Özgür Işıtan Gün

Ne var tweetlerde anlamadım.

Karşı kıyının başkanı neler yaptı da medyaya bile düşmedi.

Sırf yeni hocayı getirdi algısı var diye yeni düşman bu adam mı oldu

Bazılarının derdi Galatasaray değil de Terimmiş, iyice netleşti bu.

Terim gitsin diye GS kaybetsin isteyenlerle, Terim gitti diye herkesi itibarsızlaştıranların zerre farkı yok. Koyim sizin gibi Galatasaraylılara.

Adam sağa sola kaldırıp tweet atıyor,bizimkiler de ne var diyor,tabi bunlara kaldırmadı ya sıkntı yok, oyna devam...Terim ile alakası yok,ahlak mevzuu..

Bana kalsa Terim dahil hepsi yol alsın,onların işi nihata cevap veremedikleri zaman bitti zaten benim için..

Sırf Galatasaray başarısız olsun ve ft haklı çıksın diye trasnfer yapılmasın isteyeler var. Neymiş FT ye ortasaha alınmamış. El insaf be 25m bütçelik transfer yapıldı. 7m Nelsson yerine ortasaha alsaydı o zaman hoca ya da 3,5-5m Morutan yerine.
Amaç Gs iyi olsun mu yoksa FT haklı çıksın mı burada?

Ne kadar seviyormusunuz, adami kotu gostermeye.

Sizin Galatasarayliginiza sokim
Ulan biz ne yaptık herife bak,yavas sokun saçınız basınız dagılmasın,mal mal tweet atmasaydı o zaman,sırf terime düsman diye savunmak için girmediginiz sekil kalmadı..Esas ben sokayım dibine kadar sizin Galatasaraylılığınıza..Adamına gore muamele,terim yandası olsa bu,herkesten once siz sövuyordunuz burda..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FT yi istemeyen herkes düşmanı değildir; şunu bir anlayın. Çoğunluğunun derdi sadece Galatasarayın daha iyi olması, daha ileri gitmesi ve izlediği futboldan keyif alması. Bunu da FT'nin takımın başındayken olmayacağını düşünüyor artık. Sizi her istemeyen düşman değildir.

Ne var tweetlerde anlamadım.

Karşı kıyının başkanı neler yaptı da medyaya bile düşmedi.

Sırf yeni hocayı getirdi algısı var diye yeni düşman bu adam mı oldu

Bazılarının derdi Galatasaray değil de Terimmiş, iyice netleşti bu.

Terim gitsin diye GS kaybetsin isteyenlerle, Terim gitti diye herkesi itibarsızlaştıranların zerre farkı yok. Koyim sizin gibi Galatasaraylılara.
Kesinlikle katılıyorum Allah ıslah etsin bu tweetlerden daha önce de haberleri vardı.

Sezon başı bilmiyorlar mıydı. Koz saklamışlar kendilerine bes belli. Galatasarayı gram umursadıkları yok

FT yi istemeyen herkes düşmanı değildir; şunu bir anlayın. Çoğunluğunun derdi sadece Galatasarayın daha iyi olması, daha ileri gitmesi ve izlediği futboldan keyif alması. Bunu da FT'nin takımın başındayken olmayacağını düşünüyor artık. Sizi her istemeyen düşman değildir.
Bana istinaden yazdıysan,terim yandası değilim gitmesi gayet iyi oldu,hatta yönetiminde komple gitmesi lazım bence,fakat olayları birbirinden bağımsız değerlendirmek lazım bazen,şunun rezilliğini savunan adamların yüzde doksanı sırf,ı.gün terimi sevmiyor diye yapıyor bunu,karakterli adam işi değil,ondan bahsediyorum.Kimin böyle bir durumu çıksa aynı tepkiyi veririm..

Kesinlikle katılıyorum Allah ıslah etsin bu tweetlerden daha önce de haberleri vardı.

Sezon başı bilmiyorlar mıydı. Koz saklamışlar kendilerine bes belli. Galatasarayı gram umursadıkları yok
Şimdi ben de Fatih Terim’in etrafa nefes almadan ettiği küfürleri mi dökeyim ortaya. Direkt video kayıtları var her yerde?

Son tweetlerinden ziyade bu herif bir kaç tane menajerlik şirketiyle ortak hatta avrupada bir kaç takımda yöneticilik yapmıştı önceden bu takımlardaki futbolcular ve teknik heyettekilerden bu herif hakkında acayip iddialar ortaya atıldı.Böyle birini Galatasaray'a yönetim kuruluna alıyorsan sen Galatasaray'a hizmet etmeye değil, soymaya gelmişsindir.

Geri
Üst Alt