pahalılığın artık sabredilemez noktaya gelmesi

Dogru olabilir. Gelecek hafta buradaki bir kongre merkezinde Turkiyedeki buyuk holdingler vs Turkiyede inşa ettikleri/edecekleri evleri pazarlayip satmak isteyecekler gurbetcilere. Limak, Ağaoğlu vs. gibi isimler gördüm

Aman ha sakin gideyim deme Ibo, bir bakarsin kasla göz arasi elinde ev kontratini bulursun. Cin gibi bunlar, adami carparlar.

2019 da Eskişehir'de Toki kuraları çekildi insanlardan paralar toplandı hala yapımı başlamadı. Yapmaya başladıklarında arada ki maliyet farkı ödeme vs nasıl olacak merak ediyorum.

Rezalet Türkiye’deki fiyatlar on katına çıkar artık hiçbirşey alınmaz Türkiye’den götlerine soksunlar evlerini

Ben dubaide bir yıllık maaş ile kafamı sokabileceğim 1+1 ev alabiliyorum Türkiye’de 10 sene çalışmam lazım

Artık topluca Avrupa’ya taşınacağız gibi görünüyor burlarda ailecek yaşanmaz uzun sene bu adamlar başımızdan gitmezse Arap ve Rusların işçisine döneceğiz memlekette

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dogru olabilir. Gelecek hafta buradaki bir kongre merkezinde Turkiyedeki buyuk holdingler vs Turkiyede inşa ettikleri/edecekleri evleri pazarlayip satmak isteyecekler gurbetcilere. Limak, Ağaoğlu vs. gibi isimler gördüm
Doğru olabilir ne yav resmi gazetede yayınlandı.

Hakikaten kredi çekmek mantıklı mı bu krizde? Ben başka yerde de okumuştum.

Bu durum sadece yok araba alamadım, market pahalı, akaryakıt fiyatları yüksek diye de bitmiyor ki insanı psikolojik olarak da etkiliyor. İşin içinden çıkamıyorum kız arkadaşımla 2 yıllık ilişkim bitti ekonomik durum doğrudan değil ama dolaylı yoldan büyük etken , ailemle sorunlar yaşıyorum, hayal kuramıyorum, gündelik yaşam sıkıntı stres ile geçiyor.

İşin en kötü yani bu zalımlar seneye gitti diyelim gelenlere de bir gram güvenmiyorum. Kim gelirse gelsin başa bir boku düzeltemezler. Gençliğimiz harap oldu ziyan oldu
2 yıllık ilişkimiz bitti kız 1 ay sonra sevgili yapmış şu hayatta yüzümüzü güldüren hiçbir şey yok. O kadar hayatıma insan girip çıktı bu kız öyle değil dedim bir ton yaşanmışlıklar var ama o da hayal kırıklığı oldu arkadaş vay anasını

enflasyon canavarı

bir zamanların meşhur çizimi.

günümüzde kendini sık sık hatırlatmaktadır

Enag tokatı atmış yine Tüik e

Galatasaray Bir His Takımıdır.

2020 görünümlü 90ları yaşıyoruz.

tek fark lojistik ve ürüne ulaşmak artık daha kolay ve bir çok ürünün seri üretimde olmasıyla daha ulaşılabilir artık.
Enag'ın açıkladığı enflasyon ile çok yakın çıkmış bu sefer. Bazı akpliler bayram sonrası bolluk filan olacak diyordu. Bunlar gene kredi filan mı dağıtacak acaba reyz.

Geri
Üst Alt