Özbek'in İkinci Bombası: Nakoulma

reis bunlar seni bile alirlar valla beklerim
olabilir :) çünkü futbolcu olanını muhtemelen tanımıyordur araya menejer diye birini soksam Başkan ben boştayım belki hatırlarsın Sivas'da iyi işler çıkardım sakatlık filan girdi araya ama şuan gayet fitim en son 1.amatör kümede gol kralı oldum desem bir şansım var en azında düşünür :)

bence yalan haber

Hafif sisli geçen 2015-2016 sezonunda ligde 7. Sıraya kadar düşen Galatasaray'da yönetim gelecek planlarını yapmaya başladı.

Yeni sezon öncesi kadrosunu takviye etmek isteyen sarı kırmızılı yönetim transferde düşük maliyet düşük profil tarz isimlere yönelik çalışmaları hizlandirdi ve Emre Güral'in ardından küme düşmesi kesinleşen Mersin'in süper yıldızı Nakoulma ile de büyük ölçüde anlaştı.

Son 2 sezon Mersin forması ile Gslatasaray'a karşı başarılı maçlar çıkaran Nakoulma'nin sezon sonu biten kontratı ile sarı kırmızılı yönetimin istahini kabarttigi, ve transfer yapmadığı için eleştirilen Dursun Özbek yönetimine taraftar önünde kredi vereceği yonetim tarafından dillendirilenler arasında.

Adamin capi bu iste.

Donk, nakoulma, denjzli....

Bunu baskan yapan herkesin ABV!!

bombaya bak be hey yavrum hey heyecandan titredim süper yıldız nakulma

Nakulma ile bi odada 5 saat yanlız kalaydin Tursun

Lanet gelsin Dursun ve yönetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Nakoulma epruanu visca ndiaye ile yuruyoruz sampiyonluga

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

05.png

Donk'a 2.5 milyonu gömdükten sonra da akıllanmamışız anlaşılan...

3 bomba var uyuşmuyor içerikle :asd:

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

önceki patlayan bombalar sanatsal çalışmada mevcut patlamayan 3 bombada önümüzdeki günlerde patlayacak olan bombaları sembolize ediyor. :asd22:

içine içine patlayan bomba bunlar.

Bu Dursun ciddi ciddi seneye de kalacak sanırım.

Kayserispor'lu Nakoulma, alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı fesh edip ülkesi Burkina Faso'ya gitti.

Geri
Üst Alt