özgecan aslan

gerici.jpg

yeni şafak yazarı kendisi

Şaşırdık mı, tabiki hayır.
Başörtü takmadığı için bu olmuştur der bide bunun gibisiler.

Amariga'da da oluyor kısmı ile konunun 1 gr alakasını saptayamadım ama geleneksel "yapılanı savunmuyorum ama..." cümlesinden bir farkı yok gibi. Alttan alta bir hak verme, bir anlayış gösterme.

Cemile Bayraktar gibiler, basöRtü takinca hiç kimse seni tecavüz etmez düsünen cahil insanlardandir kesin.

su konuyu alıp siyasi rant çıkarmak ya da müslümanlari asağılamak için kullanan firsatçilar da agir gerizekali olmalilardir herhalde.

Olaya yalnızca kadına şiddet olarak bakılmamalı.

Her kim insan hayatına bilinçli olarak kast ediyorsa İDAM edilmeli.

Ne idami arkadas. Bunlarin hayatlarini cehenneme cevirmeli, her gun cehennemi yasatmaliyiz. Hapiste her gun baba oglu tecavuze ugramalari lazim.

Game of thronesteki boltonun .içinin theon greyjoya yaptığı gibi keseceksin şeyini kızartıp yedireceksin

bunu yapan anasını avradını ölmüşünü yedi ceddini öptüğümün varlıkları için idam değil işkence geri getirilmeli!

özgecan minibüste kendisini kaçırdıklarını anlayınca ne düşündü,neler yaptı ?

özgecan 3 kişiye karşı direnirken ne düşündü

nasıl bir acı çekti yakılırken,bıçaklanırken

yani şunlar bile aklıma geldikçe boğazım düğümleniyor

Bu adamlar idam edileceğini hatta acı çekerek öleceğini bilseler bile bunu yaparlar. Böylelerini tespit etmenin yolunu bulup yapay seleksiyonla soylarını tüketmek gerekiyor.

özgecan minibüste kendisini kaçırdıklarını anlayınca ne düşündü,neler yaptı ?

özgecan 3 kişiye karşı direnirken ne düşündü

nasıl bir acı çekti yakılırken,bıçaklanırken

yani şunlar bile aklıma geldikçe boğazım düğümleniyor
Yalniz suphi denen şerefsiz bir başina yapmiş. Babasi ve arkadaşini ceseti ne yapalim diye sonradan çagirmiş. Bu iti tecavüzcülerin içine atsinlar. Geberip gittigini duyariz umarim.

kadına şiddet konusunda siyaset yapma madenci ölür siyaset yapma şehit gelir siyaset yapma...bu siyaset ne işe yarıyor peki? en hayati konuları bile tartışamıyorsa siyasetin ne manası var.

Yalniz suphi denen şerefsiz bir başina yapmiş. Babasi ve arkadaşini ceseti ne yapalim diye sonradan çagirmiş. Bu iti tecavüzcülerin içine atsinlar. Geberip gittigini duyariz umarim.

o olayları tam bilmiyorum ama tekinin suratında tırnak izlerini gördüm, photoshopta olabilir tabi ama derinden etkiledi beni ve duygulandım,ağladım

60 dakikada 2 kadın demek 60*24/2= 720 kadına tecavüz ediliyor demektir günlük bu

yılda 262800 kadın tecavüze uğruyor yani

sadece 4 yılda 1 milyondan fazla kadın tecavüze uğruyor öyle mi

abd nüfusu yaklaşık 300 milyon bunun 150 milyonu kadın olsa, yaş aralığına bölsek 100 milyon kadın tecavüz edilecek yaşta olsa

abd de her 100 kadından 1i 4 yıl içinde tecavüze uğramış demektir

yani herşeyleri gibi bu da yalan

60 dakikada 2 kadin dese gene iyi, her iki dakika bir kadin diyor, yani 60 dakikada 30 kadin

yalanini yesinler djamila

1 bilemedin 2 ay sonra bu olayin da unutulup gidecegini bilmek de en az yasanan olay kadar üzücü.

Bu ülke adam olmaz.

nihat doğan denilen namussuzun yazdıklarına bak kan donduran cinsten. nerdeyse etek giydiği için öldürülmesini meşru gösterecek. güya çare şeriatmış. ulan şeriat dediğin şey gelse oraya buraya soktuğun organını izzet yıldızdoğanla senin ağzına sokarlar gerizekalı mahluk.

B91nuHCIQAEGXKP.jpg:large

https://twitter.com/aylinnazliaka/status/566584248640233472

şu da ayrı bir gerizekalı. dans ederek cinayet protestosu yapan mahluk. her tarafından kokuşmuşluk akıyor ülkenin.

Son düzenleme:
nihat doğan denilen namussuzun yazdıklarına bak kan donduran cinsten. nerdeyse etek giydiği için öldürülmesini meşru gösterecek. güya çare şeriatmış. ulan şeriat dediğin şey gelse oraya buraya soktuğun organını izzet yıldızdoğanla senin ağzına sokarlar gerizekalı mahluk.

B91nuHCIQAEGXKP.jpg:large

https://twitter.com/aylinnazliaka/status/566584248640233472

şu da ayrı bir gerizekalı. dans ederek cinayet protestosu yapan mahluk. her tarafından kokuşmuşluk akıyor ülkenin.

Ben Aylin hanimin yaptiginda bir sorun görmüyorum. Birseyler degismez ise Özgecan maalesef tecavüz edilerek öldürülen son kizimiz olmayacak. Her bir boktan "tahrik" olan, sonrada sucu kadinlara atan sapitmis bir abaza kitlesi var ülkede. Mesaja bakarsak eger, böyle kreatif bir protesto konu ile ilgili anlamli...

Maalesef kadrinlarimiz bile ayni sapik düzeyde düsünmeye itilmistir...

Aylin hanima bayan bir bacimizdan yazilan bir cevap...

aynurr #Ak ‏@aynurgrl 38 Min.Vor 38 Minuten
@AylinNazliaka sen boyle dans edersen sayende adamlar daha cok kadin öldürcek :)

Simdi sen Aynurr hanima efendiye de kizabilirsin, ama hayati boyunca buna inandirilarak yetistirilmiz bu kizcagiz. Bu ülkede aslinda herkes magdur, toplu halde bir Stockholm Sendromu yasiyor insanlarimiz.

Geri
Üst Alt