özgecan aslan

Diyarbakirlımımıs o.evladi ?

Madem böyle kriterlere göre yargilayacaz, o biyik ne o biyik?? Herhalde kürt biyigi degildir o degil mi? Mehape isaretini de mehapeyle dalga gecmek icin yapiyordur, mehapeliler böyle bisey yapmaz degilmi?

Kesin mehape görünümlü kürttür.

Bi bitmedi kürt düsmanliginiz... Bi bitin artik...

Madem böyle kriterlere göre yargilayacaz, o biyik ne o biyik?? Herhalde kürt biyigi degildir o degil mi? Mehape isaretini de mehapeyle dalga gecmek icin yapiyordur, mehapeliler böyle bisey yapmaz degilmi?

Sen ne komik mi bir arkkadasimizsin ya kitaba ortasından okumaya başlayan insanlar gibisin profilime gir bak bakalim ben nereliyim.

Asıl sıkıntı şu ki tecavüz ve taciz suçları şikayet gerektiriyor. Sonu ölümle bitmeyen sayısız taciz ve tecavüz vakası örtbas ediliyor. Çünkü toplum olarak tecavüzcüyü değil tecavüz edileni suçlama anlayışına sahip olmak yaygın bir durum. Hatta ünlü bir belediye başkanı tecavüze uğrayan kadın kendini öldürsün gibi dahiyane bir laf etmişti. Bu yüzden çoğu suç gün yüzüne çıkmıyor. Bunun modeli sayısız adam işte, yemekte, yolda karşımıza çıkıyor.

Özgecan'ın olayında dahi, tamam öldürmek falan kötü de diye başlayarak karma eğitim sisteminden kadınların giyimlerine ulaşan sayısız "haklı gerekçe" öne süren bir kesim var. İşte bunlar yüzünden isimsiz binlerce Özgecan'ımız vardı ve olacak daha.

Şimdi sen bu adamın istersen kes isterse işkence et. Devasa bataklıktaki bir sineği öldürmekten farkı yok.

Burada yazdığım ile ilgili. Milliyet gazetesi haberi öyle bir girmişti ki sabah bir "olur böyle şeyler adama çok yüklenmemek lazım" eklemedikleri kalmıştı sonuna. Sonradan tepkiler üzerinde biraz kısaltmışlar. Sonra onu da toparlamışlar bir daha.

Bugün o adama ne olursa olsun Özgecan geri gelmeyecek. Adamların hayatlarının kalanını ölmek için yalvararak geçirecekleri düşüncesi içimizi biraz olsun soğutuyor doğru ama ortaya çıkmayanlar ve her köşe başındaki potansiyel olaylar ne olacak? Bu olay soğuyunca tüm bu adamlar tekrar yav kadın da öyle yapmasaymış muhabbetin dönecek zira. Bir başka vahşet gün yüzüne çıkana dek.

Allah kahretsin. Yapılanları hatırladıkça lanet kere lanet okuyorum. Söylenecek çok şey var ama, bir o kadar da az.

Mekanı cennet olsun.

Allah belalarini versin. Yeni ögrendim, soyleyecek bir laf bulamiyorum. Inanilmaz birsey. Böyle birsey nasil yapilir ya.

Son düzenleme:

hocam yanlış adama diyorsun onu yapan başkasıydı!!!! gerçi sonra çark etti ama

ülke insanları kötüye gidiyor

kadınları karşı cinsi seks objesi olarak görüyolar artık.utanıyorum bu ülkeden

Ülkemizdeki yasalar ne yazık ki mağdurun yanında olmak yerine suçluya bir ödül niteliğinde.bir de üstüne devletin önemli yerlerindeki kişiler şeytanın avukatlığını yaptıkları için değişen birşey olmayacak.bir hafta sonra özgecan desek o kimdi diye soracak çoğunluğumuz.bu tip olaylar artarak devam eğiliminde artık keskin adımların atılmasının vakti geldi geçiyor.

Sayın devlet büyüklerimiz abd'de öldürülen 3 müslüman için hiçbir açıklama yapılmadığı için obama'yı suçlarken obama daha birkaç ay önce, karısına şiddet uyguladığı görüntüleri ortaya çıkan amerikan futbolu oyuncusuna "kadına şiddet uygulamak erkeklik değildir" demiş, kulübü oyuncusunun sözleşmesini fesh etmiş nfl yönetimi de oyuncuyu süresiz men etmiştir.

peki sen ülkede bırak dayak yemeyi, sokağın ortasında tacize, tecavüze, bıçakla mermiyle defalarca vurulma olayına karşı çıkıp bir açıklama yapabildin mi? yoksa mağdur kadın başörtülü anamız, bacımız minvalinde olup herhangi bir oy toplama şansı yaratmadığında üç maymunu oynayıp tersine bu olayları körükleyici söz ve davranışlarda mı bulundun?

"Ben irkci degilim;bir sürü kürt arkadasim var"ayagina nefret tohumlari eken tipler yine dolusmus buraya.Lan benim arkadaslarim ekseriyetle Adanali ,kendimi bildim bileli ücüncü sayfa haberlerine bol malzeme veren ve rezillik konusunda sampiyonlugu kimseye birakmayan Adana sehrinden dolayi sizler gibi önyargili olup adamlari yerden yere mi vurayim simdi?Serefsizin irki,dini,sehiri olmaz,serefsiz serefsiztir.

☆$☆

Son düzenleme:
En büyük terör bu.Vakit biraz geç olunca annemizi,kardeşimizi,eşimizi,sevgilimizi merak ediyoruz.Endişeleniyoruz.Lanet olsun sizin gibi insanlara.

hocam yanlış adama diyorsun onu yapan başkasıydı!!!! gerçi sonra çark etti ama

Cark etti mark etti.
Ordan bir cok kare var, mehape biyigiyle cektigi fotoraf var, bi de diyarbakir levhasiyla. Ama ne hikmetse o biyiga bisey demeyip, kafayi diyarbakira takiyor.

Ülke öyle bi konuma gelmis ki, gökten tas yagsa kürtlerden bilecekler.

Tekrarliyorum, bi bitin arkadas... Gina geldi artik...

Allah belasını versin bunu yapanların. ülke ülke olmaktan çıktı artık.

B9zySDXCcAAEBJ6.jpg

Birde selfie çekiyor it. Ulan bu herifte vicdan ne gezer. İçerde seni yere poster yaparlar umarim.

B9zySDXCcAAEBJ6.jpg

Birde selfie çekiyor it. Ulan bu herifte vicdan ne gezer. İçerde seni yere poster yaparlar.

Foto eski... Uyuz oluyorum bu sosyal medyada bilincli bir sekilde yalan haber yayan heriflere. Zaten gergin olan insanlari, tamami ile cigrindan cikarmaya calisiyorlar. Ne selfie cekmesi ? Bu mahluku dün geceden itibaren kari etmislerdir, kari.

Geri
Üst Alt