özgür özel

Sen nasıl bakıyorsun Özgür Özeli'in gelmesine. Ha burada benim en çok hoşuma giden KK denen şahsın dehlenmesi oldu.
chp genel olarak beğendiğim bir parti değil. son seçimde hani wc terliği olsa diye gidip oy verdim ve insanları bunun için zorladım. Kazanacak profil olabilir zira biz mahalle kabadayısı tavrında olan insanları seviyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanı Yiğit Karagöz
irkildim

chp genel olarak beğendiğim bir parti değil. son seçimde hani wc terliği olsa diye gidip oy verdim ve insanları bunun için zorladım. Kazanacak profil olabilir zira biz mahalle kabadayısı tavrında olan insanları seviyoruz.

irkildim
Bence Muharrem İnce CHP'de gördüğüm en büyük mahalle kabadayısı profili idi. CB adayı olarak seçime girdi ama oda kazanamadı. İşte benimde CHP'yi genel olarak beğenmeme nedenim bir türlü doğu işler yapmamaları. Bundan sonra ne olacak bakalım hep beraber göreceğiz.

Bence Muharrem İnce CHP'de gördüğüm en büyük mahalle kabadayısı profili idi. CB adayı olarak seçime girdi ama oda kazanamadı. İşte benimde CHP'yi genel olarak beğenmeme nedenim bir türlü doğu işler yapmamaları. Bundan sonra ne olacak bakalım hep beraber göreceğiz.
tanınmıyordu ülkede fazla

@Arif Çelik Mahir başkan çok kaliteli birisi, geçen gün esnaf ziyareti yaparken de denk geldim ayrıca tanıştım. Zaten ilçemin adayı kim diye baktığımda vermiştim kararı. Bize bunlarla geldiniz de, biz mi istemeyiz diye tepindik.

Son düzenleme:
Zor bela chp etrafında toplanmış muhalefet bloğunu (akpye tepki oylarını kendi oyları kendi seçmenleri sanma hatasına da sürüklemiştir) darmadağın etmeye and içmiş gibi davranmakta.

Geri
Üst Alt