- 6 Eylül 2014
- 94.012
- 64.793
- 4.608
Bülent ecevitin üstüne ne atmışlardı ozaman2001 krizinde insanlar mağaralara mı çekildi ? Post apokaliptik zombi istilası gibi bir sahne bekleniyor kriz olduğunu anlamak için sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bülent ecevitin üstüne ne atmışlardı ozaman2001 krizinde insanlar mağaralara mı çekildi ? Post apokaliptik zombi istilası gibi bir sahne bekleniyor kriz olduğunu anlamak için sanırım.
Bülent ecevitin üstüne ne atmışlardı ozaman
nıe vurmus renktaş5-6 gün önce eve 4 km mesafede bir dürümcü buldum. Tavuk veya sucuk dürüm menü ayran ile birlikte 25 TL. Her gün git gel 8 km yürüyüş spor da oluyor derken tabi mutluluk uzun sürmüyor, dün zabıta mührü vurmuş. Yarın yine bakacağım açılmış mı diye.
Martı değildir renktaş Ankara burası, tahminen başka bir şeydir.nıe vurmus renktaş
martı eti fln satıyordur
almasaydın 80 liran cebinde kalırdı.2 adet 5 lt su
2 adet cips
2 adet 1 lt kola
80 TL ödedim biraz önce
10 sene önce maksimum 30 lira tutardı.
Birazda arac fiyatlari haziranda zamlanir mi bunu konusalimalmasaydın 80 liran cebinde kalırdı.
2 adet 5 lt su
2 adet cips
2 adet 1 lt kola
80 TL ödedim biraz önce
10 sene önce maksimum 30 lira tutardı.

misafirim gelecek urfalı mecbur kaldımalmasaydın 80 liran cebinde kalırdı.
zamlandı çoğu şimdiden de en son toyota zam yapar.Birazda arac fiyatlari haziranda zamlanir mi bunu konusalim
Yeter artık yaaBirazda arac fiyatlari haziranda zamlanir mi bunu konusalim
akp bursa milletvekilialmasaydın 80 liran cebinde kalırdı.
Birazda arac fiyatlari haziranda zamlanir mi bunu konusalim
bu saatte a101 mü kalır reis. tekel bayinden aldımNerden aldın? A101’de daha ucuz tutardı.
2 adet 5 lt su >>> 10,35x2=20,75₺
2 adet cips >>> 9,90x2=19,80₺
2 adet 1 lt kola >>> 8,50x2=17,00₺
Toplam = 57,55₺
Sonuç = A101 candır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
%4 zam beklentim var haziranda alinti yaparim sanazamlandı çoğu şimdiden de en son toyota zam yapar.
Birazda arac fiyatlari haziranda zamlanir mi bunu konusalim