pahalılığın artık sabredilemez noktaya gelmesi

Yaşadığım ilçe siyasi görüş itibariyle mevcut hükümetin kalelerinden biri. Herkes sayıp sövüyor, soruyorsun yarın seçim olsa kime oy verirsin diye. Cevap:💡Neymiş başka adam yokmuş..

İnsanlarla olan muhabbetlerime bakarsam yarın seçim yapılsa sonuçlar oy oranları itibariyle 2024 yerel seçiminden ziyade 2023 genel seçimine benzer olur gibime geliyor. Yerel seçim öncesi insanlar daha tepkiliydi, bu tepkilerini sönümleyecek pek bir şey yapmadı hükümet ama halk reseti yemiş gibi. Suriye desen ağzına alan pek duymadım. Mültecilerin de gittiği yok zaten. Emekli maaşları ve asgari ücret desen onlara da muazzam bir zam yapılmadı ama işte halkı anlamak zor.

Son düzenleme:
Neymiş başka adam yokmuş..
tercihleri kendilerinedir - o haklarına saygım sonsuz ama farketmeden doğru bir şey söylüyorlar

bu kaosu yönetebilecek bir lider ve arkasında namuslu insanların olduğu bri parti olduğu inancım yok benim.

o koltuklarda paşalar gibi yaşıyor siyasi kesim...hepsini toplasan 5 para etmez.

Yarım ekmek kokoreç 370 lira.

Detayları ve farkı kavrayamıyorum artık ama neden her şey 10 euro enteresan.

Dönerciler anlaşarak zam yapıp duruyor

120g et döner 515 lira olur mu

saçmalık iyice bokunu çıkardılar

evde de yapamıyon lanet olsun

bizim burada düzgün üç tane dönerci var. hepsi 515 liradan satıyor porsiyonu

ben 120g olduğuna da inanmıyom bu arada. eskiden daha çoktu sanki. ölçsek 90g falan çıkabilir

Midyeci, kokoreçci adamların üstündeki kıyafetler 300 bin lira 2024 yılı vergi beyanlarında matrah yok. Maliyet+kâr tutarını 5'le çarp millete kakala. Bu ülkede bunlar gibi yapacaksın.

Geri
Üst Alt