miko kaşınıyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbir şeyEline firsat ( ve tek firsati) gecti. Bakalim ne yapacak
Florya’ya el koymuş, büyüksün.
AhhahaahhahaBu trol bı adam. Dün canlı izledim. Sevilen sayılan biriymiş ama bana göre birşeyden anlamayın öten bir tip.
Dün bu eleman Guardiolaya verilen imkan Terime verilse Terim her sene CLyi alır dedi keko, Guardiolayla Terimi kiyaslamam bile dedi. P.enis bey, o kadarda bilmeyeni doverlerAhhahaahhaha
Her şeyin en iyisini yanut biliyor
Elmas, rahmetliyi disipline vermediği için tam bir Elmas düşmanı oldu. Şuan ft’yı kullanıp muhalefet yapiyor.Bu trol bı adam. Dün canlı izledim. Sevilen sayılan biriymiş ama bana göre birşeyden anlamayın öten bir tip.
Doğru demişDün bu eleman Guardiolaya verilen imkan Terime verilse Terim her sene CLyi alır dedi keko, Guardiolayla Terimi kiyaslamam bile dedi. P.enis bey, o kadarda bilmeyeni doverler
Bende bıraktığı izlenim, rakı içip gelene geçene söven, sigaradan bıyıkları sararmış, gelen yabancı turistleri dolandirip bir sodayi 50 liraya kitleyen kıyı esnafı tipli işe yaramaz bir herif. Ne iş yapar, kimdir değildir bilmiyorum. Teşekkürler bilgi icinElmas, rahmetliyi disipline vermediği için tam bir Elmas düşmanı oldu. Şuan ft’yı kullanıp muhalefet yapiyor.
Gereksiz muhalefet besleyen bir kişi.
Bu adamları izlemeye hiç gelemiyorum ya.
Yani yine de bireysel olarak ya da Fortuna Sittard üzerinden borçlanmasını gerektirecek bir durum yok bence. Yani en olacak şey şudur: Acun 25% partner olmadan önce kulübün borcu vardır, Acun hisse alırken bir nevi bunu finanse etmiştir, şimdi de karşılığını istiyordur veya tekrardan finanse edilmesi için görüşülüyordur.
Galatasaray'ın parasını çalıp Fortuna Sittard borcu ödeyecek değillerdir herhalde demek istiyorum.