Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilen bilir Hollandada meshur bir giyim websitesi var. Herturlu fiyat araliginda mevcut. Tommy den tut, Ralph Lauren, H&M hepsi var.
Gel gelelim birkac senedir burasi Defacto LCWaikiki falan da satiyor. Tahmin edebildiğine gore sudan ucuza fiyatlara. Gecende bir kazak almistim 8 euroya Defactodan. Üzerinde Made in Türkiye falan yaziyor.
Bu ayni kazagi sonra merakimdan Turk sitelerinden buldum ve fiyati dudak ucuklatti. Turkiyede uretilen bir mal nasil orada okadar fahiş fiyattan satilirken burada bukadar ucuz olabiliyor anlayamıyorum usta.
Yaklasik 15 senelik insaat muhendisi olan bir arkadasim senede 140 bin dolar civari kazaniyor.Yanlış bilmiyorsam tecrübeli mühendis gelirleri 100 bin doları geçiyor ama orada değil mi? Tam state ayrımlarına hakim değilim gerçi alandan alana da değişir ama.
Amerika zor bir ülke zaten bu konularda kıstaslarda genel olarak kullanılmıyor insana da değer verilmediği için.
Konuyu gidip gelip yine siyasete getirdiniz
Sorsan kimse yönetimden memnun değil peki öyleyse bu oyları kim veriyor
Bırakın artık bu ağlama edebiyatını biz hiçbir zaman avrupa gibi olmadık bizi avrupa ile kıyaslayanlar nasıl bir gafletin içindesiniz
Biz sömürgeci değiliz ki bedavadan başka ülkelerin malına çöküp refah içinde yaşayalım o iş batılılar da bizim başımızda ki boyunduruk asırlardır var ki türkler neden savaşçı bir millet oldu keyfinden mi
Avrupada asgari ücretle tek maasla demis, almanyada asgari ücret 1250 Euro civari olduna göre alinmasi pek mümkün gözükmüyor.![]()
iPhone
Entwickelt für Apple Intelligence. Entdecke das iPhone 17 Pro, iPhone Air, iPhone 17, iPhone 17e und das iPhone 16.www.apple.com
2 tane alır,2500 dolar ile
hangi site o
buradaki fiyatı ne kadardı?Zalando yakışıklı. Bilirmisin?
Zalando yakışıklı. Bilirmisin?
Haziran, TemmuzNebati bakalım ne zaman görevden affını ister
Emek=iphone değilAvrupa da asgari ücretli çalışanlar bir maaşla 4 tane son çıkan iphone alıyorlarmış doğru mu ya bu
Öyleyse gel de kahrolma gençliğimiz soldu gitti ikinci el kullanmaktan
Bir müdürümüzün iki oğlu da endüstri mühendisi. Büyük oğlu yıllık 140-150 bin dolar küçük oğlu da 100-110 bin dolar yıllık maaş alıyor.Yanlış bilmiyorsam tecrübeli mühendis gelirleri 100 bin doları geçiyor ama orada değil mi? Tam state ayrımlarına hakim değilim gerçi alandan alana da değişir ama.
Amerika zor bir ülke zaten bu konularda kıstaslarda genel olarak kullanılmıyor insana da değer verilmediği için.
Eğitim almanın da bir manası kalmadıDolaylı yoldan burasıyla da alakalı olduğu için yazıyorum çünkü gençlerin meslek beklentisi çok önemli
Ekli dosyayı görüntüle 155747
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
konu siyasetin ta kendisi.Konuyu gidip gelip yine siyasete getirdiniz
Bırakın artık bu ağlama edebiyatını biz hiçbir zaman avrupa gibi olmadık bizi avrupa ile kıyaslayanlar nasıl bir gafletin içindesiniz
Biz sömürgeci değiliz ki bedavadan başka ülkelerin malına çöküp refah içinde yaşayalım o iş batılılar da bizim başımızda ki boyunduruk asırlardır var ki türkler neden savaşçı bir millet oldu keyfinden mi
kahkaha attım ya. reis lütfen bugün de bir şeyler yaz şu konuyaKonuyu gidip gelip yine siyasete getirdiniz
Ülke dediğin 80mBenim anlamadigim bir konu var. Turkiyedekilerin buna mutlaka cevabi vardir.
Bir ay once arkadaslarla 2-3 gunlugune istanbula geldik mac icin. Ben hersene istanbulda mutlaka kalirim,
bu sene bunaldigim kadar hic bir sene bunalmadim. Heryer tiklim tiklim. cafe, restaurant, alisveris merkezi, sokaklar, taksim, etc
nasil oluyor bu kadar pahalilikta??