Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.226
- 21.066
- 2.663
Memlekete kokarca dadandıyine ne oldu reyiz daldaki meyvelere akarca mı dadandı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Memlekete kokarca dadandıyine ne oldu reyiz daldaki meyvelere akarca mı dadandı
Ben kendimden utanıyorum arkadaşİnanılmaz bir yasadışı sanal kumar furyası var.
Kimi şeker patlatarak, kimi uçak indirip kaldırarak, kimi de zeus dedeye dua ederek para kazanmaya çalışıyor. Bilenler nelerden bahsettiğimi anlamıştır zaten.
Maaşını alır almaz buralara gömen tonlarca insan var.
Ülkenin ekonomisini batıranlara oy verip sonra kumardan para kazanmaya çalışan bir ton insan.
Kazandığın paraları alkole gömmeye utanmıyor musunBen kendimden utanıyorum arkadaş
Daha sonraki mesajlarında isim verdin mi?Geçmiş mesajları okudum nostalji olsun diye arkadaş bir insan her konuda mal olmayı nasıl başarabilir yaw hayretle izliyorum isim verip de ceza yemeyeyim..
Kıvanç duyuyorumKazandığın paraları alkole gömmeye utanmıyor musun
Neden biliyon mu? Cunku yurt disinda da hayat pahali. Hersey deger8nden daha fazlasina satiliyor hizmet olsun, cisim olsun.Onceleri Usa da yasayan arkadas ve yakinlarima,dizi ve filmlerdeki benzeri durumlara sasiriyordum neden usta cagirmiyorlarda her isi kendileri yapiyor diye. Artik biz de o durumdayiz,elim normalde yatkin degil diye biliyordum hem usta bulamamak hem buldugumda yedigim kaziklar sebebi ile elektrik,tesisat,mobilya tamiri her isi yapar oldum.
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam dostum siz de geçinemiyorsunuzNeden biliyon mu? Cunku yurt disinda da hayat pahali. Hersey deger8nden daha fazlasina satiliyor hizmet olsun, cisim olsun.
Gecinememek ayri pahalilik ayri.Tamam dostum siz de geçinemiyorsunuz
Ayda 10 kilo et yiyorsunGecinememek ayri pahalilik ayri.
Kazanmak feramuza tersKazandığın paraları alkole gömmeye utanmıyor musun
Daha sonraki mesajlarında isim verdin mi?
Neden biliyon mu? Cunku yurt disinda da hayat pahali. Hersey deger8nden daha fazlasina satiliyor hizmet olsun, cisim olsun.
VejeteryanimAyda 10 kilo et yiyorsun
Sus bari
Uygun gibi