- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Ben senin işini görürüm sen de ben banlanınca bi torpil geçtirirsin.Benim bildiğim yok olsa zaten seni yollardım o zamanlar![]()
Okey anlaştık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben senin işini görürüm sen de ben banlanınca bi torpil geçtirirsin.Benim bildiğim yok olsa zaten seni yollardım o zamanlar![]()
Aklıma kötü kötü şeyler geliyo amaSon ettiğin küfür ağırdı ihtiyarinsan insana tuvalet terliği der mi
Abi söyle özür dilesin yav yaşına bakan nur yüzlü ihtiyar sanarAklıma kötü kötü şeyler geliyo ama![]()
Ayda 500 lira mayış aldığınız söyleniyor.üyelerler fazla samimi olmamak gerekiyor işimiz geregi o yüzden mesafeli yaklasıyorum
60 yaşında mı bu adam niye ihtiyar diyon?Abi söyle özür dilesin yav yaşına bakan nur yüzlü ihtiyar sanar![]()
murhanın admın oldugu gün ayaklanmayı düsünüyoruzAyda 500 lira mayış aldığınız söyleniyor.
Açlık sınırının altında çalışıyorsunuz ne zaman ayaklanacaksınız
@Onur Kosar Sen kankana tuvalet terliği demeye utanmıyor musun?Abi söyle özür dilesin yav yaşına bakan nur yüzlü ihtiyar sanar![]()
@Can Ozker diye biri var. Esin gelmis olabilirBen senin işini görürüm sen de ben banlanınca bi torpil geçtirirsin.
Okey anlaştık
Son ettiğin küfür ağırdı ihtiyarinsan insana tuvalet terliği der mi
@Onur Kosar Sen kankana tuvalet terliği demeye utanmıyor musun?
Ne biçim fantezin var senin ihtiyarEkli dosyayı görüntüle 109338
fark göremiyorum
Cihan aha buara sıra @Doruk Ata TANRIVERDİ den hayat tavsiyeleri alıyorum sonrası ise cihan admine beni neden sevmediğine yönelik mektuplar yazıyorum ama karşılıksız kalıyor![]()
yorum yok yanlış anlaşılmak istemiyorum
Eysan ulasilmaz birseydi. Cihanda oyle. Kotu birsey yokyorum yok yanlış anlaşılmak istemiyorum
Yazdın da cevap mı vermedimEysan ulasilmaz birseydi. Cihanda oyle. Kotu birsey yok
3 lu grup kuralım önerime sıcak bakmaman beni üzmekteSarper ve Seko
Sarper'i ikna et benlik sorun yok.3 lu grup kuralım önerime sıcak bakmaman beni üzmekte