Özgür Işıtan Gün

Abi bırakın twit atmış , falan filan.

Anlık vaziyetler içinde linç malzemesi bitince ,bu işlere sarıyor bazı kesim.

Komik

60cf15db66a97c8c9d78ab20
Gsliliğini sorgulamak kimsenin haddine değil o vakit

Ruh hastalarina iyi kapak yapmis

Ft secim doneminden once bitmisti zaten kimse calismayacakti,sadece elmas devam edicem diyince pacasina tutundular en iyi isim elmas oldu,yine basarisizlik devam edince adam gondermek zorunda kaldi gondermemek icin o kadar yirtinmasina ragmen

Simdi ftyi kovdu diye herkes dusman kesildi birden,hani cabanizin adi gsydi sizin,yalaka rezil herifler

Ulan gs orgdaki altyapi kadrosunda ali yavas ve mithat yavas diye iki tane isim var,kimse sorguladimi bugune kadar bu ne is diye,ft baltasindan selcuguna ardasindan omerine kadar evlatlarina sozlesmeleri yagdirdiginda kimse dedimi noluyoruz diye,utanmaz herifler

Lan varya isitan hirsiz,adi,komisyoncu,serefsiz ciksada sirf bunlara inat savunacam kendisini,oyle ciksa bile ftcilerden daha az zararlidir

Sokayim boyle medyayada

Hepsi ali kocu yerden yere vurdu td bulamiyo diye pereira donemi ve bu donem

Biz aninda bulduk yine elestiriyolar

Ugur k diyoki ismail kartal fb icin dogru isim low le mowle calisti ama torenti ustu kapali elestiriyo kim ki,kimle calisti diye

On sene önceki hesabımda nude paylaşan hatunlar takip ediyordum evlenmeden önce , Demekki Galatasaray’a şansa falan sağlık ekibine katılsak bir yerden bulup çıkartacaklar yaptığımız bir beğeniyi

Ağır işsiz dolu Twitter

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

On sene önceki hesabımda nude paylaşan hatunlar takip ediyordum evlenmeden önce , Demekki Galatasaray’a şansa falan sağlık ekibine katılsak bir yerden bulup çıkartacaklar yaptığımız bir beğeniyi

Ağır işsiz dolu Twitter

Doktor yapma bunu

Burak elmasın çıkıp artık ekibindeki profesyonel isimlere sahip çıkıp güven tazelemesi lazım.

Hem sosyal medya hem de ana akım medya çevrelerinde paylaşılan yalan haberlere bir darbe vurmaları gerekiyor

Burak elmasın çıkıp artık ekibindeki profesyonel isimlere sahip çıkıp güven tazelemesi lazım.

Hem sosyal medya hem de ana akım medya çevrelerinde paylaşılan yalan haberlere bir darbe vurmaları gerekiyor

Elması alaşağı edeceğiz

Yukarıda paylaşılan tweeti,Bankacı kibarlaştıkça ben sinirleniyorum diye yorumladım. Yani paylaşılan tweet'in ahlaksız! olduğu da yorumdan ibaret. .Orayı çekme burayı çek gibi.

İyidir kötüdür tanımam etmem,ancak linç adına bu denli ucuzlaşmak hoş değil.

Yanlız Işıtan Bey, bankacı hanımefendilere takmış

Bir yerlere gelmek istiyorsan kesinlikle sosyal medyadan uzak duracaksın. Bir şekilde yıllar sonra çıkıyor önüne.

Geri
Üst Alt