pahalılığın artık sabredilemez noktaya gelmesi

herkes 15000lik luks evlerde oturacak diye bir sey yok. evden kisma telefondan kisma rakin viskin eksik olmasin ondan sonra gecinemiyorum, yok oyle yagma.

biz burada 1 ekmegi 5 euroya aliyoruz vur tlye 200 tl eder, siz 10. :) kiramiz 1500 euro. 60 milyar para yapar. hani 15000e pahali diyordunuz :) davulun sesi uzaktan hos gelir. kac ay essek gibi calisip aldigimiz mercedes bmw arabaya laf ederler. calisin sizin de olsun. araba luks degil ihtiyactir ama bunlar anlamaz anca butun gun cafelerde gezeyim kahve iceyim, masa basi iste aksama kadar oturayim. :) biz burada sabah 6da kalkar kopek gibi calisiriz. gezmemiz yoktur sila yolunda benzine yemege harcamak icin gurbetten donmek icin biriktiririz butun gelirimizi :)

kiymet bilmek ne onemli sey su devirde. vatan kiymeti bilmez gurbette yasamayanlar yoklugunu bir kere tatmamis insanlar. :)
böyle rezil insanlarla aynı forumda bulunmaktan utanıyorum

dayı ironi yaptım sakin ol la niye ciddiye alıyon :ROFLMAO:
Yeğen ironi yapıp yapmadın sen bilirsin, ben öncesini sonrasını bilmiyorum muhabbetinizin. Ironi ise benim hassasiyetim, konu çünkü ti ye alınacak gibi defil. Yok değil kiviriyorum şu an diyorsan analı bacılı küfrediyorum haberin olsun bu sekilde düşünenlere.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeğen ironi yapıp yapmadın sen bilirsin, ben öncesini sonrasını bilmiyorum muhabbetinizin. Ironi ise benim hassasiyetim, konu çünkü ti ye alınacak gibi defil. Yok değil kiviriyorum şu an diyorsan analı bacılı küfrediyorum haberin olsun bu sekilde düşünenlere.
sakin olalım

yurtdışında degilim türkiyedeyim
seninkiyle denk midir bilmiyorum ama herkesin durumu üç aşağı beş yukarı aynı zaten aynı hayatı yaşıyoruz
kıvırmak gibi huylarım yoktur zaten kıvıracak adam bunu internette de yapmaz interneti kapattığım anda yoksun benim için gerçekte karşılığı yok sanal ortamın, küfürlerin banaysa seni kınıyorum ve seviyene düşmüyorum

kimse senin geçim sıkıntını küçümsemiyor, insanlar her zaman her şeyi direkt anlatmak zorunda değil ya da senin gibi ana avrat sövmek zorunda değil. tepkisi neyse bunu alaylı bir şekilde ironik olarak da anlatabilir

yurtdışında degilim türkiyedeyim
seninkiyle denk midir bilmiyorum ama herkesin durumu üç aşağı beş yukarı aynı zaten aynı hayatı yaşıyoruz
kıvırmak gibi huylarım yoktur zaten kıvıracak adam bunu internette de yapmaz interneti kapattığım anda yoksun benim için gerçekte karşılığı yok sanal ortamın, küfürlerin banaysa seni kınıyorum ve seviyene düşmüyorum

kimse senin geçim sıkıntını küçümsemiyor, insanlar her zaman her şeyi direkt anlatmak zorunda değil ya da senin gibi ana avrat sövmek zorunda değil. tepkisi neyse bunu alaylı bir şekilde ironik olarak da anlatabilir
Kamusal alana fikrini bıraktığın anda gelecek tepkiyi sınırlama anca bu kadarına katlanırım deme lüksünün olmadığını hatırlatmak isterim sana.

Kişi ister yasal çerçevede kalarak cevabını verir ister sorumluluğu alarak içinden geçtiğince cevap verir. Zekâ burada içinden geçtiğince hukuk çemberinde kalarak cevap vermek, hukuki mücadelede kendini bulmamaktadır.

Neyse işin geyiği kenara kalsın, senin karakterini ölçecek had yok ben de, madem ben ironi yaptım diyorsun, bana da sana inanmak düşer.

Gene de ironi yaptığın zihniyette ki insanlara denk geldiyse, nasıl karşılandıklarını bilmelerine adına faydalı oldu diye düşünüyorum.

Asla şahsi değil renkdaş, seviliyorsun. Yanlış anlama. Sözlerimiz fikirlere.

Türkiye'deki tek sorun malesef ekonomi değil. ayda 1000 usd maaş alsan da yine orada mutsuz olacaksın. Kültürel olarak muhafazakar bir ülkede yaşamak her zaman zor. dini olarak da muhafazakarlık var dolayısıyla 2x daha zor. kadın erkek ilişkisi de çok tutucu ki en önemlisi kadın erkek olarak iki taraf birbirine her anlamda ihtiyaç duyar, burada da sıkıntı var. şimdi ayda 2000 dolar da alsan orada mutlu olunmaz zaten.

1200-1300 TL ye rakı mı olur reis. Protesto ediyorum seni.

Türkiye'deki tek sorun malesef ekonomi değil. ayda 1000 usd maaş alsan da yine orada mutsuz olacaksın. Kültürel olarak muhafazakar bir ülkede yaşamak her zaman zor. dini olarak da muhafazakarlık var dolayısıyla 2x daha zor. kadın erkek ilişkisi de çok tutucu ki en önemlisi kadın erkek olarak iki taraf birbirine her anlamda ihtiyaç duyar, burada da sıkıntı var. şimdi ayda 2000 dolar da alsan orada mutlu olunmaz zaten.
Evet işin özeti bu ve ulkedeki her yurttasta bunu bildiği halde deli taklidi yapıyor ,ama çözüm yok gerçekten yok ve sorunda kesinlikle sadece ekonomi değil keske sadece sorun ekonomi olsaydı dipten dibe yozlaşti toplum yavas yavas çürüdü hemde her anlamda çürüdü, aynen fener taraftar kitlesi gibi güdulmesi okadar kolay ki

Sadece pahalılık mı
Ülkenin her şeyi artık sabredilemez noktaya geldi hatta geçti

Geri
Üst Alt