Özbek’e Şok Teklif: Kongreye Git, Onu Kov!

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
[h=4]Galatasaray’da kongre kazanları kaynamaya başladı. Hem sportif başarısızlık hem de üst üste gelen idari krizlerden kurtulmak için sık sık camianın önde gelenlerini bir araya toplayan başkan Dursun Özbek, çok kritik bir çağrıyla karşılaştı.[/h]
Başta eski başkan Duygun Yarsuvat ve Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar olmak üzere birkaç isim, Özbek’in yeniden seçime gitmesini istedi.

Sarı-Kırmızılı kulübün patronuna verilen tavsiyede, “Mali kongreye seçim maddesi ekle, tekrar başkan ol. Ama yeni listede Fatih İşbecer’e sakın yer verme. Onun artık suyu ısındı, aklını başına almadan kulüpte görev almaması gerekiyor” denildi. Dursun Özbek şimdi sağ kolu olarak belirlediği Fatih İşbecer hakkında ne karar vereceğini kara kara düşünmeye başladı.

İŞBECER RAHATSIZLIK YARATIYOR

Peki camianın önde gelenleri neden Fatih İşbecer’e karşı. Genç yönetici özellikle iki çıkışıyla dikkat çekmişti. Bunlardan biri, “Galatasaray’da zengin olup gidenler var” sözü, diğeri de, “Mustafa Denizli’yi istemeyenin alnını karışlarım” açıklamasıydı.

şampiyon

Kendini de kov baskan.

He suc zaten sadece Isbecer de.

Kendi kendini kov ve efsane ol.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kendi kendini kov ve efsane ol.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Valla istifa etmesini bende isterim ama şu durumda pek gidecegini zannetmiyorum.Cebinden 30 milyon tl para koymus 215 m tl de şahsi kefalet göstermiş.Bu parasızlıkta nasıl çözülür bilmiyorum.

Valla istifa etmesini bende isterim ama şu durumda pek gidecegini zannetmiyorum.Cebinden 30 milyon tl para koymus 215 m tl de şahsi kefalet göstermiş.Bu parasızlıkta nasıl çözülür bilmiyorum.

Gitmezler zaten. Alan memnun satan memnun. Liseli tayfa ve bunaklar bayagi memnun herhalde Dursun denen baskan bozuntusundan.

Işbecer bence tam bizim kafadan, pek tanimam ama ondan kovmak istiyorlardir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt