Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.704
- 94.821
- 4.978
@Özgür Özel hakkınızdaki konuşmalara cevap vermek ister misiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam sizin yüzünüzden ismini değiştirmek istiyor diye duydum.@Özgür Özel hakkınızdaki konuşmalara cevap vermek ister misiniz?
Gsc den belki bir CB çıkacak.Adam sizin yüzünüzden ismini değiştirmek istiyor diye duydum.
Gençlik ve Spor Bakanı Yiğit KaragözGsc den belki bir CB çıkacak.
Sen nasıl bakıyorsun Özgür Özeli'in gelmesine. Ha burada benim en çok hoşuma giden KK denen şahsın dehlenmesi oldu.Gsc den belki bir CB çıkacak.
kk'ye imza attımSen nasıl bakıyorsun Özgür Özeli'in gelmesine. Ha burada benim en çok hoşuma giden KK denen şahsın dehlenmesi oldu.
chp genel olarak beğendiğim bir parti değil. son seçimde hani wc terliği olsa diye gidip oy verdim ve insanları bunun için zorladım. Kazanacak profil olabilir zira biz mahalle kabadayısı tavrında olan insanları seviyoruz.Sen nasıl bakıyorsun Özgür Özeli'in gelmesine. Ha burada benim en çok hoşuma giden KK denen şahsın dehlenmesi oldu.
irkildimGençlik ve Spor Bakanı Yiğit Karagöz
Efenim karşıt görüşler olacaktır herzaman. Sizleri sandıkta görelim@Özgür Özel hakkınızdaki konuşmalara cevap vermek ister misiniz?
Ben değilim karar mercii renktaş sanırım bir isim benzerliği var. Başıma iş gelecek sonundaherkes fikrini belirtmiş ama nihai kararı verecek kişi @Özgür Özel
Bence Muharrem İnce CHP'de gördüğüm en büyük mahalle kabadayısı profili idi. CB adayı olarak seçime girdi ama oda kazanamadı. İşte benimde CHP'yi genel olarak beğenmeme nedenim bir türlü doğu işler yapmamaları. Bundan sonra ne olacak bakalım hep beraber göreceğiz.chp genel olarak beğendiğim bir parti değil. son seçimde hani wc terliği olsa diye gidip oy verdim ve insanları bunun için zorladım. Kazanacak profil olabilir zira biz mahalle kabadayısı tavrında olan insanları seviyoruz.
irkildim
tanınmıyordu ülkede fazlaBence Muharrem İnce CHP'de gördüğüm en büyük mahalle kabadayısı profili idi. CB adayı olarak seçime girdi ama oda kazanamadı. İşte benimde CHP'yi genel olarak beğenmeme nedenim bir türlü doğu işler yapmamaları. Bundan sonra ne olacak bakalım hep beraber göreceğiz.