Bir şey mi dedin renktaşBu pisligi yapan da İslamcı ülkücüymus. Bir tane adam yok içlerinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir şey mi dedin renktaşBu pisligi yapan da İslamcı ülkücüymus. Bir tane adam yok içlerinde
Ya kardeşi idam olmasın diyorsunuz da bu adamların 5-6 yıl sonra afla çıkmayacağı ne malum?nice katiller çıktı afla bunlar da çıkar 5 yılda bilemedin 10 yılda.
Bunları sallandıracaksınki yeni yetişen nesil tecavüzün-cinayetin sonucunu öğrensin.Ben idama asla karşı değilim.Eğer bir insan diğer insanı öldürme hakkını kendinde buluyorsa,devletin de öldüreni öldürme hakkı olduğunu bilmeli.Yaşama hakkı diyoruz da ölenin hiç mi yaşama hakkı yoktu?Geride kalanların kararan dünyaları ne olacak?Şimdi o kızcağızın anne babası yaşıyor mu sanıyorsunuz?
Şu fotoğrafları gördükçe insanın asabı daha fena bozuluyor.
Şu fotoğrafları gördükçe insanın asabı daha fena bozuluyor.
https://www.youtube.com/watch?v=RsmDUTDWif4Kafa derisini yuzmek geliyor icinden degil mi
muhtemelen hepimiz benzer şeyler düşünüyoruz, ama diğer yandan da yaşama hakkını devlet yoluyla almak doğru gelmiyor bana. dediğin gibi af vs muhabbetleri ve bir kesimi kollama arzusu ülkedeki adalete inanç duygusunu hepimizde zayıflattı.
tacizcilerin, hırsızların, tecavüzcülerin dışarılarda kol gezdiği bu zamanlarda hepimiz acaba mı olsa mıydı diyoruz.
burada asıl istenmesi gereken şey doğru bir eğitim sistemi, kadınlarında erkekler kadar önemli olduğunun doğru düzgün çocuklara anlatılması ve caydırıcı bir hukuk sistemi. suç işlemiş kim olursa olsun cezasını çektiği bir sistem. emniyet müdür yakını da olsa, savcı yakını da.. Başbakan da olsa Cbaşkanı da... Aksi olduğu zaman ipin ucu böyle kaçıyor ne yazık ki.
Gel gör ki eğitim sistemindeki karmaşıklık bizim bir 10 yılımıza daha mal olacak en az. İnsanları eğitim geliştirmek yerine, geriye götürmeyi fakirleştirmeyi, devlete mahkum bırakmayı amaçlayan eğitim sistemi ile daha kötülerini göreceğiz maalesef önümüzdeki yıllarda.
Erdem,devlet eliyle olmayacak da kimin eliyle olacak?Sen kendi mesajında cevabını vermişsin zaten.Şimdi, sen bu adamların afla çıkmayacaklarına garanti verebiliyor musun?
Katil, tecavüzcü, vahşi yaratık ve cani Ahmet Suphi Altındöken'in yüzünde #ÖzgecanAslan'ın tırnak izleri.
Ölüm ve idam cezası bu yaratığa ödül olur! Her gün işkence ve acı çekmeli! Yaşattığı acıyı yaşamadan asla ölmemeli!