- 15 Aralık 2011
- 17.985
- 7.067
- 1.373
olabilir ama önce kariyerini düşünüyor
Çocukta yapar kariyer de

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olabilir ama önce kariyerini düşünüyor
Şuan Mobildeyim yasaklı yazıyor. Birilerinin tatmin olması için ceza verildiyse aynı cezanın 2 katını talep ediyorum. Özgür abinin olmadığı ortamda bende yokum.
Forumun genel anlamda en sevilen üyesine ceza veriliyor,açıklama bekliyorum.Bu yazdığımı laubali bulanlar banada başta dediğim gibi 2 katı ceza versin.
Deneme amaçlı ceza da neymiş? Tayyip duymasın bu fikri, başımız ağrır valla..
Şuan Mobildeyim yasaklı yazıyor. Birilerinin tatmin olması için ceza verildiyse aynı cezanın 2 katını talep ediyorum. Özgür abinin olmadığı ortamda bende yokum.
Forumun genel anlamda en sevilen üyesine ceza veriliyor,açıklama bekliyorum.Bu yazdığımı laubali bulanlar banada başta dediğim gibi 2 katı ceza versin.
Senin olayin ne yahu? Surekli bir sov pesindesin?
Hic bir halttan haberin yok her mevzuya atliyorsun. Ota boka her seye bir yorum, bir tehdit. Ne zannediyorsun kendini cidden merak ediyorum.
$
yonetimde kimin arkasindan konusalim diye dusunuyoruz surekli. @Emin Empak yarin gun sende dimi canisi
T•
Sanal Alem için değmeyecek
Acizlerin yaptığı Klasik karalama kampanyası. Ben daha sana Bişey demiyorum, arkamdan konuşma yeter .
Sen benim olayımı iyi biliyorsun.Adam yerine koyup özelden bilgilendirilseydik böyle işlere girmezdik. Öyle afedersin karı gibi 18 yaşında birinin arkasından sallamakla olmuyor. Ben herşeyide duyuyorum rahat ol abi.
Ben görevi bırakırken tek sebebin o günkü durum olmadığını yazmıştım. Kimseye söz vermedim geri dönmek için, işte galatasaray Fatih terim olayı. Saçma sapan twitterdan GSC yönetimine sallayan kullanıcılar bu yüzden çıkıyor. İyiyken iyi kötüyken tam düşman. Yav neyse şov falan peşinde değilim .Tekrar söylüyorum şov falan peşinde olmadım olmam. Tek amacım Galatasaray. 15gün sonra üniversiteye başlıyorum kimse gibi işsiz değilim. Sanal alemide çok takmam bundan sonra benle probleminiz olursa "ERKEK" GİBİ özelden yazın.
Kimsin olum sen de bana artistlik yapiyorsun. Klavye basinda her yorumda gaza gelen sacma sapan bir adamsin.
Bir bok bildigini mi zannediyorsun? Bana aciz diyorsun ya kendin acizsin ki ondan boyle mal mal konusuyorsun
$