Özgür Işıtan Gün

Spor programında yapılan algıları sisteme 'download' etmiş gibisiniz.

Canlı yayında yüzü hiç kızarmadan yalan söyleyebilen bir adamdan bahsediyoruz Reis.

Ben söylenenlerin algı değil gerçek olduklarına inananlardanım. 2 gazeteciyle başa çıkamayıp, arkadan kuyu kazan adam. Buda Başkanı gibi sinsi ve korkak. Bu kadar rahat yalan söyleyebilen birinden her şey beklenir.

Canlı yayında yüzü hiç kızarmadan yalan söyleyebilen bir adamdan bahsediyoruz Reis.

Ben söylenenlerin algı değil gerçek olduklarına inananlardanım. 2 gazeteciyle başa çıkamayıp, arkadan kuyu kazan adam. Buda Başkanı gibi sinsi ve korkak. Bu kadar rahat yalan söyleyebilen birinden her şey beklenir.
O isimlerin söylediğine göre adam seçilmiş yönetim olarak işe başladı ilk iş Florya'dan kapı dışarı edildi. Peki bu normal mi?

O isimlerin söylediğine göre adam seçilmiş yönetim olarak işe başladı ilk iş Florya'dan kapı dışarı edildi. Peki bu normal mi?

Normal değil ama onu o göreve Fatih Terim atamadı, hesabını soracağı adam Başkandı. Karakterli bir adam olsaydı bu olaydan sonra dik duruş sergileyip açıklamasını yapar istifa ederdi.

Kendisi ne yaptı? Judocu oldu. Arkadan iş çevirip, istenmediği şube için pusuda beklemeyi tercih etti. Ben kendi adıma takımımda böyle içten pazarlıklı ve yalancı yönetici istemiyorum.

Normal değil ama onu o göreve Fatih Terim atamadı, hesabını soracağı adam Başkandı. Karakterli bir adam olsaydı bu olaydan sonra dik duruş sergileyip açıklamasını yapar istifa ederdi.

Kendisi ne yaptı? Judocu oldu. Arkadan iş çevirip, istenmediği şube için pusuda beklemeyi tercih etti. Ben kendi adıma takımımda böyle içten pazarlıklı ve yalancı yönetici istemiyorum.
Hebele hubele yönetsinler futbol tarafını.

Fortuna sittarddayken kendisi ile yapilan roportaj,hedefleri umut vericiydi.gorucez bundan sonrasini bakalim

Her zaman söylerim bu camia birgün fenerli bir başkan veya yönetici seçecek.Bunu başaracak bu camia çok yakındır.

işıtan gün denen adam gitsin fener yalamalığı yapmaya devam etsin.

Agir malum kitleden bi

Ne yapsaydı? FT onu pasifize etmiş ve daha yaz başında hakkında yiyicilik imaları çıkarmışken bir de sahada rezil olurken eli armut mu toplasaydı? Bu adamlar bu kulübe hizmet etmek için yönetici olmuyor mu?

Bir B planı etrafında uğraşmak, hatta bunu FT yanına yardımcı alıp uzlaşmaya yanaşmadı diye yapmak, kurulacağı vaat edilen sistemin ilk seneden iflas etmemesi için çabalamak suç mu yani?

Benim gözümde gerçek bir yöneticilik örneği göstermiştir. Umarım bundan sonra kuracağı ekip de yazın uyguladığımız transfer politikasının devamıyla sistemin tahsis edilmesini sağlar. Bunun için en büyük sistemci Pep'in iki numaralı adamının getirilmesinin ise tesadüf olduğuna kimse beni inandıramaz.

Yalnız öyle bir sürece girdi şu dakikadan sonra gözle görülür bir iyileşme olmazsa altı ay içinde, kendisi yaka paça kovulur kulüpten. Bence o da bunun farkındadır ve şimdi en önemli ikinci yöneticilik meziyetini gösterip kasa kolaylığı ve futbol network'üyle doğru transfer hamlelerini yapması gerekmektedir. Ekonomi ve kulübün durumu bahaneleri başkanı kurtarabilir belki ama kendisini kurtaramaz zaten bence kendisi de birkaç hamle yapmak isteyecektir yazın pasifize edildiğinden mütevellit.

Yönetim kurulunda iken herkes futbol şube sorumlusu olacağını düşünüyordu. Sonuçta avrupada iyi bir network sahibi, ama hoca ilk andan pasifize etti belli ki. Sonuçta hoca başarısız oldu ve isitan gün neden yönetime seçildiğini kanıtlamali. Artık ipler elinde Umarim hamleleri doğru olur da düzlüğe çıkarız. İlk 4 sıradan hala çok geride değiliz 3 maç alsak 3. Oluruz direk öyle bir lig.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim bunu Florya'ya almıyordu, buda Terim'i kovdu. Çokta iyi yaptı kral 😄

Geri
Üst Alt