- 23 Temmuz 2011
- 75.713
- 51.196
- 4.843
getirdi knkbaşkanım bize teknik direktör getir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
getirdi knkbaşkanım bize teknik direktör getir
Ne yapsaydı? FT onu pasifize etmiş ve daha yaz başında hakkında yiyicilik imaları çıkarmışken bir de sahada rezil olurken eli armut mu toplasaydı? Bu adamlar bu kulübe hizmet etmek için yönetici olmuyor mu?
Bir B planı etrafında uğraşmak, hatta bunu FT yanına yardımcı alıp uzlaşmaya yanaşmadı diye yapmak, kurulacağı vaat edilen sistemin ilk seneden iflas etmemesi için çabalamak suç mu yani?
Benim gözümde gerçek bir yöneticilik örneği göstermiştir. Umarım bundan sonra kuracağı ekip de yazın uyguladığımız transfer politikasının devamıyla sistemin tahsis edilmesini sağlar. Bunun için en büyük sistemci Pep'in iki numaralı adamının getirilmesinin ise tesadüf olduğuna kimse beni inandıramaz.
Yalnız öyle bir sürece girdi şu dakikadan sonra gözle görülür bir iyileşme olmazsa altı ay içinde, kendisi yaka paça kovulur kulüpten. Bence o da bunun farkındadır ve şimdi en önemli ikinci yöneticilik meziyetini gösterip kasa kolaylığı ve futbol network'üyle doğru transfer hamlelerini yapması gerekmektedir. Ekonomi ve kulübün durumu bahaneleri başkanı kurtarabilir belki ama kendisini kurtaramaz zaten bence kendisi de birkaç hamle yapmak isteyecektir yazın pasifize edildiğinden mütevellit.
Neden ilişkisini kessin, adamla Sittard işine ortaklaşa girdiler. Bildiğim kadarıyla Ogan Tarhan Fortuna Sittard'da hissedar ve sportif direktör. Yıllardır spor basınında çabaladıktan sonra bir yerlerde futbol aklı olma riskni alıp başarılı da olmuş biri, çok da negatif olmaya gerek yok ki menajerliği birine devretti diye biliyorum ben.Ogan tarhan ile iliskisini kesmeden, kendisi hakkında olumlu dusunmeyecegim ve aklimda hep soru işareti kalacak.
Sözlükte de geçen benzer bir girdi okumuştum. Ogan Tarhan ismiyle Işıtan Gün neden bu kadar gömülüyor ki? Hayır bir de Acun'a 3 milyon Euro borcu varmış bu ikilinin, böyle haber yapıyorlar ya inanılmaz. Takipçisi bol bir hesap bir şey yazıyor sosyal medyada, peşinden yüz bin kişiyi götürüyor. Bir tanesi de işin aslı nedir, söylenenlerin gerçeklik payı var mı ya da ne zaman çalışılmış, şu an ne yapıyor diyen yok. Tanımam etmem ama geçmişte yazılanlara bakınca sürekli futbolun içinde bulunmuş, donanımlı birisi gibi görünüyor.Neden ilişkisini kessin, adamla Sittard işine ortaklaşa girdiler. Bildiğim kadarıyla Ogan Tarhan Fortuna Sittard'da hissedar ve sportif direktör. Yıllardır spor basınında çabaladıktan sonra bir yerlerde futbol aklı olma riskni alıp başarılı da olmuş biri, çok da negatif olmaya gerek yok ki menajerliği birine devretti diye biliyorum ben.
Kaldı ki menajerlerle ilişki içinde olmadan topçu getirtilmiyor, tabii Fener-ROGON ya da Bjk-Mendes durumuna düşüp kasayı boşaltmamak lazım ama ben olumsuz bir durum gözlemleyemiyorum henüz. Hasan Çetinkaya bağlantısı ise Barça yüzündendir diye tahmin ediyorum, sonuçta biz de Barçalı birini getirdik başa.
Acun reklam yapmak için Fortuna Sittard hissesi alıp ortak olmuştu, yönetime karışmak isteyince de anlaşamadılar ve yolları ayırdılar. Borç dedikodusu baştan sona komik zatenSözlükte de geçen benzer bir girdi okumuştum. Ogan Tarhan ismiyle Işıtan Gün neden bu kadar gömülüyor ki? Hayır bir de Acun'a 3 milyon Euro borcu varmış bu ikilinin, böyle haber yapıyorlar ya inanılmaz. Takipçisi bol bir hesap bir şey yazıyor sosyal medyada, peşinden yüz bin kişiyi götürüyor. Bir tanesi de işin aslı nedir, söylenenlerin gerçeklik payı var mı ya da ne zaman çalışılmış, şu an ne yapıyor diyen yok. Tanımam etmem ama geçmişte yazılanlara bakınca sürekli futbolun içinde bulunmuş, donanımlı birisi gibi görünüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 147055
Borç dedikodusu baştan sona komik zaten
Acun'la mı? Nerede dedi merak ettim şimdiışıntan bey kendi demişti geçen gün ticari bi mesele var arada diye ama ne olduğu bilinmez
Muhtemelen bahsedilen mevzu şu;ışıntan bey kendi demişti geçen gün ticari bi mesele var arada diye ama ne olduğu bilinmez
Acun'la mı? Nerede dedi merak ettim şimdi
burda dedi ama tam neresinde dedi onu hatırlamıom
Florya’ya el koymuş, büyüksün.
Oradan dayak yiyerek çıkmasa bari
Önce tokatladım sonra yumruk attım
Önce tokatladım sonra yumruk attım![]()