özgecan aslan

Yahu arkadaş bu nasıl bir iştir kanım dondu yemin ediyorum. Yani olayı değerlendirecek bir yorum dahi bulamıyorum

Çok üzücü.. ne desem bilemedim..

Hapis falan hikaye.. İdam bile hikaye.. GSC olarak organizasyon yapıp binlerce kişi gidip bunları kaddafi usulü orasını burasını delik deşik ederek linç edeceksin.. yavaş yavaş ölecekler.. bu dediklerim yapılsa bile o ailenin acısı dinmez.. adalet sağlanmış olmaz..

3 tane şerefsizin hunharca linç edilmesi bile bu masum insanı geri getirmeyecek malesef..

hatta cehennem olsa ne olacak.. yahu cehennemde yansalar ne olacak.. Bu kız bu vahşeti yaşamayı hakedecek ne yaptı?

Ya kardeşi idam olmasın diyorsunuz da bu adamların 5-6 yıl sonra afla çıkmayacağı ne malum?nice katiller çıktı afla bunlar da çıkar 5 yılda bilemedin 10 yılda.
Bunları sallandıracaksınki yeni yetişen nesil tecavüzün-cinayetin sonucunu öğrensin.Ben idama asla karşı değilim.Eğer bir insan diğer insanı öldürme hakkını kendinde buluyorsa,devletin de öldüreni öldürme hakkı olduğunu bilmeli.Yaşama hakkı diyoruz da ölenin hiç mi yaşama hakkı yoktu?Geride kalanların kararan dünyaları ne olacak?Şimdi o kızcağızın anne babası yaşıyor mu sanıyorsunuz?

Bugün ilkez nete girdim ,, girmez olaydım haberi görünce şok oldum ,,
maalesef bunu yapanlara birşey olmayacak olabilecek en hafif cezayı alacaklar ,,
tahrik etti , bize hakaret etti diyecekler ,,
sonra mahkemede tövbe edecekler ,
sonundada bu iyi halleri ve tahrik nedeniyle ucuz yırtacaklar ,,
YENİ TÜRKİYE 'nin adalet ve ahlaki değerleri bunu emrediyor çünkü !

Ya kardeşi idam olmasın diyorsunuz da bu adamların 5-6 yıl sonra afla çıkmayacağı ne malum?nice katiller çıktı afla bunlar da çıkar 5 yılda bilemedin 10 yılda.
Bunları sallandıracaksınki yeni yetişen nesil tecavüzün-cinayetin sonucunu öğrensin.Ben idama asla karşı değilim.Eğer bir insan diğer insanı öldürme hakkını kendinde buluyorsa,devletin de öldüreni öldürme hakkı olduğunu bilmeli.Yaşama hakkı diyoruz da ölenin hiç mi yaşama hakkı yoktu?Geride kalanların kararan dünyaları ne olacak?Şimdi o kızcağızın anne babası yaşıyor mu sanıyorsunuz?

muhtemelen hepimiz benzer şeyler düşünüyoruz, ama diğer yandan da yaşama hakkını devlet yoluyla almak doğru gelmiyor bana. dediğin gibi af vs muhabbetleri ve bir kesimi kollama arzusu ülkedeki adalete inanç duygusunu hepimizde zayıflattı.

tacizcilerin, hırsızların, tecavüzcülerin dışarılarda kol gezdiği bu zamanlarda hepimiz acaba mı olsa mıydı diyoruz.

burada asıl istenmesi gereken şey doğru bir eğitim sistemi, kadınlarında erkekler kadar önemli olduğunun doğru düzgün çocuklara anlatılması ve caydırıcı bir hukuk sistemi. suç işlemiş kim olursa olsun cezasını çektiği bir sistem. emniyet müdür yakını da olsa, savcı yakını da.. Başbakan da olsa Cbaşkanı da... Aksi olduğu zaman ipin ucu böyle kaçıyor ne yazık ki.

Gel gör ki eğitim sistemindeki karmaşıklık bizim bir 10 yılımıza daha mal olacak en az. İnsanları eğitim geliştirmek yerine, geriye götürmeyi fakirleştirmeyi, devlete mahkum bırakmayı amaçlayan eğitim sistemi ile daha kötülerini göreceğiz maalesef önümüzdeki yıllarda.

Bunu yapan adamlara tek kişilik hücre hapsi vermezler umarım. Kalabalık bir kouşa atsınlarda ağız, burun, kafa, göz ne varsa dağıtsınlar inşallah

B9zH2jRIEAAbv10.jpg

:005::005:

İdam cezasının geri gelmesi şarttır. İdam cezasının olmaması yeryüzündeki en büyük aptallıklardan birisi ama bunu ilerleme diye yutturuyorlar.

muhtemelen hepimiz benzer şeyler düşünüyoruz, ama diğer yandan da yaşama hakkını devlet yoluyla almak doğru gelmiyor bana. dediğin gibi af vs muhabbetleri ve bir kesimi kollama arzusu ülkedeki adalete inanç duygusunu hepimizde zayıflattı.

tacizcilerin, hırsızların, tecavüzcülerin dışarılarda kol gezdiği bu zamanlarda hepimiz acaba mı olsa mıydı diyoruz.

burada asıl istenmesi gereken şey doğru bir eğitim sistemi, kadınlarında erkekler kadar önemli olduğunun doğru düzgün çocuklara anlatılması ve caydırıcı bir hukuk sistemi. suç işlemiş kim olursa olsun cezasını çektiği bir sistem. emniyet müdür yakını da olsa, savcı yakını da.. Başbakan da olsa Cbaşkanı da... Aksi olduğu zaman ipin ucu böyle kaçıyor ne yazık ki.

Gel gör ki eğitim sistemindeki karmaşıklık bizim bir 10 yılımıza daha mal olacak en az. İnsanları eğitim geliştirmek yerine, geriye götürmeyi fakirleştirmeyi, devlete mahkum bırakmayı amaçlayan eğitim sistemi ile daha kötülerini göreceğiz maalesef önümüzdeki yıllarda.

Erdem,devlet eliyle olmayacak da kimin eliyle olacak?Sen kendi mesajında cevabını vermişsin zaten.Şimdi, sen bu adamların afla çıkmayacaklarına garanti verebiliyor musun?

Erdem,devlet eliyle olmayacak da kimin eliyle olacak?Sen kendi mesajında cevabını vermişsin zaten.Şimdi, sen bu adamların afla çıkmayacaklarına garanti verebiliyor musun?

insanların birbirlerini öldürmesine engel olamazsın. ancak senin devlet olarak bunu yapman yanlış olur bana göre. ben bu ülkede hiçbir şeyin garantisini veremiyorum. ülkede ne eğitim kaldı, ne hukuk ne de adalet.. kırmızı fular taktı diye 94 yıl ile yargıladılar bir kızı, biliyorsun. o da gitti terör örgütüne katıldı. yani senin hukuk sistemin çökmüşse zaten alınan cezada "garanti" kelimesini kullanamazsın. burada istenmesi gereken şey eğitim sisteminin düzeltilmesi. insanları korkutarak bir şey yaptıramazsın ya da yapmamalısın. doğru düzgün bir eğitim sisteminde bu sorunların hepsi aşılır. tabi şöyle bir şey de var. ama sen hırsızlığı, tacizi, tecavüzü devlet yoluyla normal gösteriyorsan "tecavüzcü , tecavüze uğrayıp kürtaj yaptırmış birinden daha masumdur" diyorsan orada bir şey beklememek gerekiyor. bugün idam getirilse yarın öbürgün karşıt görüşlülerin idam edilmeyeceğinin bir garantisi de yok ya da idam kapsamının genişletileceğinden.

Allah rahmet eylesin.Diyecek bir söz yok.Ne söylesek boş,bu yavrucağımıza bunu reva görenler,ona bunu yapanlar sadece ölmesin.

nur içinde uyu kardeşim.. ne denilebilir ki.. sapkın duyguları olan tüm erkekleri yaka yaka gebertsen kapanmaz bu yara..

Ne diyecegimi bilemiyorum. Bu asagilik insanlar, insanlara hakarettir. Idam onlara hafif olur, 2 dünyada aci çekmeliler. Vücutlarina 100 biçak sokmak lazim, öylece cehenneme gidene kadar aci çeksinler.

10348453_10152624420575785_142524672916654971_n.jpg

Katil, tecavüzcü, vahşi yaratık ve cani Ahmet Suphi Altındöken'in yüzünde #ÖzgecanAslan'ın tırnak izleri.
Ölüm ve idam cezası bu yaratığa ödül olur! Her gün işkence ve acı çekmeli! Yaşattığı acıyı yaşamadan asla ölmemeli!

;(

Geri
Üst Alt