GSC Portal Öztürk Düğmeye Bastı!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
adnanozturk.jpg

Sarı-kırmızılı kongre üyeleri, sürenin az olması nedeniyle adaylık fikrine ilk planda soğuk bakan Adnan Öztürk’ün yarışa katılması için çalışma başlattı.

Detaylar GSC Portal'da...

Nedense bu adami sempatik buluyorum... Genc, dinamik ve kurumsal yapidan dem vuran bir arkadas. Su an ciddi bir aday yada yönetim görmüyorum, aday olursa Alp abiye karsi 95% secilir...
Ali Dürüst ve Albayrak ile aralari nasil aceba ?

Adnan Öztürk en fazla geleceğin Hayri Kozak'ı olur , her zaman da muhalefet olarak hatırlanır. Çatışmacı adamların yönetimde olması iyidir , onları iyi yönetirsen sana olumlu katkı verir ama bu tip adamlar başkan olduğu zaman başarı gelmiyor çünkü hep kendi dedikleri olsun istiyorlar. Bize kalender adamlar lazım , risk alacak , ileriyi hedefleyecek , yeri gelince susacak , yeri gelince coşacak Ünal Aysal gibi Faruk Süren gibi Ali Dürüst gibi.

Hadi bakalım,akıllı adamdır Adnan Öztürk Albayrak gibi spordan anlamayanları almaz yönetime,tek başına herkese yeter.

Lise Lobisine kafa tutabilen tek şahıs. Acık acıkta futboldan fazla anlamam diyor, yani basa gelmesi durumunda kalite bir futbol ekibi getirebilir.

Bende isterim ama listesine alacağı adamlar önemli tabiki. Öyle hiçbişeyden anlamayan adamlarla gelecekse gelmesin.

GT-I9300 Tapatalk

benim için bu dönemde başkanımızda bulunması gereken en önemli özellik şike lobisine karşı dik duracak olmasıdır. ali dürüst bunu ne yazıkki yapmaz, adnan öztürk e bu yönden sıcak bakıyorum ama nekadar iyi bi yönetim kurabilir ondan şüpheliyim

adnan öztürk'ün melo'ya karsi takindigi tavri begenmiyorum

lakin sike ortaklari karsisinda dik durabilecek kapasiteye sahip

futbolu ali dürüste birakacak ve karismayacak ise, baskanligina sicak bakabilirim

Bu adamı sevmiyorum ama kişiliği ve üslubu tam bu ülkeye uygun

gelirse sadece fenerle kavga eder... tabi bu taraftarın hoşuna gider... taraftarın sevmesinin sebebi de taraftarın deyimiyle "şikecilere karşı duracak başkan" olmasıdır... peki bu galatasaray'ı ileri mi götürür????... gerçi camiadan destek alabileceğini hiç düşünmüyorum...

gelirse sadece fenerle kavga eder... tabi bu taraftarın hoşuna gider... taraftarın sevmesinin sebebi de taraftarın deyimiyle "şikecilere karşı duracak başkan" olmasıdır... peki bu galatasaray'ı ileri mi götürür????... gerçi camiadan destek alabileceğini hiç düşünmüyorum...

Futbolu profesyonellere birakacam diyordu... Bunu yapacak cesareti varsa, ve takimin önüne gecmeyecekse, zevk aliyorsa 24 saat kavga etsin Aziz Yildirim ile.

adnan öztürk başkan
ali dürüst abdurrahim albayrak haldun üstünel
güçlü bir yönetim olur.

Futbolu profesyonellere birakacam diyordu... Bunu yapacak cesareti varsa, ve takimin önüne gecmeyecekse, zevk aliyorsa 24 saat kavga etsin Aziz Yildirim ile.

bizim kavgaya değil yol almaya ihtiyacımız var... fenerin kavgaya ihtiyacı var... çünkü kavga onların avantajına... bize şu an itibariyle yaklaşmaları için bizim duraklamamız gerekiyor... ve farkettiysen 3 senedir stratejileri bizimle kavga üzerine... kendi kongrelerinde bile fenerden çok galatasaray konuşuluyor... devamlı yöneticileri galatasaraya laf atıyor...

şu an ortada dolaşan haberlerin aksine mali yapı olarak en iyi durumda olan galatasaraydır... bu kadar üzerimize gelinmesinin sebebi de budur... eğer bu sene şampiyon olursak ve yine şampiyonlar ligine direkt gidersek diğer ikisi kapıya kilit asacaklar... bu sene beşiktaş seneye fener FFP takibine alınacak... onların yaptırımları bizim gibi 250bin euro olmayacak...

ben bu durumdayken mahallenin delisiyle kavga etmek için vakit kaybetmem... ben yoluma giderim...

bizim kavgaya değil yol almaya ihtiyacımız var... fenerin kavgaya ihtiyacı var... çünkü kavga onların avantajına... bize şu an itibariyle yaklaşmaları için bizim duraklamamız gerekiyor... ve farkettiysen 3 senedir stratejileri bizimle kavga üzerine... kendi kongrelerinde bile fenerden çok galatasaray konuşuluyor... devamlı yöneticileri galatasaraya laf atıyor...

şu an ortada dolaşan haberlerin aksine mali yapı olarak en iyi durumda olan galatasaraydır... bu kadar üzerimize gelinmesinin sebebi de budur... eğer bu sene şampiyon olursak ve yine şampiyonlar ligine direkt gidersek diğer ikisi kapıya kilit asacaklar... bu sene beşiktaş seneye fener FFP takibine alınacak... onların yaptırımları bizim gibi 250bin euro olmayacak...

ben bu durumdayken mahallenin delisiyle kavga etmek için vakit kaybetmem... ben yoluma giderim...

Iyi analiz etmissin... ;)

Herkes Fenerbahce ile savasacak, dik duran bir Baskan istiyor. Ben katiliyorum, bana kalsa Fenerbahce´yi kaale almayalim hic bir sekilde. Ama buna bazi taraftarlar "egildik" falan filan diyecek. Fenerbahce´nin ayaginda 3. Temmuz´dan beri saatli bir Bomba var, onlarin zaten sonu belli...

Adnan Öztürk´ün kurumsallik ile ilgili söyledikleri, sportif anlamdaki projeleri bence bu Ülke´de bir ilk olur. Eger zamaninda söz verdiklerini hayata gecirirse desteklerim kendisini. Fenerbahce ile kavga edecektir, bu adam bunlari nedense cok seviyor...

Aday göremiyorum su an. Alp abiyi severim ama listesi rezalet. Alp Yalman olacagina Öztürk olsun onun kavgasina da varim. Baska alternatif cikarmi bilemem, daha Adnan Öztürk bile adayligini aciklamis degil.

Galatasaray'ı kendi çıkarları için kullanabilecek bir adam. Uzak dursun.

Geri
Üst Alt