Özgür Işıtan Gün

TEZ VAKİTTE AYRILDIĞINI GÖRMEK NASİP OLUR İNŞALLAH . GİT FORTUNA SİTTARD KULÜBÜNÜ YÖNET . ORDA YAP ŞOVLARINI . BURASI GALATASARAY .

11/12 sezonunda da bunu yazmazsin ya

Kötü oyunda çok etkisi olmamasına rağmen başkan zaman kazanmak için görevine son verir mi acaba

kader diyemezsin
sen kendin ettin

Hadi güle güle bir daha yollarımız kesişmesin.Abuk subuk kanallara çıkıp hesap veren yönetici istemiyorum kulübümde.

Dön Hollanda'ya çek otunu,oyna FM'ni,at tweetlerini buralar sana göre değil kanka.

resmen imaja aldanmışız

Emre maalesef.. Bak Terim gitmeliydi bende hemfikirim. Ama bunun dogru zamani ve dogru yonetim bastayken olmasi gerekiyordu. Bu adamlarla degil mesela (bende tanimiyordum bunlari Burak disinda ki onunda tecrubesiz oldugunu biliyordum, ogreniyoruz yasayarak). Az cok haklarimizi savunan ve gucu olan bir hoca gitti is iyice istemedigimiz noktalara geliyor iste. Bunlar transfer de zor yaparlar bunu da buraya koyalim.

Bu herif bir de sezon başı Fatih Terim'e transfer konusunda karışıp istediği tecrübeli 6 numarayı aldırmamış diyorlar.Berkan'ı bu almış sanırım.Daha neler çıkacak ortalığa bakalım.

Olay nedir kaçırdım?

Geri
Üst Alt