pahalılığın artık sabredilemez noktaya gelmesi

İnanılmaz bir yasadışı sanal kumar furyası var.

Kimi şeker patlatarak, kimi uçak indirip kaldırarak, kimi de zeus dedeye dua ederek para kazanmaya çalışıyor. Bilenler nelerden bahsettiğimi anlamıştır zaten.

Maaşını alır almaz buralara gömen tonlarca insan var.

Ülkenin ekonomisini batıranlara oy verip sonra kumardan para kazanmaya çalışan bir ton insan.

İnanılmaz bir yasadışı sanal kumar furyası var.

Kimi şeker patlatarak, kimi uçak indirip kaldırarak, kimi de zeus dedeye dua ederek para kazanmaya çalışıyor. Bilenler nelerden bahsettiğimi anlamıştır zaten.

Maaşını alır almaz buralara gömen tonlarca insan var.

Ülkenin ekonomisini batıranlara oy verip sonra kumardan para kazanmaya çalışan bir ton insan.
Ben kendimden utanıyorum arkadaş

Onceleri Usa da yasayan arkadas ve yakinlarima,dizi ve filmlerdeki benzeri durumlara sasiriyordum neden usta cagirmiyorlarda her isi kendileri yapiyor diye. Artik biz de o durumdayiz,elim normalde yatkin degil diye biliyordum hem usta bulamamak hem buldugumda yedigim kaziklar sebebi ile elektrik,tesisat,mobilya tamiri her isi yapar oldum.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onceleri Usa da yasayan arkadas ve yakinlarima,dizi ve filmlerdeki benzeri durumlara sasiriyordum neden usta cagirmiyorlarda her isi kendileri yapiyor diye. Artik biz de o durumdayiz,elim normalde yatkin degil diye biliyordum hem usta bulamamak hem buldugumda yedigim kaziklar sebebi ile elektrik,tesisat,mobilya tamiri her isi yapar oldum.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden biliyon mu? Cunku yurt disinda da hayat pahali. Hersey deger8nden daha fazlasina satiliyor hizmet olsun, cisim olsun.

Neden biliyon mu? Cunku yurt disinda da hayat pahali. Hersey deger8nden daha fazlasina satiliyor hizmet olsun, cisim olsun.

Parasıyla bile Türkiye‘de iyi usta bulmak çok zorlaştı.

Bir kısmı emekli oldu.
Bir kısmı yurt dışına taşındı.
Bir kısmı sadece deprem bölgesinde iş yapıyor.

Son düzenleme:
Neredeyse üç yıl geçmiş demek ki sabrediliyormuş 😅

bugün 2 aydır izlediğim laptopu aldım - içime fiyatı otura otura

çünkü insanlar - zamların pahalılığın geleceğini bildiğinden yükleniyor. Amazon üzerinden aldım karta 6 ay vadesiz taksiti var diye - diğer yerlerde 3 aydan sonra vade farkı.. amazon olduğu için kafada rahat.

ama son 1 haftada sotk sayısı 7 den 1 e düştü ve eminim tekrar stok olduğunda zamnalancak - kasım indirimi diye o zammı indirmiş olacaklar vs vs .

öyle haldeyiz ki - ihtiyacın olan şeyi , pahalı bile olsa, alabiliyorsan alacaksın kafası var haklı oalrak - çünkü 2025e tık ettiği anda pahalılancak banko.

ve muhtemelen gene kısır döngü devam edecek..

asgari dedikoduları - zam Vol 1 - asgari kararı - zam vol 2 -şubat ayında insanlar zamlı maaş alacak - zam vol 3.

böyle devam ettikçe bir çok ürün marka artık daha gözle görülür hissedilir şekilde pazarını ufalfır bu gidişatta.

Geri
Üst Alt