Özgür Işıtan Gün

Eline firsat ( ve tek firsati) gecti. Bakalim ne yapacak

Elmas, rahmetliyi disipline vermediği için tam bir Elmas düşmanı oldu. Şuan ft’yı kullanıp muhalefet yapiyor.

Gereksiz muhalefet besleyen bir kişi.
Bende bıraktığı izlenim, rakı içip gelene geçene söven, sigaradan bıyıkları sararmış, gelen yabancı turistleri dolandirip bir sodayi 50 liraya kitleyen kıyı esnafı tipli işe yaramaz bir herif. Ne iş yapar, kimdir değildir bilmiyorum. Teşekkürler bilgi icin

Işık getirenine yakın bize uzak olsun tez zamanda ısınamadım kendisine bülent tulun tarzı var onu da hiç sevmezdim

Ve Burak Elmas yönetimini bitiren son darbe de geldi.İbra edilmeyecekleri kesinleşti artık

Bu adamları izlemeye hiç gelemiyorum ya.

Yani yine de bireysel olarak ya da Fortuna Sittard üzerinden borçlanmasını gerektirecek bir durum yok bence. Yani en olacak şey şudur: Acun 25% partner olmadan önce kulübün borcu vardır, Acun hisse alırken bir nevi bunu finanse etmiştir, şimdi de karşılığını istiyordur veya tekrardan finanse edilmesi için görüşülüyordur.

Galatasaray'ın parasını çalıp Fortuna Sittard borcu ödeyecek değillerdir herhalde demek istiyorum.

Isitan Gün bir profesyonel ve bu islere para kazanmak icin girmistir. Galatasaray üzerinden para kazanmasi da bir sorun teskil etmez, ancak bu para kazanma hirsi, Galatasaray´i büyütme arzusu ile birlesirse gayet de faydali olur. Hoeneß´de Bayern´in sirtindan neler kazandi ama ayni zamanda kazandirdi. Hem caldi hem calisti Adam.

Geri
Üst Alt