özgür aslan

La ver tamam ihraç ver vermezsen adam değilsin. Saygılı olmayı senden öğrenecek değilim sadece rahatsızlığımı söyledim.

Sen dusundugumden de malmissin yahu. Su zamaninda efelikten giden adamlardan bir farkin yok. Klavyeden dunya kurtardigini sanar senin gibileri.

Saygidan mi bahsediyorsun bir de hala.

$

Klavyr basinda kuduruyor su an bizim ufaklik o degil de. Universiteye baslayacakmis da issiz degilmis ahaha suna da bayagi guldum

$

Klavyr basinda kuduruyor su an bizim ufaklik o degil de. Universiteye baslayacakmis da issiz degilmis ahaha suna da bayagi guldum

$

Sandığın kadar sinirlide değilim mal'da sadece Bikaç konuda sanalda olsa üzüldüm bunu bilin Yukardaki sözlerimde geçerli. Gönül isterdi açıkta mahalle kavgasına çevirmeyeyin işi ama beklediğim gelişmeler olmadı konuda kendi adıma burda patladı en kısa zamanda ihraç verilir umarım.

Sadece böyle beni küçümseyecek mesajlar atmazsan sevinirim cidden hoş olmuyor konu böyle uzuyor doğru veya yanlış diyeceğimi dedim oldu bitti

Bak net olarak yazicam.

Seni yonetime alanin aklina tukureyim bu bir. O kadar sacma bir adamsinki kucuktur dedik kac kere savundum seni kendi aklima da tukureyim bu iki.

Kirildigini dusundugun mevzu da hata tamamen sendedir bu 3.

Ihrac falan da almayacaksin ama su laflari bana eden ilk kisi olman zaten nasil bir adam oldugunu gosteriyor. Sen yonetimdeyken bile yonetim sorunlarini aciga tasiyip sov yapan bir adamdin. Yazmak istiyorsan yaz ama bir daha bir halt bilmeden foruma bok attigini gorursem gerekli cezayi alirsin. Bu da bir tehdit degil uyari.

Senin gibi bir adam olsaydim su an forumun indexine giremiyordun bunu da bil.

$

He bir de su aglamalarin GSE olmadin diyeyse o mevzuyla da zerre alakam yoktu ama sen kendi kafanda onu da bana bagladin belliki.

Ne kadar sacma bir adam oldugunu kendin de gorursun az sorgulaman kafi.

$

He bir de su aglamalarin GSE olmadin diyeyse o mevzuyla da zerre alakam yoktu ama sen kendi kafanda onu da bana bagladin belliki.

Ne kadar sacma bir adam oldugunu kendin de gorursun az sorgulaman kafi.

$

Herşeyi bildiğini düşünmesen ,sana falanda bağlamadım hatta beni koruduğunu düşündüm tabi konuda benim sözlerimre karşı öyle çıkış yapınca herşeyi yanlış biliyormuşm demekki dedim

Burda fötrlü kelimeler yazmayacağım .herkesinde birbirini sevme zorunluluğu yok ki benim genelleme yapan mesajıma taa ilk Moderasyon günüme dert yanıp öfke kusman şahsım adına üzücü, şey falanda üzdü mesela bak üniversiteli işsiz değil falan. Ben şehrimden ayrılacağımı hayatımın düzene bi müddet sokamayacağıma dikkat çekmiştim ama konu benim veya senin hatanla buraya geldi. Ha klavye artistliği Varmı kısmen var benden yaşıtça büyük birine bu seviyede konuşamam ama bırakta öfke kusmuş mesajına senin tabirinle 18 yaşındaki belkide bir tecrübeziz çocuk gibi saygısızca agresifleşebileyim. Ama sen kerim "abi" 18 yaşındaki bir çocukla aynı seviyeye inip onunla dalga geçmen üzdü. Ben hayatım boyunca reelde dahil hep etrafımdakileri mevzu ne olursa olsun incitmemeye özen gösteririm. hatalarım için herkesten özür dilerim. Ama 18 yaşındaki bir çocuk olarak yarın bu olay olsa yine aynı tepkiyi veririm.

Herkese iyi geceler, bu mesajımlada dalga geçebiliyorsan şapka çıkarırım.

Bak simdi sen bana "adam degil, aciz, issiz, godoman" vs gibi laflar ettin. Bu laflardan herhangi birini bana bu zamana kadar eden olmadi. Bir Aydinin sovmuslugu var onu da aciga koydum ki bariz haksizdi o da.

Neyse bana saygidan falan bahsetme yani, senin su tavirlarin klavye delikanliligindan baska bir sey de degil. Reelde kimseye bu seviye artistlik taslayamayacagina adim gibi eminim.

Benden sana tavsiye iki kere dusun bir kere konus ha konusacagin seyden de emin ol varsayimlarla kimseye laf etmemeyi ogren.

Ben zaten senin su laflarina takilacak veya ciddiye alacak birisi degilim sadece sana kucuktur yol gosterelim mantiginda yaklastigim icin bu hareketimi gereksiz goruyorum.

Uzatmaya gerek yok daha fazla.

$

Dalga geçiyorsunuz anı patlama yapıyorsun en başta o anda aklıma geleni yazdım. Neyse olmuşla ölmüşe çare yok dertde yandım yanlış anladığımıda belirttim. Forumunda yeterince huzurunu bozdu son 2 sayfa .Benden bu kadar forum ahalisinden huzursuzluk için özür diliyorum.

Burak ilk kez mi iciyon kardesim. Carpmis bayagi. :D

Ya aslinda bunlar hep yastan kaynaklaniyor su damarlarda akan kan yok mu. Guya genclik ya hafi neyse :D

Az yillar gecsin kafaya takilacak seyler olmadigini anlayacaksin.

Ahh su genclik ne guzel sey lan yaslandik anasini satayim :(

Tespitim: üniversiteye başlıyor diye hafif göt kalkması ve belirli bir süre foruma giremeyecek olmasından dolayı aklı sıra ve yaşıyla orantılı atar yapması daha doğrusu yapamaması

Reçete: zamanla geçer

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bak simdi sen bana "adam degil, aciz, issiz, godoman" vs gibi laflar ettin. Bu laflardan herhangi birini bana bu zamana kadar eden olmadi. Bir Aydinin sovmuslugu var onu da aciga koydum ki bariz haksizdi o da.

Neyse bana saygidan falan bahsetme yani, senin su tavirlarin klavye delikanliligindan baska bir sey de degil. Reelde kimseye bu seviye artistlik taslayamayacagina adim gibi eminim.

Benden sana tavsiye iki kere dusun bir kere konus ha konusacagin seyden de emin ol varsayimlarla kimseye laf etmemeyi ogren.

Ben zaten senin su laflarina takilacak veya ciddiye alacak birisi degilim sadece sana kucuktur yol gosterelim mantiginda yaklastigim icin bu hareketimi gereksiz goruyorum.

Uzatmaya gerek yok daha fazla.

$

Güzel sövdüm ama :asd2:

Bir ortamda ben olmadan nasıl kavga edebildiniz. :(

Özgür abinin sayfasinin icine etmissiniz.

Geri
Üst Alt