Özbek'ten Çıldırtan Pozlar!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
ClV8g7JUYAA1Tw2.jpg

Galatasaray başkanı Dursun Özbek Milli Takımın Fransa'da ki kampından ayrılmazken her fırsatta Galatasaray nefretini kusan Demirören ve Nihat Özdemir gibi isimler ile verdiği samimi pozlar sarı kırmızılı taraftarları çıldırtacak cinsten.

3 ay önce yapılan açıklamada yeni teknik direktörün sezon sonu gelmeden belli olacağını belirten Özbek yönetimi bu konuda Temmuz'da top başı yapılacak olmasına karşın herhangi bir aşama kaydetmezken, takımda gidecek ve kalacak futbolcular içinde tam bir belirsizlik ve kaos hüküm sürüyor.

İŞTE BAZI YORUMLAR

GrandeSaray and 24 others follow

ASLAN SARAY ⭐⭐⭐⭐@aslansarayy 60m60 minutes agoView translation
Taraftarının düşüncelerini hiçe sayan bir zihniyetin başkanı Dursun Özbek'te keyifler yerinde

ClVxQW4UkAEE630.jpg

Ahmet Çakar :''Türk Milli takımının başında Demirören,GS'ın başında Dursun Özbek olmasından son derece rahatsızım.''

Igrenc bir kare.

Ne yiyor la onlar buzlayacak ne olabilir yani :)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan takımın yeni sezona nasıl gireceği meçhul senin ne işin var oralarda acaba Alp Yalman bunu devre dışı mı bıraktı?

Allah belamizi harbi vermiş.
Adına çıkan seçim haberini gununde yalanlayan dursun 10gundur sneijder gidecek haberini yalanlamiyor
Kimi sevdiysek satacak atın feryadi.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Korka korka actim basligi, aklima direkt arka sayfa guzelleri geldi, neyseki sandigim gibi degilmis.

Igrenc.

Defolup git lan hain sümsük herif.

Bu adama kizmamaliyiz bence. Kulup boyle bir durumdayken aday olmayanlara kizalim, kelli felli bir adam ciksa 1 aya indirir bunu ama tik yok kimsede.

Sunu biri allah askina dovsun adam resmen atanmis baskan baska aciklamasi yok

simdi gelde kufur etme yani, bu adamin zaten bir piyon oldugunu ben ilk gunden soyledim. Galatasarayin biraz frene basmasi icin bunu devreye sokturlar. 4-5 yil boyle ezik olacagiz sonra yine iyi oluruz sonra yine bir dursun bulurlar..
herseyi perde arkasinda yoneten isimler planliyor. dursun ozbek sizce kendi vasifiylami zengin oldu, yoksa baskalarin bacaklarin arasindaki o noktasi olan bolgeyi yalayarak mi ..
lan dursun senin resmini her gordugumde kusmak istiyorum, Allah ne yaratmissa tipini sevsinler

Geri
Üst Alt