pahalılığın artık sabredilemez noktaya gelmesi

Bende yurtdisindayim...Turkiye buradan daha pahali. Su yurt disinda yasayip burasida pahali diyenler ... lutfen biraz beyniniz calissin.

Turkce karakterlerim yok.

Asgari ucret net 17000 tl... kira net asgari 15000 tl.

Birdaha Turkiyede yasayan kisiler icin yurtdisnda yasayanlar lutfen yorum yazmasin.

Kime göre pahalı neye göre pahalı
Bu hayat fakire pahalı
Parası olan kral gibi yaşıyor
Zaten parası olmayan asgari ücret ile çalışan ve halen istanbul da
Yaşamaya çalışan da herşeyi hakediyor bence

Ben standart üzeri bir hayat yasayabiliyorum ona rağmen Istanbul dışına taşındım

Artık büyük şehirleri boşaltmak lazım
Asgari ücret ile Anadolu'da daha rahat yaşarsın

Kime göre pahalı neye göre pahalı
Bu hayat fakire pahalı
Parası olan kral gibi yaşıyor
Zaten parası olmayan asgari ücret ile çalışan ve halen istanbul da
Yaşamaya çalışan da herşeyi hakediyor bence

Ben standart üzeri bir hayat yasayabiliyorum ona rağmen Istanbul dışına taşındım

Artık büyük şehirleri boşaltmak lazım
Asgari ücret ile Anadolu'da daha rahat yaşarsın
Hedefte bu değilmi zaten, İstanbul'dan milleti kaçır, Suriyelileri Irak Afganları doldur , elit yerleri katarlilara suudlara sat , sonra? Damla kan dökmeden fethet İstanbul'u

Hedefte bu değilmi zaten, İstanbul'dan milleti kaçır, Suriyelileri Irak Afganları doldur , elit yerleri katarlilara suudlara sat , sonra? Damla kan dökmeden fethet İstanbul'u
Herkes kendini dusunmek zorunda hedef bu olsa nolcak olmasa nolcak

istanbulda 3 asgari ucret girse eve yine gecinemezsin mecbur goc edecekler
Birde anlamsiz yasli yasli insanlar emekli istanbulda duruyor bunu gercekten cozemiyorum beton yigininda ne yapiyorlar o yaslarda

Herkes kendini dusunmek zorunda hedef bu olsa nolcak olmasa nolcak

istanbulda 3 asgari ucret girse eve yine gecinemezsin mecbur goc edecekler
Birde anlamsiz yasli yasli insanlar emekli istanbulda duruyor bunu gercekten cozemiyorum beton yigininda ne yapiyorlar o yaslarda
Bende zihnen emekli oldum zaten, pandemide altyapıyı hazırlayıp köyüme kaçtım, darısı herkesin başına

Bende yurtdisindayim...Turkiye buradan daha pahali. Su yurt disinda yasayip burasida pahali diyenler ... lutfen biraz beyniniz calissin.

Turkce karakterlerim yok.

Asgari ucret net 17000 tl... kira net asgari 15000 tl.

Birdaha Turkiyede yasayan kisiler icin yurtdisnda yasayanlar lutfen yorum yazmasin.
herkes 15000lik luks evlerde oturacak diye bir sey yok. evden kisma telefondan kisma rakin viskin eksik olmasin ondan sonra gecinemiyorum, yok oyle yagma.

biz burada 1 ekmegi 5 euroya aliyoruz vur tlye 200 tl eder, siz 10. :) kiramiz 1500 euro. 60 milyar para yapar. hani 15000e pahali diyordunuz :) davulun sesi uzaktan hos gelir. kac ay essek gibi calisip aldigimiz mercedes bmw arabaya laf ederler. calisin sizin de olsun. araba luks degil ihtiyactir ama bunlar anlamaz anca butun gun cafelerde gezeyim kahve iceyim, masa basi iste aksama kadar oturayim. :) biz burada sabah 6da kalkar kopek gibi calisiriz. gezmemiz yoktur sila yolunda benzine yemege harcamak icin gurbetten donmek icin biriktiririz butun gelirimizi :)

kiymet bilmek ne onemli sey su devirde. vatan kiymeti bilmez gurbette yasamayanlar yoklugunu bir kere tatmamis insanlar. :)

Geri
Üst Alt