pahalılığın artık sabredilemez noktaya gelmesi

515 tl'ye 1 kilo et/kıyma rahat alırsın
100 gram eti o paraya nasıl çaktırıyorlar helal olsun
Bu mantik cidden yanlis kiyma ile doner birmi doner dunyanin en guzel yigecegi olabilir fiyatlar evet sisti ama asla kiyas kabul etmez

Muadil degiller kiymadan yemek yapilir doner ayri bir dunya ayri bir lezzet

Bu mantik cidden yanlis kiyma ile doner birmi doner dunyanin en guzel yigecegi olabilir fiyatlar evet sisti ama asla kiyas kabul etmez

Muadil degiller kiymadan yemek yapilir doner ayri bir dunya ayri bir lezzet
Market fiyatları en son 1,5 ay önce bulunduğum İstanbul'da benim buradaki Alman marketlerinden çoğu üründe daha pahalıydı. Her şey deli saçması olmuş, dışarıda yemek-içmek akıl kârı değil. Kent Lokantası'nın porsiyonu ve fiyatı tartışılmaz seviyede üstünlük sağlıyor.

Market fiyatları en son 1,5 ay önce bulunduğum İstanbul'da benim buradaki Alman marketlerinden çoğu üründe daha pahalıydı. Her şey deli saçması olmuş, dışarıda yemek-içmek akıl kârı değil. Kent Lokantası'nın porsiyonu ve fiyatı tartışılmaz seviyede üstünlük sağlıyor.
Senin demenle bizim olmemiz lazim
Avrupa ile kiyas zaten sacma gecelim
Ne yapicaz market pahali pazar pahali disarda yemek pahali sonuc ?
Kazanci belli seviye altinda olan istanbulda yasamayacak donecek köyüne bu kadar basit

Oglen istanbul sokaklari emekli yasli dolu ne isin var istanbul da
Gelmissin 60 70 yaşına git anadoluda bir yere yerles kira ucuz pazar nispeten ucuz hayatta kalirsin temiz hava alirsin

Zaten bu hukumeti basimiza bela eden dusuk gelirlidir beter olsunlar banane var param disarda da yerim evde de yerim gezerimde artik is bu noktaya geldi kimseye acımıyorum

Geliri olmayan istanbuldan göç etsin yada sefalet içinde yaşasın

Senin demenle bizim olmemiz lazim
Avrupa ile kiyas zaten sacma gecelim
Ne yapicaz market pahali pazar pahali disarda yemek pahali sonuc ?
Kazanci belli seviye altinda olan istanbulda yasamayacak donecek köyüne bu kadar basit

Oglen istanbul sokaklari emekli yasli dolu ne isin var istanbul da
Gelmissin 60 70 yaşına git anadoluda bir yere yerles kira ucuz pazar nispeten ucuz hayatta kalirsin temiz hava alirsin

Zaten bu hukumeti basimiza bela eden dusuk gelirlidir beter olsunlar banane var param disarda da yerim evde de yerim gezerimde artik is bu noktaya geldi kimseye acımıyorum

Geliri olmayan istanbuldan göç etsin yada sefalet içinde yaşasın
Oyle bir kulturu yok bizim toplumumuzun. Daha dogrusu bir dusunme yetisi yok , iki geri donmeye cesareti yok, komsular, akrabalar aha oralarda yapamadi geri geldi der rezil oluruz kafasinda cogu, ucuncusu ve bence en dogrusu millet tembel ve keyfine duskun. Adam koyde kral olacagima sehirde fakir olurum der. Cunku kahveye gidip pispirik oynar, gelen gecen kari kiza bakar, alismisiz bi kere ugrasamam der. Hepsi oyle degil tabi ama bunu yapanlar da zaten dusunebilen insanlar.

Hakikaten sonu yok bu pahalılığın. Bir stabilleşme, toparlanma falan da yok kesinlikle. Halktan bir tepkide yok tamamen öğrenilmiş bir çaresizlik yaşanıyor. Çok görkemli hava araçları yapıyoruz ama kötü hava şartlarinda yoksulluktan soba zehirlenmelerini, donarak ölümleri engelleyemiyoruz. Somali'ye Imf için hibe veriyoruz ama emekliye zam yapmiyor, öğrencilere 1 öğün beslenme desteği önergesini mecliste reddediyoruz. Ismi afilli büyük şirketlerimize türlü türlü vergi desteği sağlıyoruz ama işçinin emekçinin aylığından kesinti yapıyoruz. Ensar olup 77 çeşit millete sağlık desteğini ücretsiz veriyoruz ama kendi vatandaşımızı sgk ya borcu var diye muayene etmiyoruz. Böyle afilli bir devletiz işte biz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en düşük iddaa kuponu 50 tl oldu arkadaşlar.

artık bu işe dur demek lazım

Oyle bir kulturu yok bizim toplumumuzun. Daha dogrusu bir dusunme yetisi yok , iki geri donmeye cesareti yok, komsular, akrabalar aha oralarda yapamadi geri geldi der rezil oluruz kafasinda cogu, ucuncusu ve bence en dogrusu millet tembel ve keyfine duskun. Adam koyde kral olacagima sehirde fakir olurum der. Cunku kahveye gidip pispirik oynar, gelen gecen kari kiza bakar, alismisiz bi kere ugrasamam der. Hepsi oyle degil tabi ama bunu yapanlar da zaten dusunebilen insanlar.
Acikcasi zerre urmumda degil kahvede oturup sürünmeye devam etsin

iş artık istikrarsızlıktan fanteziye döndü bence.

araç fiyatlarının son dönemde yediği zammı düşününce komik buluyorum, eder değil fiyat var artık, o fiyatlar da değer karşılamıyor

tesla 1.5 milyon liraya banttan çıkan aracı 1.9a satıyor

Peugeot 700k maliyeti olan aracı 3 milyona falan satıyor ötv etkisi de eklenince

Garip durumlar

Digiturkten gun itibariyle resmen kurtuldum

Son 1 ayda 299 tl den (en basit kanal paketi) 75 tl ye(ilk 5 ay) teklif verdiler...reddettim.

Dune kadar gunde 5 kez aradilar, degerli uyemiz vs. bugun SAYIN ERDEN e dondu mesajlar.

299 nedir ya , zaten kutulari kayit islerinde sikintili, hardiskler hep formatlayip geri musterilere 0 mis gibi getiriyorlar servislerde...

Yallah digiturk, sonunda bitti senle olayim

Son 1 ayda 299 tl den (en basit kanal paketi) 75 tl ye(ilk 5 ay) teklif verdiler...reddettim.

Dune kadar gunde 5 kez aradilar, degerli uyemiz vs. bugun SAYIN ERDEN e dondu mesajlar.

299 nedir ya , zaten kutulari kayit islerinde sikintili, hardiskler hep formatlayip geri musterilere 0 mis gibi getiriyorlar servislerde...

kurtulmuşsun sonunda ama sen pinpirikli bir adamdın nasil düstün bu tufaya?

Seneye maci nerden izlicen renktas ?

tod mütüş icat
ben digiturk nasıl bu hizmeti veriyor ona şaşırıyorum. zorlasa herkes daha pahalıyı almak zorunda kalacak halbuki - bide alınca kanallar vs de izliyorsun normal şekile

niye uyduda aylık paket alasın (evde internet varsa)

şu an 329 TL / ay diye görünüyor sonraki sezon için ... bana özel / sadece süper lig / ekstra paket diye ayırım yok 3 kategoride de 329 yazmışlar. (geçen sene 2988 TL / 12 ay olarak almışm (249TL/ay)

Geri
Üst Alt