Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.811
- 15.518
- 2.323
Küfür edecem yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
napıcaz bePiyasa inanılmaz durgun böyle bir dönem yaşanmadı
Piyasa inanılmaz durgun böyle bir dönem yaşanmadı
Sıcak nakit lazımnapıcaz be
Sıcak nakit lazım
Sıcak nakit lazım
tepkim
Hatırlıyorum, herkes Beylikdüzü'nden daire alıyordu parası olan olmayanHatirlasaniz 2004 2009 arasi piyasa acayip hareketliydi faiz oranlari da dusuktu. Tekrar öyle bir evreye girebiliriz hazirlikli olun.
Çünkü dünyada potansiyel savaslarin hepsi gerceklesti. Tekrar stress birikene kadar piyasa tekrar rahatlayacak
Ha yaşa hocam. Bir biz alamadik keriz gibi. 20 yıl kredi mi ödenir diyenlerin aklina uyduk.Hatırlıyorum, herkes Beylikdüzü'nden daire alıyordu parası olan olmayan
Hatirlasaniz 2004 2009 arasi piyasa acayip hareketliydi faiz oranlari da dusuktu. Tekrar öyle bir evreye girebiliriz hazirlikli olun.
Çünkü dünyada potansiyel savaslarin hepsi gerceklesti. Tekrar stress birikene kadar piyasa tekrar rahatlayacak
Kaç yıl geçmiş şimdi emekli olurduk ne güzelHa yaşa hocam. Bir biz alamadik keriz gibi. 20 yıl kredi mi ödenir diyenlerin aklina uyduk.
noldu battın mıPiyasa inanılmaz durgun böyle bir dönem yaşanmadı
Kralı batar ben batmam aslannoldu battın mı
insan gibi yaşamak için önce sosyalizm sonra komünizmçare komünizm mi, liberalizm mi?
karun'da zengindi kocumKralı batar ben batmam aslan
Tamamdırkarun'da zengindi kocum