- 25 Kasım 2008
- 13.547
- 12.259
- 2.168
Ne ayak bu, komisyoncu menajerlere özellikle Ogan Tarhan'a kulübü teslim etme iddiaları falan dönüyor, araştırılmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne ayak bu, komisyoncu menajerlere özellikle Ogan Tarhan'a kulübü teslim etme iddiaları falan dönüyor, araştırılmalı.
2009 yilinda atilmis twitleri gün yüzüne cikarmanin kimseye bir faydasi yok.Gereksiz yangın yapmayalım.
Çalışma fırsatını kendisine verelim, kulübümüz başarılı olursa eyvallah.
Beşiktaşlı Fenerli olduğuna dair ya da ajan olduğuna dair bir bilgi var mı (resim video vb olabilir)
çocukluğundan GS formalı fotosu var. Sayılır mı?Gereksiz yangın yapmayalım.
Çalışma fırsatını kendisine verelim, kulübümüz başarılı olursa eyvallah.
Beşiktaşlı Fenerli olduğuna dair ya da ajan olduğuna dair bir bilgi var mı (resim video vb olabilir)
Ne twiti atmış ki ben görmedim onları2009 yilinda atilmis twitleri gün yüzüne cikarmanin kimseye bir faydasi yok.
Kulagi kesiklerden Levent Tüzemen ve Hincal Uluc bir seyler duymustur.
Lise tarafi secim istiyor olabilir
Has cimbomlu diyebilirizçocukluğundan GS formalı fotosu var. Sayılır mı?
Cinsellik iceren bazi twitleri varmis. Simdi buraya atmayalim.Ne twiti atmış ki ben görmedim onları
Has cimbomlu diyebiliriz
Sertlesiyor falan demisNe twiti atmış ki ben görmedim onları
Bizim kulübümüzle ilgili aşağılayıcı küçük düşürücü bir twit yoksa problem yok.Cinsellik iceren bazi twitleri varmis. Simdi buraya atmayalim.