboldan anlayan kisilere satmak lazım bence. Arsenal gibi. Sanırım onların sahibi Kroenke.

Iste onu hic yapmaz dinozorlar. Bana kalsada sportif as'yi satacaksin yoksa boyle 2 ileri 2 geri

Bu dursuna 2 tavuk emanet etmem, koca GS i emanet ettiler bir de florya ile rivayi peskes cekmek icin yetki istiyor.

Nazifoglu da dursun da tes vakitte yollanmalilar.

Herşeye karşı çıkan kongre üyeleri bu herifi indiremiyorsa iş başkadır zaten.

istanbulda dağ başı çöp ev ler bile en az 500bin lira ediyorken FLORYA'NIN 25m gelir getireceğini söylemek hainliktir.

@Sarper Yıldırım baskanin icin cember daraliyor :melo

Her türlü bu projeler genel kuruldan geçecek.Romantizm yapmaya gerek yok.Şu aşamada hiçkimse devleti,cumhurbaşkanını karşısına alamaz.

Hiçbir şey buradan gördüğümüzden ibaret değil.Ben altında çok derin meseleler yattığını düşünüyorum bu Riva ve Florya aceleciliğinin.

Nazifoğlu iyi bir Galatasaraylı ve iyi bir futbol yöneticisi profili çiziyor. Dursun'a yorum yapamam, emlakçı değilim arsayı 5 katına mı veriyorlar 3'te 1'ine mi değerlendiremem. Galatasaray menfaatleri neyse o olsun. Borçlar bitsin adam gibi sportif adımlar atılsın yeter bana.

Stadta yapıldı bir hata aynısı Florya ve Riva da yapılacak.
Gül gibi alisamiyen arsasıni alip, elimize eksiklere dolu bir stad tutuşturup üzerine açılır kapanır tavandan dolayı ceza kesen ve bundan ağzı yanmamış gibi yapan bir tutum içerisindeyiz. Şimdi de Florya ve rivayi bize peşkeş çekin borçlarınizi silelim ustune bir de salon yapalım deniliyor.
Geçen sene atıldı bu işin temelleri. Cumhurbaşkanı size 15bin kişilik stad lazım dediği zamanlarda pazarlıklar başlanmış demek oluyor bu.
Tövbe haşa Allah bir dese acaba derim dursun'un ağzından çıkacak lafa.
Dursun gecen sene o kadar baskıya rağmen nasi durdu başkanlık koltugunda? Aldığımiz kredilerin altına neden imzalar attı?
Sadece bu sebepten bana kalırsa. Katlayarak alacak parasını sonra çekilecek kosesine. Eğer ki gelecek olan para borcu kapamazsa o zaman işler hiç iyi olmaz adimiza. Mentalite yanlış bu kafayla çok daha birca girer kulüp, iş bilmezlerle gidildigi surece.
Aysal yetki istediğinde neden verilmedi yetki bunun hesabını versinler.
Aysal'a verilmeyen yetki bu adama verilirse kapayalim kulübü zaten.

Bizde biliyoruz hiç finanstan anlamayan biri olarak gayrimenkullerin satışı dışında çare yok. Ama değerine satilsin. Komik rakamlara degil.
Adnan polat'in 300m€, aysalin 325m€ değer biçtiği yeri 25m€ ya okutacak.
Hainlikse en büyüğü Dursun Ozbektir.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nazifoğlu baya iyi işler yapti bence, o olmasa gelen oyuncuların en az yarısı gelemezdi bence. Fazla konuşuyor ama en azindan transfer konusunda kulübün yaptıklarını taraftara anlattı. Fatih İsbecer gibi faydasız mallardan daha iyi en azindan.

İlk günden beri Dursun İstifa dediğim için bir gecikme içinde olduğumu düşünmüyorum bana söylüyorsan o kısmı. Konuyu açan demene de gerek yok bir ismim var. O şekilde hitap edersen sevinirim.

Anlaşamamak ayrı bu ayrı bir şey.
Can BÜYÜK günaydın kısmını bana demediğini düşünüyorum. :D Galatasaray tarihinin bütün başkanlarını sevmeyen biri olarak Dursun'dan da en az Aysal kadar sevmiyorum. Bu satışı yedirmeye çalışması ile Aysal'ı da geçer hamleyi yapacak kendisi.
Merak ettim hayalinde var olan başkan ve yönetim kurulu var mı?

Yogun hayatimdan dolayi gundemi uUn bir suredir takip edemiyorum ne oluyor ne bitiyor ama yukarida bir yorum okudum yillik 30 milyon dolar faiz oduyoruz demis diye.

ilk olarak sunu soylemek istiyorum kardesim hani yillil 120 milyon lira idi dolar ne zaman 4 tl oldu lan o kadar mi gundemden uzak kaldim

Ikincisi 2 yil sonra para gelecek diye. Be zekadan eksik kalan patates herif bunu kendi halinde muhedis olan ben ta ilk bu projeyi acikladiginda 5dakikalik 4islem ile nasil bir zarara surukleyecegini hesaplarken sen nasil olurda boyle bir duzenbazlik, terbiyesizlik, hayinlik yapabilirsin.
2 senenin kulube zarari 240 milyon liradir. Ve bu baslangictir parca parca gelecek olan para ile elindeki arsalari faizr yedirirsin.
Bu boku becetrmeyecegini zaten biliyordum ya bakma iste. Basarabilsen heykelin dikilir diye 100 kere bosuna demedim.
Neyse en iyisi bi 10-20 gun daha uzak kalmak. Cinnet gecirir insan cunku

Yogun hayatimdan dolayi gundemi uUn bir suredir takip edemiyorum ne oluyor ne bitiyor ama yukarida bir yorum okudum yillik 30 milyon dolar faiz oduyoruz demis diye.

ilk olarak sunu soylemek istiyorum kardesim hani yillil 120 milyon lira idi dolar ne zaman 4 tl oldu lan o kadar mi gundemden uzak kaldim

Ikincisi 2 yil sonra para gelecek diye. Be zekadan eksik kalan patates herif bunu kendi halinde muhedis olan ben ta ilk bu projeyi acikladiginda 5dakikalik 4islem ile nasil bir zarara surukleyecegini hesaplarken sen nasil olurda boyle bir duzenbazlik, terbiyesizlik, hayinlik yapabilirsin.
2 senenin kulube zarari 240 milyon liradir. Ve bu baslangictir parca parca gelecek olan para ile elindeki arsalari faizr yedirirsin.
Bu boku becetrmeyecegini zaten biliyordum ya bakma iste. Basarabilsen heykelin dikilir diye 100 kere bosuna demedim.
Neyse en iyisi bi 10-20 gun daha uzak kalmak. Cinnet gecirir insan cunku

Dursun Floryayi $25m'a satmaya calisiyor

Inan Kirac yumrugunu masaya vurdu Florya satilamaz gibisinden konustu. Konusanlar fiyatlar dogal olarak begenilmiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazifoglu abi kral adamdır. Basında evet bazen abartılı ve saçmaladığı oluyor ama inanılmaz faydalı işleri oluyor.

Dursun Özbek i çözemedim halen maalesef. Onun bunun bilgisizce peşin art niyetli yorumları da beni ilgilendirmiyor açıkçası. Bir gerçek ama varki bu borçlar kapanmalı acilen.

Yeşil alan olarak mı değeri? Kalan 66 dönüm için 50 milyon dolara alırız diye niye bagriliyor o zaman.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

özel mülkiyet ile devlet/hazine mülkiyeti arasında fark var o yüzden. bizim arsanın m2 birim değeri 6bin küsür iken 50 milyona alınabiliyorsa 66 dönüm m2 si 2bin küsüre geliyor. eğer 50 milyon dolar verilip alınabilinirse başarılı iş olur. başka bir örnek vereyim. fenerin ülker arenasının arsası 1000 TL/m2 den fenere verildi. daha düşük de olabilir ama fazlası değil. o bölgede o dönem en kötü arsa değeri 5000 TL/m2 idi. eğer alınabiliyorsa kesinlikle alınmalı. bugün 50 milyon dolara aldığın arsa havalimanı kalktıktan ve imarı değiştikten sonra en az 250 milyon dolar eder.

Her türlü bu projeler genel kuruldan geçecek.Romantizm yapmaya gerek yok.Şu aşamada hiçkimse devleti,cumhurbaşkanını karşısına alamaz.

Hiçbir şey buradan gördüğümüzden ibaret değil.Ben altında çok derin meseleler yattığını düşünüyorum bu Riva ve Florya aceleciliğinin.
Dursunun icinde gezdirecekleri aklima gelince ben

2b20738d4b37af9e2f9eb8d1f76d8019.jpg

Geri
Üst Alt