Özgür Işıtan Gün

Ne ayak bu, komisyoncu menajerlere özellikle Ogan Tarhan'a kulübü teslim etme iddiaları falan dönüyor, araştırılmalı.

Tipinden zaten 3kagitcilik akiyor.. her yapilan transfer arastirilsin. Kesin komisyon goturecektir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Ne ayak bu, komisyoncu menajerlere özellikle Ogan Tarhan'a kulübü teslim etme iddiaları falan dönüyor, araştırılmalı.

Tüzemen geçen hatta söyledi bunu. İzleyin o programı. Camiada bu işe uyananlar olmuş (yani farkında olan insanlar var) uyardı bunu direkt bir şekilde. Git ne yapıyorsan Fortuna’da yap aklını başına al dedi. İzleyip göreceğiz ki beni de rahatsız eden bu. İzleme kısmı. Zaman kaybediyoruz. Umalım ki başkanın bu konuda bir tasarrufu vardır. Sanmıyorum ama umuyorum.

Yönetimi başından itibaren istememiş Galatasaraylı olarak ,hocanın gidişinden sonra yönetime karşı gelinen hal organize kötülüktür. Özellikle Işıtan Gün yönetimde olmasına en sevinilen isim değil miydi?

Galatasaray kurumsal hesabından o twitleri atmış gibi yapılan lince mana bulamıyorum.

Neyse Burak Terim'i yolladı,Terim de bu yönetimi yollar. Kazanan Galatasaray olur.

Bizim millet acayip cok kaos ve birini lekelemeyi seviyor, Terim'in gonderilmesinin ardindan kendisi yeni teknik direktor buldu diye simdi kesin bunu rahat birakmayacak Terimci tayfa. Bu kafayla bu kulup nah duzluge cikar.

FJGjVziXEAI5101

:asd:

Gereksiz yangın yapmayalım.

Çalışma fırsatını kendisine verelim, kulübümüz başarılı olursa eyvallah.

Beşiktaşlı Fenerli olduğuna dair ya da ajan olduğuna dair bir bilgi var mı (resim video vb olabilir)

Gereksiz yangın yapmayalım.

Çalışma fırsatını kendisine verelim, kulübümüz başarılı olursa eyvallah.

Beşiktaşlı Fenerli olduğuna dair ya da ajan olduğuna dair bir bilgi var mı (resim video vb olabilir)
2009 yilinda atilmis twitleri gün yüzüne cikarmanin kimseye bir faydasi yok.
Kulagi kesiklerden Levent Tüzemen ve Hincal Uluc bir seyler duymustur.
Lise tarafi secim istiyor olabilir

Geri
Üst Alt