- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 358

Sarı-kırmızılı kongre üyeleri, sürenin az olması nedeniyle adaylık fikrine ilk planda soğuk bakan Adnan Öztürk’ün yarışa katılması için çalışma başlattı.
Detaylar GSC Portal'da...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelirse sadece fenerle kavga eder... tabi bu taraftarın hoşuna gider... taraftarın sevmesinin sebebi de taraftarın deyimiyle "şikecilere karşı duracak başkan" olmasıdır... peki bu galatasaray'ı ileri mi götürür????... gerçi camiadan destek alabileceğini hiç düşünmüyorum...
Yaramıza tuz basmaya mı çalışıyorsun ?
Yaramıza tuz basmaya mı çalışıyorsun ?
Videoyu izlerken şuna da denk geldim o yüzden
Ãnal Aysal New York(Hayalimdeki Galatasaray) - YouTube
Futbolu profesyonellere birakacam diyordu... Bunu yapacak cesareti varsa, ve takimin önüne gecmeyecekse, zevk aliyorsa 24 saat kavga etsin Aziz Yildirim ile.
bizim kavgaya değil yol almaya ihtiyacımız var... fenerin kavgaya ihtiyacı var... çünkü kavga onların avantajına... bize şu an itibariyle yaklaşmaları için bizim duraklamamız gerekiyor... ve farkettiysen 3 senedir stratejileri bizimle kavga üzerine... kendi kongrelerinde bile fenerden çok galatasaray konuşuluyor... devamlı yöneticileri galatasaraya laf atıyor...
şu an ortada dolaşan haberlerin aksine mali yapı olarak en iyi durumda olan galatasaraydır... bu kadar üzerimize gelinmesinin sebebi de budur... eğer bu sene şampiyon olursak ve yine şampiyonlar ligine direkt gidersek diğer ikisi kapıya kilit asacaklar... bu sene beşiktaş seneye fener FFP takibine alınacak... onların yaptırımları bizim gibi 250bin euro olmayacak...
ben bu durumdayken mahallenin delisiyle kavga etmek için vakit kaybetmem... ben yoluma giderim...