size 1 pahalıysa bize 1500 pahalıHayat bir Turkiye'de pahali degil.
gelin görün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
size 1 pahalıysa bize 1500 pahalıHayat bir Turkiye'de pahali degil.
InsaAllah gelelim de goruruz.size 1 pahalıysa bize 1500 pahalı
gelin görün
Bu feramuzu ne zaman döveceğiz agabey ?InsaAllah gelelim de goruruz.
Takribi 5-6 hafta sonraBu feramuzu ne zaman döveceğiz agabey ?
Hedefte bu değilmi zaten, İstanbul'dan milleti kaçır, Suriyelileri Irak Afganları doldur , elit yerleri katarlilara suudlara sat , sonra? Damla kan dökmeden fethet İstanbul'uKime göre pahalı neye göre pahalı
Bu hayat fakire pahalı
Parası olan kral gibi yaşıyor
Zaten parası olmayan asgari ücret ile çalışan ve halen istanbul da
Yaşamaya çalışan da herşeyi hakediyor bence
Ben standart üzeri bir hayat yasayabiliyorum ona rağmen Istanbul dışına taşındım
Artık büyük şehirleri boşaltmak lazım
Asgari ücret ile Anadolu'da daha rahat yaşarsın
Herkes kendini dusunmek zorunda hedef bu olsa nolcak olmasa nolcakHedefte bu değilmi zaten, İstanbul'dan milleti kaçır, Suriyelileri Irak Afganları doldur , elit yerleri katarlilara suudlara sat , sonra? Damla kan dökmeden fethet İstanbul'u
Bende zihnen emekli oldum zaten, pandemide altyapıyı hazırlayıp köyüme kaçtım, darısı herkesin başınaHerkes kendini dusunmek zorunda hedef bu olsa nolcak olmasa nolcak
istanbulda 3 asgari ucret girse eve yine gecinemezsin mecbur goc edecekler
Birde anlamsiz yasli yasli insanlar emekli istanbulda duruyor bunu gercekten cozemiyorum beton yigininda ne yapiyorlar o yaslarda
herkes 15000lik luks evlerde oturacak diye bir sey yok. evden kisma telefondan kisma rakin viskin eksik olmasin ondan sonra gecinemiyorum, yok oyle yagma.Bende yurtdisindayim...Turkiye buradan daha pahali. Su yurt disinda yasayip burasida pahali diyenler ... lutfen biraz beyniniz calissin.
Turkce karakterlerim yok.
Asgari ucret net 17000 tl... kira net asgari 15000 tl.
Birdaha Turkiyede yasayan kisiler icin yurtdisnda yasayanlar lutfen yorum yazmasin.
yine ne oldu reyiz daldaki meyvelere akarca mı dadandıArtık sabredemiyorum , çıldırdım