özgecan aslan

Tam olarak anlatmaya çalıştığım o zaten. Taciz ve tecavüz mağduru kadınların büyük çoğunluğu kabahatli çıkıp toplum önünde itibarsızlaştırıldığı için bunlar kapalı kalıyor. İnfial yaratmayı bırak en yakınlarının bile haberi olmuyor.

Bu tarz durumlarda toplumsal algı her daim yasaların üzerindedir. Siz istediğiniz kadar gerekli yasal düzenlemeleri yapın, bu bir işe yaramaz. Teknik olarak re'sen kovuşturma olması bir anlam ihtiva etmiyor zaten. Tecavüze uğrayan kadına toplum içerisinde nasıl bakıldığı önemli söylediğin gibi. Mevzu yasalarda değil kafalarda bitecek bir mevzu.

idam idam diyorsunuz bi yandada insan haklari diye agliyorsunuz. lan birakin ne idami, bu adamlar 30 sene yatacak cezaevinde, icerdeki mayfa vs. bunlari hergün öpecek, hergün aglayacaklar hergün keske ölsem diye bagiracaklar, ama ölmesinler yasasinlar.

İdam kurtuluş olur beyler.
İstanbulun ortasında senelerce işkence çektireceksin.

Aynısını bunu yapanların kendisinede yapmak gerek.Böyle birşey yapmaya kimse cesaret edemez bir daha. Nedir bu ya?! Memlekete turist gelemez oldu, millet anasını bacısını tek salamaz oldu dışarı namus-can-mal güvenliği yok! Tecavüz ediyor, öldürüyor köpekler asılsınlar hemde kuru urganla.
Bravo
Yaklasik 3 senedir gscimbom forumunda yaziyorum ama bu kadar sacma ,yakisiksiz,rezil bir mesaja denk gelmedim arkadas.

☆$☆

Moderatör tarafında düzenlendi:
çok üzücü. böyle pislikler her toplumda her zaman vardır. gerizekalı herifler tecavüze kalkıştın, kız direnince neden bıçaklarsın. hadi bıçakladın öldü, suçunu kabul et otur yerine teslim ol git, cesedi ortadan kaldırmak için yakmak nedir. neyin kafası bu. yazık olmuş bir değil iki değil kaçıncı bu. kadına şiddet olayı gördüğünde kafa göz dalmak lazım artık başka türlü gerizekalı basının, yetkililerin, aydınımsıların bi şey çözeceği yok.

ek olarak üniversiteler gözden geçirilmeli, gençlerin sağlığı ve önemi ettiği değeri görmeli. bir sürü çarpışıklığın itliğin p.ştluğun acı bir sonucu bu olay.

bir de katil zanlısının bozkurt yapması hiçbirşey ifade etmez. münferit bir olayla karşı karşıyayız. adamın belki benim gibi milliyetçi olması, siyah saçlı olması, minibüs şöforü olması gibi sıradan bir özelliğidir. ama yine de mhp ve ülkü ocakları kendine acilen çekidüzen vermeli, hemen kendini sorgulamalı, ve sonuç verici eylemlerde bulunmalı.

sorunun gerçek nedenine gelince, ilber ortaylı 5 sene önce söylemişti:
https://www.youtube.com/watch?v=iiCQ_4HOx68

Aynısını bunu yapanların kendisinede yapmak gerek.Böyle birşey yapmaya kimse cesaret edemez bir daha. Nedir bu ya?! Memlekete turist gelemez oldu, millet anasını bacısını tek salamaz oldu dışarı namus-can-mal güvenliği yok! Tecavüz ediyor, öldürüyor köpekler asılsınlar hemde kuru urganla.

Suçsuz olanlara dokunmak ne demek ?
Saçmalamayı bırakın.
Senin için pis olsa yaptığın yanlışın cezası anana kardeşine kesilse ?
Belkide annesi dinine düşkün çok çok iyi bi insan.
Lütfen renktaşlar biraz sakin, bende bunların işkence çektirilerek öldürülmelerinş istiyorum ama malesef olacaklar belli. 5-10 sene yatıp çıkacaklar.

Suçsuz insanlara acı çektirerek sinirlendiğin insandan daha kötü bir varlığa dönüşeceksin yani?

10888569_801373109933925_7847172495769231023_n.jpg

Yeni Türkiye'yi hatırlamakta fayda var.

Tam olarak anlatmaya çalıştığım o zaten. Taciz ve tecavüz mağduru kadınların büyük çoğunluğu kabahatli çıkıp toplum önünde itibarsızlaştırıldığı için bunlar kapalı kalıyor. İnfial yaratmayı bırak en yakınlarının bile haberi olmuyor.
Ben kanuni yönünü açıkladım. Elbette mağduru korumakta hem kamu görevlileri hem de kanunlar yetersiz ve duyarsız. Bu tür olaylarda soruşturma ve kovuşturmada görevli kişiler en yakınları için empati yaparak hareket ederse toplumsal duyarlılık dahada artar.

Önemli olan nokta tecavüze uğramış kişiyi toplumdan ötekileştirmek değil aksine topluma kazandırmak olmalı. Bunun içinde işin hem adli kısmında hem de vicdani yönünde hassas olup devletin de kişinin yanında olduğunu hissettirmek lazım. En önemli destek de bir Psikolog olacaktır.

Bence bizler burda boşuna havanda su dövüyoruz. Herşey kaldığı yerden devam eder, bu olay da tıpkı öncekiler gibi unutulur ve suçlularda 7-8 sene mahkum olup çıkarlar.

GT-I9300 Tapatalk

eye for an eye makes the whole world blind.
o yüzden kolunu alacaksin arkadas, cezaevinde sürünsünler daha acisini ceksinler.

Bakın hümanist çocuklar evet biraz abartmış olabilirim ama kimse birdaha cürret edemez böyle bir pisliğe. Ayrıca sen 3 yıldır yazıyor olabilirsin ben tahmini 2005'ten bu yana yazıyorum forumda.

B9vjsltIAAEz2bb.jpg

Geçmişimiz. Acaba Özge Can ıda bu listenin sonuna mı ekliyeceğiz yoksa yeni bir sayfa mı açacağız.

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1423928116.944050.webp
    ImageUploadedByTapatalk1423928116.944050.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Ulan tecavüz ettin, canından ne istedin kızcağızın be şerefsizin evladı!?
Allah belasını versin böyle işin be...
Moralim sıfır bugün. :(

İdam etmeyeceksin bunları. İşkence edeceksin, her gün gebermek, hatta yanarak ölmek için dua eder hale gelecekler. Ecelleriyle ölene kadar devam edeceksin işkenceye.

Ulan yazık değil mi bu ülkede bi kadının, kizin dışarı çıkarken 40 defa düşünmesi? Ailelerinin içine 40 kurt düşmesi? Orman çocuğunun kızı da varmış, hic düşünmüyor mu "ya benim kızıma da..." diye? 3 kisilermis bi de serefsizler. 3 ayrı kafanin birinden bile "napiyoz biz?" düşüncesi çıkamamış ya yazıklar olsun. İnşallah cehennemi sadece öteki dünyada değil, bu dünyada da yasarlar şöyle en az bi 70 yaşlarına kadar.

N5
Saniyorsunki kizinin basina bir şey gelmiyrcekmi? Bu dünyada kapanmayan hesap yoktur. Bir şekilde çikacaktir.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olmeleri gerekir
end of

yahut linc etme firsati versinler bedelli gibi belli bir para veren bu s2kleri linc etme mobuna katilsin
yuksek bir sevk ile muracat eder ve bu 3 soon to be cansizi sevk ile parcalara ayirirdim
nuff said imo

Kardeşim ardı arkası gelmiyor. Her gün tecavüz, her Allah'ın günü kadına şiddet nedir bu?! Nasıl bir memlekette yaşıyoruz!

Bu şerefsizlerin ikisi baba oğul birde!! Sıfatsız şerefsizler!!

eye for an eye makes the whole world blind.
o yüzden kolunu alacaksin arkadas, cezaevinde sürünsünler daha acisini ceksinler.

aci maci cekmez bunlar, aci cekecek kadar bilincli mahlukat degil cunku. insaniyet yok, hayalleri yok, dusunceleri yok, akli yok, ahlagi yok, kontrolu yok, sehvet tatmini icin yasayan makine gibi adam ve ele gecirilmisken dunyadan temizlenmeleri gerekir derim, sonra hangi cehenneme gidecekse gitsinler.

acilen yasa cikarilmasi ve akli selim bir hakim karsisina konup kiza yapilanin misliyle idam edilmeleri gerekir. kanitlar sabitse amerika'da cogu eyalette bu yapilirdi.

Geri
Üst Alt