Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.486
- 35.422
- 3.758
Fiyatlar uygunmus can ,nasıl öyle denk getirdin özellikle cundaya şaşırırdım çünkü son dönemde orada çok fena sokuyorlar dükkan faturalarını eklememisler size ilginçValla bu hafta, haftabasi d.gunum diye 3 kisi aile yemegi yedik - haftasonuda bir is icin Bergama 2 gunde ayvalikta deniz kafasi 4 kisilik grupla pansiyon/guesthouseta kaldik yemek yedik yuzduk ettik
Tum yemekler rakiliydi 1 tanesi sarapliydi. Kahvaltilar genelde kahve icmeli en basit formatta.
Burgazada - 5 meze 35lik raki (adam basi: 1750 ye geldi-3 kisi)
Bergama- ortaya 2x 1.5 porsiyon kofte , 1 porsiyon muska boregi, 5 meze , 70 lik raki (adam basi-1500 -4 kisi)
Ayvalik - 100luk raki - 1 ara sicak - 7 meze (adam gibi meze porsiyonu eski usul) adam basi 2000 - 4 kisi)
Ayvalik 2 - italyan pizza 2 sise sarap(1 beyaz -peynir ve kuru et tabagiyla) , 1 kirmizi 2 napoli usulu pizza ( adam basi: 1500 TL-4 kisi)
Cunda da denize girdik, 500 tl giris yapistirdilar(onceki gun daha "dandik" yere gittik, en amator semsiye vs 375 idi, cunda pahalidir ama oranlayinca ve ortam itibariyla daglar fark var) . Ben sadece aksamustu ortamiyla 1 bira aldim, 2 kere su. Total 800 girdi. Bir arkadasimiz 12 bira icti ve efkarlandi diyelim.
Konaklamalarla bilmemne 3 gun 3 gece (4 uncu gun sabahtan donuse gextik) gecisler ve benzinle beraber ortalama 10k-11k ya geldi.
9 yildir falan istanbuldan tatil icin cikmadim disari, bazi seylere takilmadim ama cok pahali en basit aktiviteli 3 gun.yedigimiz her sey harikaydi hepsinden fazla fazla memnun kaldik. Ama hesaplayinca girdi diyebiliriz.
Ki hesapli takildik. Cesmeyi bodrumu dusunemiyorum kalacak ev tarzi yer yoksa.
Kuzey egede aslında fiyatlar çok daha uygundu pandemiye kadar sonradan uçtu denizi zaten soğuk ve ayvalik harici cazip yeri yok
Cesmeye sadece bismillah deyip girmen 3.5 4 ten başlıyor okadar diyeyim
Bir izmirli olarak alacati ve çeşmeyi begenenlere gülüyorum sadece, izmirin keriz silkeleme yeridir cesme ve alacati
Ufak bir tavsiye vereyim güzel deniz ve güzel doğa istiyorsan Kuşadası guzelcamliya gideceksin ufak bir kasaba milli park civarı harika koyları var ,o bölgede devamlı jandarma olduğu için yakamadi orman çocukları yada daha güneye ineceksin Milas ören