- 14 Haziran 2009
- 28.849
- 12.851
- 2.698
Ben de umuyorum böyle olsun hatta daha beterlerini yaşasınlar. Neler söylemek istiyorum ama kelimeler kifayetsiz kalıyoradamın yazdıkları doğrudur umarım. https://eksisozluk.com/entry/49152717

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de umuyorum böyle olsun hatta daha beterlerini yaşasınlar. Neler söylemek istiyorum ama kelimeler kifayetsiz kalıyoradamın yazdıkları doğrudur umarım. https://eksisozluk.com/entry/49152717
En altta onunla ilgilide açıklama yapmış hassas olduğu yerden vuracaksin ve piskolojik baskı yapacaksın diyor.yani evet, umarım. ama bunu bile yazarken bir "anne" nin cinsel organını kaleme alarak yazmak hoş olmamış kadına şiddetten bahsederken.
yani evet, umarım. ama bunu bile yazarken bir "anne" nin cinsel organını kaleme alarak yazmak hoş olmamış kadına şiddetten bahsederken.
Diyarbakirlımımıs o.evladi ?
Sen ne komik mi bir arkkadasimizsin ya kitaba ortasından okumaya başlayan insanlar gibisin profilime gir bak bakalim ben nereliyim.Madem böyle kriterlere göre yargilayacaz, o biyik ne o biyik?? Herhalde kürt biyigi degildir o degil mi? Mehape isaretini de mehapeyle dalga gecmek icin yapiyordur, mehapeliler böyle bisey yapmaz degilmi?
Kesin mehape görünümlü kürttür.
Bi bitmedi kürt düsmanliginiz... Bi bitin artik...
Asıl sıkıntı şu ki tecavüz ve taciz suçları şikayet gerektiriyor. Sonu ölümle bitmeyen sayısız taciz ve tecavüz vakası örtbas ediliyor. Çünkü toplum olarak tecavüzcüyü değil tecavüz edileni suçlama anlayışına sahip olmak yaygın bir durum. Hatta ünlü bir belediye başkanı tecavüze uğrayan kadın kendini öldürsün gibi dahiyane bir laf etmişti. Bu yüzden çoğu suç gün yüzüne çıkmıyor. Bunun modeli sayısız adam işte, yemekte, yolda karşımıza çıkıyor.
Özgecan'ın olayında dahi, tamam öldürmek falan kötü de diye başlayarak karma eğitim sisteminden kadınların giyimlerine ulaşan sayısız "haklı gerekçe" öne süren bir kesim var. İşte bunlar yüzünden isimsiz binlerce Özgecan'ımız vardı ve olacak daha.
Şimdi sen bu adamın istersen kes isterse işkence et. Devasa bataklıktaki bir sineği öldürmekten farkı yok.
Madem böyle kriterlere göre yargilayacaz, o biyik ne o biyik?? Herhalde kürt biyigi degildir o degil mi? Mehape isaretini de mehapeyle dalga gecmek icin yapiyordur, mehapeliler böyle bisey yapmaz degilmi?
Kesin mehape görünümlü kürttür.
Bi bitmedi kürt düsmanliginiz... Bi bitin artik...
hocam yanlış adama diyorsun onu yapan başkasıydı!!!! gerçi sonra çark etti ama
![]()
Birde selfie çekiyor it. Ulan bu herifte vicdan ne gezer. İçerde seni yere poster yaparlar.
![]()
Birde selfie çekiyor it. Ulan bu herifte vicdan ne gezer. İçerde seni yere poster yaparlar umarim.
Bugüne ait olsa öyle pişmiş kelle gibi sırıtabilir mi? Hiç sanmıyorum...bu fotoğraf bugüne mi ait yoksa başka zaman mı çekilmiş? bugüne ait ise o adliye sarayını yıkarlar!!!